Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hrana za zabito čredo

Hrana za zabito čredo

Druga zgodba pa prihaja iz Ajdovščine. Ivo Boscarol skupaj s sovlagatelji začenja novo podjetniško zgodbo, ki bo ob uspešnem razvoju ponesla ime kraja v svet, v svetu pa naj bi pripomogla k rešitvi težav zaradi onesnaževanja okolja in k zmanjševanju lakote. Gre za postopek, s katerim iz izvornih celic živali v laboratorijih pridelujejo meso. Prisluhnite nam v ponedeljek, po 11. uri.

Boscarol začenja novo podjetniško zgodbo: pridelavo mesa v laboratorijih. V ponedeljek po 11. uri!

ti kr žri to če hočeš. jaz ne bom

Zabita fuknjena čreda ne bo imela izbire, saj že zdaj zabita čreda podpira in tolerira fašizem.

Zabita čreda si drugega niti ne zasluži, kot sranje iz laboratorija in insekte.

Za kovid idiote kot narocena, ce so jih naf.ukali da so se cepili jih bodo pa se to kako odlicno je laboratorijsko meso….za idiote je vse kar “znanost” pridela absolutno odlicno

O ravnozemljaši spet halucinirate. Drhal nesposobna, le kaj vi jeste. Samo oskrbni ziher niste, ste preglupi in preleni.

Odgovor na objavo uporabnika
ladygaladriel, 25.02.2024 ob 08:41

O ravnozemljaši spet halucinirate. Drhal nesposobna, le kaj vi jeste. Samo oskrbni ziher niste, ste preglupi in preleni.

A Tebi baba vsekana je spet jermen dol vrglo?o cem bluzis krava neumna?mati ti je ravnozemljas ko je je tako debilko izvrgla kusa neumna

@robi9: zguba casa da odpiras ene in iste teme. Zahodna creda skipaj z elito jih bo knalu dobila po picki. Rusija je zagnala vojno ekonomijo, od Irana ne kupila 500 balisticnih raket, napreduje ozemeljsko. Stvar mesecev preden se bo zgodil napad na t.i. Nato drzavo odzviva na kar nebo, saj je ze ocitno da bo Trump dobil volitve. Potem pa bo cena za podporo fasizmu, vtikovanje v druge in nasilje nad lastnimi drzavljani prislo na povrsje.

Zvarek, 25.02.2024 ob 08:49

@robi9: zguba casa da odpiras ene in iste teme. Zahodna creda skipaj z elito jih bo knalu dobila po picki. Rusija je zagnala vojno ekonomijo, od Irana ne kupila 500 balisticnih raket, napreduje ozemeljsko. Stvar mesecev preden se bo zgodil napad na t.i. Nato drzavo odzviva na kar nebo, saj je ze ocitno da bo Trump dobil volitve. Potem pa bo cena za podporo fasizmu, vtikovanje v druge in nasilje nad lastnimi drzavljani prislo na povrsje.

Prav bi bilo tako in tudi bo.

Zakon karme.

Lady, tu se lahko na trepalnice postaviš, pa ne prideš do delujočih sivih celic. Včasih je vsak trud brezploden.
Zberimo za enosmerno skupinsko vozovnico in častimo tem trem pot v Absurdistan

Pa saj vemo, da je umetno meso iz teh celic škodljivo. Ne odkrivajte tople vode.

Zvarek, daj ne seri. Spet širiš neke svoje lastne strahove pred Putinom. Sigurno zanima Putina ena mala zabačena Sloveija, ja! Najbolje, da se v USA preseliš, preden nas Putinova vojska zasede!!

Trumpa bo pa “demokratična” mašinerija raje ubila, preden bo pustila, da zmaga na volitvah. Se preveč bojijo, da bo ustavil vojno v Ukrajini.

Pupa Glupa, 25.02.2024 ob 09:06

Lady, tu se lahko na trepalnice postaviš, pa ne prideš do delujočih sivih celic. Včasih je vsak trud brezploden.
Zberimo za enosmerno skupinsko vozovnico in častimo tem trem pot v Absurdistan

CAsti ti sebi pot v eno izobrazevalno ustanovo alu pa ti dam par evrov za knjige da se mali izobrazis,seveda tepce tvojega kova lahko vsak debil nategne, kot una terba zgoraj pises bedarije

Rusija in Iran? Hahaha, dve gospodarski kljuseti. Ti ne bodo naredili in osvojili ničesar. Že sam Izrael je dovolj, da zradira In Iran in še kaj drugega. Ne si misliti, da ima samo Putin jedrske konice.

Verjamem v znanost, povprečna življenska doba pred izumom modernih zdravil ,cepiv je bila nizka…Danes ljudje s kupom zdravil,pa slabo dnk živijo 2x več.Če bo dokazano zdrava hrana,jo bom pač užival…

robi9, 25.02.2024 ob 08:09

Druga zgodba pa prihaja iz Ajdovščine. Ivo Boscarol skupaj s sovlagatelji začenja novo podjetniško zgodbo, ki bo ob uspešnem razvoju ponesla ime kraja v svet, v svetu pa naj bi pripomogla k rešitvi težav zaradi onesnaževanja okolja in k zmanjševanju lakote. Gre za postopek, s katerim iz izvornih celic živali v laboratorijih pridelujejo meso. Prisluhnite nam v ponedeljek, po 11. uri.

Boscarol začenja novo podjetniško zgodbo: pridelavo mesa v laboratorijih. V ponedeljek po 11. uri!

Robi9 jebe se ti za živali, a ne? Prav briga te, če se jih kolje in pobija, za to, da jih lahko vi žrete? In ti naj bi bil etičen človek?

genocid nad živalmi, 25.02.2024 ob 09:58

Robi9 jebe se ti za živali, a ne? Prav briga te, če se jih kolje in pobija, za to, da jih lahko vi žrete? In ti naj bi bil etičen človek?

Debilno nisi pametno, ker že skoraj celo življenje ne jem mesa.

Tema je o genocidu nad ljudmi, oziroma zabito čredo, kot se ljudje obnašajo.

Julij Cezar, 25.02.2024 ob 09:36

CAsti ti sebi pot v eno izobrazevalno ustanovo alu pa ti dam par evrov za knjige da se mali izobrazis,seveda tepce tvojega kova lahko vsak debil nategne, kot una terba zgoraj pises bedarije

Veš, kje je razlika med nama? Ti še vedno nisi pogruntal, kje ti tesnilo pušča in si prepričan, da si brihtna glavca za razliko od mene, ki sem že v imenu priznala, da nisem zajela vse pameti tega sveta.
Sem pa vesela, da te kratkočasim in zelo mi je zabavno, ko te vidim, kako se jeziš.

robi9, 25.02.2024 ob 10:08

Debilno nisi pametno, ker že skoraj celo življenje ne jem mesa.

Tema je o genocidu nad ljudmi, oziroma zabito čredo, kot se ljudje obnašajo.

Torej podpiraj to, da se izumi umetno meso, da ne bo več potrebno pobijati živali.

genocid nad živalmi, 25.02.2024 ob 10:29

Torej podpiraj to, da se izumi umetno meso, da ne bo več potrebno pobijati živali.

Nisem idiot, da bi podpiral fašizem, če si že ti idiotsko.

Fašisti, bodo s svojo zeleno agendo in korporacijami uničili vse, kar je naravno in zastrupili zemljo, kolikor še ni.

Niti ne poskušam iskati nekaj tako redkega kot so sive celice pri ravnozemljaših. Bom prej našla Jetija ali pa samoroga.

So pa idealni za ” ventile spucat”.

Pupa Glupa, 25.02.2024 ob 10:26

Veš, kje je razlika med nama? Ti še vedno nisi pogruntal, kje ti tesnilo pušča in si prepričan, da si brihtna glavca za razliko od mene, ki sem že v imenu priznala, da nisem zajela vse pameti tega sveta.
Sem pa vesela, da te kratkočasim in zelo mi je zabavno, ko te vidim, kako se jeziš.

REs ne vem terba , ampak razlike  so, a ne te ki jih ti kljuse staro navajas hehe…res je jezis me mucho in vsakcas se bom razpocil zaeadi tvojih “inteligentnih”provokacij…..vsa cast ti, res si dobra, tako dobra da si zasluzila pljesak, da ali po licu hehe….spelji se kljusa ce nimas kaj pametnega za povedst in ce so ti osnove pridelave hrane tuje…..zakaj potem sploh jes hrano tetba usekana?dovolj je da si spustis v zilo vsa potrebna hranila, kot pro hifroponiki…problem jd le da je zelo podobno ni pa isto…enako velja za to umetno vzgojeno meso…zdaj pa odjebi terba

Da hočejo fašisti uničiti kmetijstvo, je bila včasih tudi teorija zarote.

Danes vemo, da ni nobena teorija in tudi vemo, zakaj hočejo uničiti kmetijstvo in zakaj je golobji smrad postal kvazi vegan.

https://www.metropolitan.si/novice/slovenija/v-ajdovscini-zazivelo-podjetje-za-razvoj-in-proizvodnjo-mesa-iz-izvornih-celic-tema/?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echo-Metropolitan&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1708861614

Igrajo se Boga. Sem imela tega Boscarola za drugačnega človeka. Logično je spet denar prevladal.

Grenivka422, 25.02.2024 ob 22:03

Igrajo se Boga. Sem imela tega Boscarola za drugačnega človeka. Logično je spet denar prevladal.

Zato je zeleni fašist takrat nakladal, da njegova petnajst minutna mesta ne bodo rabila kuhinj, ampak samo pogrevalnice, saj bi hrana prihajala iz laboratorijev.

Zabita čreda pa vsa vesela, da ne bo rabila kuhati.

Kdo nas bo hranil ?

Hranil nas bo tisti, katerega boste podpirali, pri kom kupovali hrano in mu omogočali obstoj.

Če vam je vseeno za hrano in zdravje, boste kupovali ničvredno umetno hrano v trgovinah in s tem financirali korporacije ter jim pomagali dokončno uničiti domačo samooskrbo.

Tudi lastno, saj bodo korporacije prevzele nadzor tudi nad semeni, vrtičkarje pa kaznovali zaradi ogljičnega odtisa.

Odgovornost je vaša.

https://triglavmedia.si/mnenja/kolumne/819-kdo-nas-bo-hranil

New Report

Close