Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hrrrrrrrzrrrrrrrmrrrrfrrrr

hrrrrrrrzrrrrrrrmrrrrfrrrr

….. nehejte drnjohat, ker ne morm spat!…….

lepo jutrčke…… cmoka……….. papa

Lahko se odpovem kavi in kruhkom z marmelado, ne morem pa se odpovedati temu, da ti ne zazelim lepega jutra draga moja johanka bananka;))..cmokaaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

marmelada škodi zobkom!
jst rajš papcam nutelo…….. hihi…….. ker je zdrava, vsebuje veliko mlekov in lešnikooooooov!!!!

hihi, ja, jutrčko tudi tebi Sončika….. in dober tekec…… pa posij že enkrat ta teden, ker tvojga bratca Dežkota pa res ne maram!

cmoka

kaj nimata nbenga da bi se vama mal na srajčko vlegel…hihiih

pa fejt se namočita…hihihi

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

jest sem prezgudaj vstala, ker si teku smrčou!!!!!!!

Moj zajtrk je bela kava…in do kosila nic vec..pa ne kregaj me, ker ne bos nic spremenila..taka sem..kaj morem;))…in bemti..ja …ta teden je bil zalosten, jokali smo vsevpoprek…in ocitno moj dezek se nima dost joka..pa naj joka..vcasih jok tako pomaga in vem, da je tudi nasa zemlja hudooo klicala po tem joku-dezku…naj se malo pada..ker je potem se lepse, ko posije soncek v vsej svoji lepoti…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

u belo lablano……… pridem zvečer……… ;)))

me pa drugič bolje zmatraj…hiihihihi

cmokec lubi, še slabše boš spančkala..le čaki…ihihih

Dragi…nimam srajcke, gola sem v postelji..in seveda se vleze..in pase in zadane..ampak v jutru gre..tja kamor ti…ja..je treba tud mal delat..in ga ne sam srat;))..Jutrcka..pa lubcka ke..k ti najbolj pase…se prides ti vlezt..no vsest zdele na mojo majcko;))..no pridi..kava se kuha..najina..hihi

Pazi nase, uzivaj..in poslusaj, da se bos kaj naucila..haha…pa sem te..pofockala..;))

no lepo potko med nogice in ne begaj predavatelje…

pejva se midva..sestanek caka..si vse pripravil…;))

pripravil????????

od kdaj pa si postala tak zahtevna…daj no….se te bojo zaceli se bati…drugi mislim……

hmmmm…vedno znova me presenečaš…hhihihiih

saj me poznas, skrbim da najino zivljenje ni monotonost, ker ta ubija…presenecenja, akcija..in vse ostalo..pa naju dela tko…mmmmmmmmmmmmmm…pa rec ce ti ne pase…poglej u ladlc..ne bom vec kle;))

Pa me pod rebra rukni,če drnoham preveč!
😉

New Report

Close