Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hrastovec

Hrastovec

https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/zvezano-je-dusila-z-blazino/

Preskočimo poskus umora, morilcev je zadost tudi med mentalno manj zblojenimi. Toda pacientka, žrtev je bila zvezana??? Kaj niso metode vezanja prepovedane? Moj bog, včasih se mi zdi, da ti domovi in institucije ne bi smele biti tako zaprte. Za zapor nimam pomislekov, so še preveč svobodni, ampak ko se ljudem odvzame mentalno svobodo, pa se mi zdi, da bi morale imeti te institucije stekleno steno, ne pa da posameznikom, ki uspejo priti ven, nihče ne verjame. Noter si njihov. Bog se usmili tega. Upam, da vsaj štroma več ne uporabljajo!

Norišnice so bile in so še komunistične ustanove. Kdor se zameri vladajoči garnituri, mu to ne uide.

Odgovor na objavo uporabnika
Beli sladkor, 20.07.2022 ob 20:19

Norišnice so bile in so še komunistične ustanove. Kdor se zameri vladajoči garnituri, mu to ne uide.

Norisnice so obstajale ze dolgo pred komunizmom.

marsikaterega človeka pripravijo sami do tega.  še pred 30 leti so v Polju tako delali s pacienti da adijo pamet(od vezanja, do kletk kamor so te zaprli, da še na wc nisi smel iti.) čudno je edino to, da se ni najdel nekdo in obračunal s psihiatri.

Norišnice so obstajale, a se jih je komunistična partija maksimalno posluževala.

Viharc, a so te spet pohopsal?

Kaj si pa tokrat ušpičil?

je znotraj zavoda kdo ki ve kaj več? trenutno sem zunaj, a je znotraj kdo, ki zna tipkati?

Že dolgo časa me ni več med vami. Sedaj nekdo drug tipka namesto mene.

Okostnjak, 06.04.2024 ob 09:14

Že dolgo časa me ni več med vami. Sedaj nekdo drug tipka namesto mene.

Torej ti jim tudi pingota ni treba dati za dviganje stare teme.

Anonimno 2094, 06.04.2024 ob 09:19

Torej ti jim tudi pingota ni treba dati za dviganje stare teme.

Ta niti tipkati ni več sposoben. Bog si ga vedi kdo je bil njegov zdravnik.

V zavodu so tudi taki, ki so jim psihiatri s svojimi drogami totalno uničili zdravje. En tak primer sam poznam.

Strokovnjakov zaposlenih na psihiatriji se ne da zdraviti z osebnim kontaktom ampak samo na daljavo. Za to obliko zdravljenja je forum odličen.  Imen se tu ne sme zapisovati.

Moje ime naj bo neznano. Lahko sem kdorkoli, ki ni več med živimi.

Enkrat sem bil v Hrastovcu na obisku. Od tega je že več let. Ko nekdo vidi te njihove varovance se lahko samo zgrozi kaj to naredi psihiatrija iz ljudi. Sigurno je v Hrastovcu tudi kdo, ki zna tipkati in ima dostop do neta.

New Report

Close