Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hranilnica lon

hranilnica lon

kakšna banka je to hranilnica lon, ker se že sliši tako kot samo hranilnica, ali je to taka banka kot npr skb, NLB… samo da se tam reče hranilnica lon, al kako.
Zanima me pa tudi kakšne imajo stroške za vodenje navadnega osebnega računa, oz redni osebni račun če jih sploh imajo, kaj stroškov za vodenje osebnega računa, za rednega, a kdo ve koliko.
Zaenkrat me zanima samo to.
lep pozdrav.

rabim pač samo to banko, ker bo na njej tekel samo trajnik in tako, kakšno varčevanje.

In me zanima, koliko računajo za vodenje računa, če zaenkrat gor nimaš še nubenih nakazil, razen trajnik ki je 22eur, pa za varčevanje, ki ga zaenkrat še nimam.

zanima me ali je odprtje računa brezplačno, pa ko ti pošljejo kartico, pa potem čez en mesec po prvem nakazilu to odtrgajo za kartico če je kaj za plačati sploh.

Čak, sedaj mi pa ni nič jasno. Na svoji internetni strani http://www.lon.si imajo objavljene vse tarife, vse možne vrste računov in vse načine varčevanja. Zakaj tega tam ne prebereš???
Drugače pa so meni fajn. Male banke ki niso v državni last, nimajo tajkunskih kreditov. Zato nimajo težav z likvidnostjo. Ker so majhni, se zaposleni s strankami res ukvarjajo, ne pa da te gleda kot da jo motiš v njenem miru tam za okencem.

jaz sem že dva posojila lepo odplačala preko njih. so korektni. plačevala sem po položnicah, redno.

na moji matični banki, pri kateri imam račun že 30 let, so mi npr. zavrnili odobritev posojila…češ da nisem plačilno sposobna…

Zame je Hranilnica Lon najboljša banka. Totalno podpirajo kulturo in umetnost. Sponzorirajo glasbenike, mlade virutoze. Res v redu. Že zdavnaj sem pri njih. In točno tako. So privat in se točno ve, kdo pije in kdo plača. Pa totalno lep odnos imajo do glasbe in jo podpirajo.

New Report

Close