Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Hrvaška ima najslabše stanje v EU, janša bi pa pošiljal tja vikendaše

Hrvaška ima najslabše stanje v EU, janša bi pa pošiljal tja vikendaše

Kaj se gre spet Janša da ne zapre meje proti najslabši epidemijski državi v Evropi? Spet bodo ti vikendaši lezli dol lažnivo na ‘vzdrževalnlna dela’, ki jih morajo delati prav sedaj in spet bomo imeli polno virusa, pa tako dobro nam gre te dni.

Če bomo rdeči in bo spet vse zaprto so krivci jasni: Janša in debilni vikendaši, ki bodo umrli če ne bodo vsak vikend lezli na svoje majhne, grde umazane vikendice tam nekje pri Fažani.

Yebite se vsi skupaj da bi vam Hrvati vse nacionalizirali že enkrat!

Po praznikih nas bodo spet zaprli za 14 dni. Začetek junija bo vse normalno do 20. Avgusta. Nato sledi postopno zapiranje, ko bo začetek oktobra pokazal popolno zaprtje s šolami vred. Zapomnite si teh besed.

Zid proti hrvaški…!

Nimajo vikendaši ne dopustniki nič s tem, če je meja odprta gre lahko vsak kamor hoče tako kot lani, ko je imela Hrvaška katastrofalno stanje zaradi covida ampak Jajo in Pajo sta se zmenila in meja se je odprla za vse, ko jebe slovenčke važno je reševanje hrvaškega turizma.
In danes je situacija če hujša, Hrvaška ima katastrofalno stanje, včeraj +3000 obolelih in 49 umrlih, navali narod na brezplačni virus za ceno enega okužimo dva.
Vaš link

To je jasno že dolgo časa. Pomagali bomo sosedom reševat sezono in najbrž že konec septembra pride lanski scenarij :(((.
Ne me napadat , da sem fouš, ali kaj takega. Imamo vikend v Istri, a ne gremo v taki situaciji kljub ” olajšavam” za nepremičninarje. Hvala lepa za to.

To je jasno že dolgo časa. Pomagali bomo sosedom reševat sezono in najbrž že konec septembra pride lanski scenarij :(((.
Ne me napadat , da sem fouš, ali kaj takega. Imamo vikend v Istri, a ne gremo v taki situaciji kljub ” olajšavam” za nepremičninarje. Hvala lepa za to.
[/quote]

nje,nje,nje,nje………mi imamo vikend, pa ne gremo, ker je naš ljubljeni vodja Janezek Janša fašist rekle, da ni primerno, nooooo!

nje,nje,nje,nje………mi imamo vikend, pa ne gremo, ker je naš ljubljeni vodja Janezek Janša fašist rekle, da ni primerno, nooooo!
[/quote]

Vaš ljubljeni vodja je jj? Kako ga potem upoštevate ? A zato, ker je rekel, da ni primerno, ali bi ga morali, ker je za prehod? Saj je za prehod. Za katero stvar se boste potem odločili: da ni primerno, ali da on pradi, da lahko greste?

Vidiš, mi se odločamo po svojih občutkih. Šli bomo, ko/če se bo NAM zdelo varno. Ne glede na to, kaj pravi vaš jj.

Bo jeseni še hujši val, kot je bil lani? Stanje je že sedaj slabše. Da ne govorim o stannju v Avstriji, Nemčiji, Češki ( njihovi turisti bodo prišli k našim sosedom).
Na ta način tega covida ne bo nikoli konca.(

Danes Hrvaška, 2885 okuženih 46 umrlih, stanje se ne umirja.

Bo jeseni še hujši val, kot je bil lani? Stanje je že sedaj slabše. Da ne govorim o stannju v Avstriji, Nemčiji, Češki ( njihovi turisti bodo prišli k našim sosedom).
Na ta način tega covida ne bo nikoli konca.(
[/quote]

Janša si želi četrtega vala, saj bo la tako lahko še naprej delil denar prijateljem in zatiral narod.
Smrt fašizmu, svoboda narodu.
Smrt janšizmu, svoboda narodu.

Janša si želi četrtega vala, saj bo la tako lahko še naprej delil denar prijateljem in zatiral narod.
[/quote]
Največji in temeljni problem je v politizaciji korona problema.
Upam, da bodo ljudje razumeli.

Največji in temeljni problem je v politizaciji korona problema.
Upam, da bodo ljudje razumeli.
[/quote]

Točno tako. Če bi vlada poslušala epidemiologe, potem bi bili ukrepi povsem drugačni in imeli bi drugačna zapiranja, bolj logične ukrepe in pa bistveno manj mrtvih. Če bi poslušali zdravstveno stroko na splošno, potem bi tudi cepili po drugem vrstnem redu. Da ne govorim o tem, da bi imeli zaradi več Pfizerjevega cepiva, imeli tudi višjo precepljenost.
Ker pa imamo vlado, ki se vmešava v zadeve ki je ne obvlada, pa imamo eno največjih smrtnosti na svetu (smo v top 10), enormno zadolževanje ter se sramotimo v Evropi in svetu.

Ko so hrčki pred meseci odprli terase ste vpili zakaj ne pri nas, danes sami vedo da je bilo to prezgodaj zato so vse spet zaprli prejšnji Ponedeljek, še enkrat zahtevali ste odprtje teras ko ni bio niti najmanj primerno.
Danes spet noriš ker bomo lahko nekateri hodili urejat svoje nepremičnine, sam sem bil zadnja dva vikenda dol, tudi tega bom izkoristil, prej pa 8 je osem mesecev nisem imel pojma kaj se dogaja dol, ker me niti hrčki niti naši niso pustili dol, razumite socialci nekaj 100 tisoč vredna nepremičnina rabi vzdrževanje.

To kar se sedaj dogaja hrćkom je posledica prezgodnjega odpiranja, vsaj virus sedaj največji zahojenci že priznavate, enako kot dol ste zahtevali odpiranje tu pri nas, danes vidimo da nam je to zadnje zapiranje prineslo olajšanje in hitro okrevanje, vlada je naredila dobro delo, vi ste jasno noreli kako dela narobe, danes pa tega ne boste priznali več, niti ne boste priznali vladi dobre poteze.

Točno tako. Če bi vlada poslušala epidemiologe, potem bi bili ukrepi povsem drugačni in imeli bi drugačna zapiranja, bolj logične ukrepe in pa bistveno manj mrtvih. Če bi poslušali zdravstveno stroko na splošno, potem bi tudi cepili po drugem vrstnem redu. Da ne govorim o tem, da bi imeli zaradi več Pfizerjevega cepiva, imeli tudi višjo precepljenost.
Ker pa imamo vlado, ki se vmešava v zadeve ki je ne obvlada, pa imamo eno največjih smrtnosti na svetu (smo v top 10), enormno zadolževanje ter se sramotimo v Evropi in svetu.
[/quote]
Pozabilo pa si omeniti rekorden izvoz, samo Februarja 3 miljarde…

Pozabilo pa si omeniti rekorden izvoz, samo Februarja 3 miljarde…
[/quote]
Sanja kuža o klobasi, svečkar pa o milijardah, daj spremljaj malo finančno stanje države, na psu smo nobenega denarja ni več, država je potrošila 3x več kot je bilo v proračunu predvidenega denarja, vsote izposojenega denarja so rekordne in na to vlado opozarjajo vsi finančni strokovnjaki, 11 milijard lanskega proračuna + 10 milijard izposojenih + 6 milijard nepovratne pomoči je izginilo neznano kam, blagajna je prazna in vlada že pripravlja sankcije, ki pa bodo prizadele vse zaposlene.

Bedak.
Če ne poslušaš tv, nimaš pojma da karkol obstaja.

Jebi se ti!
Kdo ti je kriv,da še ti nimaš vikenda na Hrvaškem?
Prov foušija “tolče” iz tvojga posta.

Vaš ljubljeni vodja je jj? Kako ga potem upoštevate ? A zato, ker je rekel, da ni primerno, ali bi ga morali, ker je za prehod? Saj je za prehod. Za katero stvar se boste potem odločili: da ni primerno, ali da on pradi, da lahko greste?

Vidiš, mi se odločamo po svojih občutkih. Šli bomo, ko/če se bo NAM zdelo varno. Ne glede na to, kaj pravi vaš jj.
[/quote]
Torej ne bosze nikoli vec stopili iz stanovanja, ker varno nikoli ne bo… na tem svetu je varnost samo iluzija, ko stopis iz sterilnega stanovanja nate prezi na miljone, miljarde mikroorganizmov. Svet je ekstremno nevaren, varnosti nobene nikoli ni bilo in nikoli ne bo.

Bedak.
Če ne poslušaš tv, nimaš pojma da karkol obstaja.
[/quote]

Zaradi tega imajo nekatere države blokirane tuje kanale, ne samo televizijske in radijske, tudi internet, sploh nekatere azijske in muslimanske dežele.

New Report

Close