Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Hrvaška v NATO?

Hrvaška v NATO?

In če pride Hrvaška v NATO, potem nas NATO več ne bo varoval pred hrvaško agresijo. Zakaj potem Slovenija to podpira?

A nas zdej varuje pred hrvaško agresijo?

Zakaj hudiča zaradi svojega obnašanja, prejudiciranja mej, neevropskih in nedemokratičnih potez, je Slovenija Hrvaški preprečila članstvo v EU, članstvo v Nato pa iz istih razlogov podpira?

A zna kdo to obrazložit?

Menda zato, ker naj bi veljaljalo, da se članice NATA med seboj ne smejo napadati (tu so seveda mišljeni vojaški napadi). Ampak glede na to, da se Hrvaška požvižga na vsa pravila, dogovore in pogodbe, bi bilo treba o tem resno premisliti.

Menda zato, ker naj bi veljaljalo, da se članice NATA med seboj ne smejo napadati (tu so seveda mišljeni vojaški napadi). Ampak glede na to, da se Hrvaška požvižga na vsa pravila, dogovore in pogodbe, bi bilo treba o tem resno premisliti.[/quote]

Ja, jaz bi rajši videl Hrvaško v EU in nikakor ne v NATO.

Članice organizacije NATO so lahko v vojaškem konfliktu. NATO varuje le pred napadom nečlanic.

Primer: Grčija in Turčija sta obe članici NATO, a sta formalno v vojni.

Smo jim že dali zeleno luč za NATO. Itak.

Tako kot jim bomo dali zeleno luč za EU. Brez urejene meje. Ali kdo dvomi v to?

Jest ne dvomim.
pa tud Jelenčič, ki se tako rad napihuje proti Hrvatom, in bi lahko zahteval in dosegel referendum o tem vprašanju, referenduma ne bo zahteval.
Samo gobec goni, ko pa je treba kaj naredit pa nič.

kdo sploh sprašuje Slovenijo????

nihče

Ostale članice NATO-a. Vsi se morajo/mo strinjatis tem.

aha, a bejš no!!!:)))

aha, a bejš no!!!:)))[/quote]

Ja ne boš verjela. Čuden, ne!

aha, a bejš no!!!:)))[/quote]

Ja ne boš verjela. Čuden, ne![/quote]

hahaha in mi imamo tako veliko moč, da bodo vse ostale pokimale, aneda?:)))

Ja ne boš verjela. Čuden, ne![/quote]

hahaha in mi imamo tako veliko moč, da bodo vse ostale pokimale, aneda?:)))[/quote]

Saj ne gre za to ali bodo pokimala ali ne, gre le za to, da morajo vse članice potrditi vstop države v članstvo. Isto kot za EU. Ti kot velik strokovnjak pa bi to le lahko vedela!!!!!

hahaha, boss, maš prov!!! Pritiskov pa ni ne v NATU ne v EU, aneda?:)))

O lobiranju ne govorim. Le odgovoril sem ti na zastavljeno vprašanje.

ma daj nehaj, lobiranje je sestavni del (če ne najpomembnejši) politike!:)

“kdo sploh sprašuje Slovenijo????”

Tole so tvoje besede in na to sem ti odgovoril.

New Report

Close