Hrvati in njihovi kampi

Saj bi šla, res bi šla, in bi jim nesla moje evre.
Toda danes sem poklicala za cene – šotor in dve osebi 54 evrov, plus elektrika 8 evrov plus turistična taksa. Pa kaj so nori? Opremo moramo kupiti sami, do najbližjega wc-ja je 100 metrov, zvečer zmanjka tople vode, pred nekaj leti je bil nikakav, zdaj pa je verjetno še vedno nikakav, toda ker so postavili par kontejnerjev ki jih rečejo hiške ali bungalovi ali kar je že, se zdaj štejejo za 4 zvezdice? Ma naj ga imajo, mi bomo pa svoje evre odnesli drugam.

Več ko potujem po tujini, bolj mi gre v nos Hrvaška, ker ti za veliko denarja ne nudijo nič. Njihova edina sreča je lepo morje ter narava. Zadnja leta glavne dopuste preživljamo drugot, zaradi bljižine pa podaljšan vikend res na Hrvaški obali. Letos pa sem sklenila, da tudi to ne bomo, da bo Kolpa čisto ok.

Glavna sezona. Imaš vse, od TV do pomivalca.

Žal je to res. Vedno smo kampirali in smo navdušeni, toda to res presega vse meje. 64 evrov na dan za tista dva kvadrata, na katera po možnosti cel dan pribija sonce :/ To je res legaliziran rop! Razumem tako ceno za komunalno urejeno in prostorno parcelo, ampak v tistem delu kampa se gnetejo samo šotori na majhnih prostorčkih
Še na Korziki, ki je pregovorno draga, so cenejši kampi.

Žal je to res. Vedno smo kampirali in smo navdušeni, toda to res presega vse meje. 64 evrov na dan za tista dva kvadrata, na katera po možnosti cel dan pribija sonce :/ To je res legaliziran rop! Razumem tako ceno za komunalno urejeno in prostorno parcelo, ampak v tistem delu kampa se gnetejo samo šotori na majhnih prostorčkih
[/quote]
Jaaaa, ampak ljudje to plačujejo! Dokler so pripravljeni toliko plačat, bodo take cene!
Meni sploh ni jasno, da nekdo za šotor ali prikolico plač za najem prostora dnevno toliko, kot jaz plačam za najem apartmaja in imam svoj wc in tuš, imam klimo in verjetno morje veliko bližje, ker stopim s terase v vodo! Aja, borovcev je res malo manj, je pa zato več oljk in fig, za olive smo prezgodnji, fige pa kar lepo nabiramo -hehe, za isti dnear nas še nafutrajo

[/quote]
Ja, pa? Vzami sobo, se raje hotel pa bos ugotov ila, da je tak dopust – za spemembo- povsem ok. Osebno ne stekam, zakaj bi se gnetla en zraven drugega v kampu, a ce vam ustreza …da ne bi o neurjih …

…sem podobno hotela odgovorit tisti tgoraj, ki teži z avstrijo in raznimi potoki tam… to imam doma na gorenjskem, in ugani, kar zastonj… poleti pa morje, je pa res, da so možnosti zelo široke, tako kot nekateri v nekih neudobnih šotorčkih, pa skalnata plaža brez možnosti dejanskega počitka itd., tam tudi mene ne mika, se pa najdejo prave zadeve…

[/quote]
Jaaaa, ampak ljudje to plačujejo! Dokler so pripravljeni toliko plačat, bodo take cene!
Meni sploh ni jasno, da nekdo za šotor ali prikolico plač za najem prostora dnevno toliko, kot jaz plačam za najem apartmaja in imam svoj wc in tuš, imam klimo in verjetno morje veliko bližje, ker stopim s terase v vodo! Aja, borovcev je res malo manj, je pa zato več oljk in fig, za olive smo prezgodnji, fige pa kar lepo nabiramo -hehe, za isti dnear nas še nafutrajo
[/quote]
A v kampu pa misliš da fige ne rastejo? Najbližjo imam 2 metra od prikolice, v bližini vsaj še 5. Pa par dreves ringlojev. Tako da ne futrajo samo tebe.
Ti kar uživaj v svojem apartmaju, ga ne menjam za mojo prikolico, pa če je zlat.

[/quote]
A v kampu pa misliš da fige ne rastejo? Najbližjo imam 2 metra od prikolice, v bližini vsaj še 5. Pa par dreves ringlojev. Tako da ne futrajo samo tebe.
Ti kar uživaj v svojem apartmaju, ga ne menjam za mojo prikolico, pa če je zlat.
[/quote]
hahaha, uživaj!

[/quote]
[/quote]
Ti kar uživaj v svoji kovinski kantici in jo plačuj, kot da je zlata. :)) Imamo take kolege. Ne morejo prehvalit. So nas letos povabili, da si ogledamo njihov raj. Sem mislila, da se hecajo. Par kvadratov na 50 stopinjah. Aja, mi itak nismo notri, smo zunaj. Ampak za 90 evrov na dan???? A apartmaji pa nimajo zunanjosti, pa teras? Za moje pojme je ta folk malo prifliknjen, da se pusti tako lupit. Prav fanatiki so.

In kaj so ti naredili?
[/quote]
…app med borovci, terasa, velik roštilj, z balkona lahko pljuneš v morje, razgled neprecenljiv… verjemi, v nobenem kampu tako !!! 50€ dnevno !
[/quote]
Ne maram pač. Ne maram dopusta preživljati v hiši, pa me ne prepriča nobena terasa, razgled, borovci in pljunek v morje. Smo si pač različni, a ne?