Najdi forum

Sem ljubiteljica hribov, letošnja sezona se je malone že skoraj začela. Zdere se nas mala družba (4-5 osebkov) in gremo.
Prav lepo bi bilo, da bi spoznali še koga (saj veste, več nas je bolj veselo bo), zato če je kdo pripravljen iti z nami, kar…
LP

Imate zahtevne ture?? Študenti??

zahtevne ture? kakor kdaj, sedaj ko bo začetek sezone, bomo imeli lažje( še ne vem katere) da prebudimo kondicijo, kasneje pa kar zahtevne, če temu tako rečeva. Naša starost je od 20-30.
Koliko je kdo star se sploh ne obremenjujemo, tako da je zaželjen kdorkoli, ki uživa življenje.
Proti koncu avgusta pa obvezno na Triglav. Sicer mi ta tura ni več kaj dosti povšeči, saj se čedaljeveč pojavljajo množični pohodi in je preveč gužve.
LP

Zanima me od kod si in kdaj bi šli na kakšen pohod. Prosta sem enkrat na teden v soboto ali v nedeljo, tako da čez teden ne pride v poštev. Sem iz Maribora.
Lp

Malo izven Ljubljane. Tudi mi hodimo ob sobotah ali nedeljah, ker smo med tednom nimamo česa, potrebno bi bilo vzeti dopust,….
Malo zoprno bi bilo če bi te morali iti iskati v Maribor in potem iti na gorenski konec, razen če boš naš vodič po Pohorju?
Ali pa če se pod kakšno goro zmenimo?

LP

New Report

Close