Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hrvaška all inclusive

hrvaška all inclusive

Letos še nismo odločeni: hrvaška-all inclusive ali grčjia-all inclusive, ker še nimamo izkušenj.
Lani smo bili prvič na varianto AI, pa smo bili tako zadovoljni da bi letos šli spet. Vendar sem malo razmišljala da bi letos šli na Hrvaško.
Pozna katera kak AI hotel na Hrvaškem (Istra izključena), neposredno ob plaži ter da je ok hrana? Sem gledala en hotel, pa so potem tu gori pisali da je zanič hrana itd……
Kot pravim nimam nobenih izkušenj v AI varianti, zato prosim za kakšen fajn nasvet za mlado družino, kajti Grčija je zelo draga, Turčije, Tunizije in Egipta pa se zdaj še ne bomo lotili, ko je otrok še majhen.
Vem da boste rekli, da Hrvaška daleč stran v AI ponudbi, a vseeno, mogoče ima katera kako dobro izkušnjo?

Thanx že vnaprej 🙂

Tunizija in Egipt sta na opazovanju. Če se bodo tepli, ni šanse. V nasprotnem, da. Koliko let ima otrok?

All- inclusive ponudbe bi bilo za prepovedat. To je kvecjemu za take, ki pridejo iz Dachaua ali Golega otoka in se morajo okrepit, spocit, najest. Sicer je pa bolje ostat doma, ker je hotel le hotel, dom pa dom. 🙂

ne resno, u redu AI hotel na hrvaškem? a sploh obstaja?

Mi imamo že vplačano. Bol na Braču, hotel Bonaca. 1300 evrov za 7 dni. Drago, ampak še zmeraj ceneje kot Grčija, ker moraš plačati še avion in pod 2000 evrov nimaš šans.

Je bilo pa tudi nam lani tako všeč, da gremo letos spet v All. Ni lepšega, ko lahko greš iz sobe brez denarnice in točno veš, koliko te bo dopust stal + nekaj drobiža. Bolj kot za hrano pride prav, da imaš vključeno vso pijačo. Ker je pasje draga po gostilnah. Prejšnja leta smo puščali ogromne cifre za pijačke, večerjice. In potem ugoden dopust postane zelo drag. Kuhat se mi ne ljubi, na pijačo pa tudi radi gremo. Če bo pol tako super kot v Grčiji, bom zadovoljna.

ja saj, gre se za to, da sem zadnjih deset let na morju stalno kuhala, in lani mi je bilo zelooo všeč, da sem se končno malo spočila od gospodinjstva. Gre se tako kot si rekla, predvsem za to, da ti ni nič treba skrbeti, otroci so tako ali tako stalno žejni in je super ko imaš vse pri roki. Ješ pa pač toliko kolikor lahko, več itak ne moreš hhahha.
Bom pogledala za tale hotel na netu. Koliko pa se potem voziš do Brača, je kar daleč ne? Pa stroški do tja?

Problem Hrvaške je, da ne more jamčiti lepega vremena. Lani smo v Dalmaciji “zmrzoval” v morju in zunaj njega. Sicer pa je na Bolu lepo. Rab?

Ho,

mi smo bili v Zadru, Borik, Hotel Funanimation Falkenstein, tako nekako se napiše.

Smo bili zadovoljni.

LP

Mi smo tut letos rezerviral ALL na Korčuli….nismo še bili za to izkušenj nimam, upam pa da bo fajn 🙂

snezinka,

pa saj ce vzames polpenzion v kaksnem hotelu ali se bolje v majhnem privatnem penzioncku kaksnega domacina, ki je sam ribic ali ribice dobro pozna in zena dobro kuha, se za moje pojem lahko cist dost in dobro najes. Cez dan pa premostis s prigrizki, sadjem ipd.

Ne vem, meni je to mnogo boljse. Pa lahko cez dan kam gres, kaj vidis, ne pa da si skozi vezan na hotel in po moznosti lezalnike z bazenom pred njim. All inclusive mi je mimo, ampak to je osebno mnenje.

Sicer pa je ta ponudba najbolj znacilna prav za Tunizijce, Egipcane, Turke. Za Grke najbolj bed/ breakfast. Hrvati pa sploh nimajo dosti tega.

Bol je zelo kvaliteten, ampak za moj okus prevec mnozicen in komercialen. Dobra alternativa bi bila recimo Zora- Primosten, Faraon- Trpanj ali Grand hotel Orebic ( oboje Peljesac.) Preveri mnenja gostov na holidaycheck.de, trivago ipd.

Najlepse destinacije na Jadranu so gotovo otoki in Juzna Dalmacija, samo s hoteli je pa od severa proti jugu pogosto prav obratno. Skoda. Dobro bi bilo, ce bi imeli koga, ki bi vlagal v njih; po moznosti ne da bi podrazil potem ponudbo. 🙂

Moraš se zavedat, da so dobri hoteli razprodani takoj. Ko smo mi rezervirali, so ponekod oddajali zadnje sobe. Tako da se podvizaj. Odkar je avtocesta, ni nič več daleč, stroški bencina in trajekta pa seveda so.

Nas je ponavadi najdražje prišel ravno polpenzion. Ker ga hudo visoko cenijo in služijo potem še na pijači. S pijačo in prigrizki smo potem zapravili več, kot bi v All. Polpenzion in ALL – ni primerjave.

preveri na agenciji BONUS, kar nekaj all inc. imajo v ponudbi, pa še najcenejši so običajno za Hrvaško

Veriga hotelov BLUE SUN ima varianto ALLincl. , hotele imajo pa na Braču (Bol), Starigrad Paklenica, Tučepi, Brela,

Bili v vseh, le na Breli ne, najboljše do zdaj na Braču.

LP

Mi smo bili lani v Tučepih v hotelu BLUE SUN. Hotel je na plaži ima tudi velik bazen. Hrana je bila odlična, hotel pa je malo starejši. Mi smo bili zadovoljni, pa tudi cena je bila sprejemljiva, mislim da okrog 1000€ za 11 dni na osebo.

HN Waterman Supetrus resort, Supetar, Brač

Kar se lokacije tiče priporočam Petrčane pri Zadru (okoli 5 km S od Zadra), hotel Pinija. Je čisto ob morju, ima lepo betonirano plažo, igriče za otroke, skratka vse na kupu. Je pa res, da je sam kraj precej nezanimiv, predvsem, če imate radi večerno promenado. V tem primeru je pa Zadar tako blizu, da se lahko zapeljete tja. Glede hrane v tem hotelu mi nismo imeli pripomb, je pa to stvar okusa in pričakovanj. Mislim, da je povprečna izbira, oz. ponudba.

New Report

Close