Huawei P40 Lite – mnenje
Živjo!
Sama sem razmišljala med P40 Lite in Novo 5t; prodajalec mi je namignil naj se raje odločim za Novo cena je tam-tam, morda je Nova malček dražja, ampak meni ni žal. Si vsaj ne rabim komplicirat lajfa s temi aplikacijami, pa česa ni… Fotoaparat je tudi krasen pri Novi, steklo je na ekranu, telefončič je tudi lep na videz (imam vijoličnega), ravno prav velik, dela vse hitro, ima en kup opcij ki jih še raziskujem,.. Na splošno pa – ni mi žal
Da se pa inštalirat sranje kot je FB in podobno.
1. Imaš tutorale na YT za inštalacijo guglepleja in potem te ima gugl pod drobnogledom.
2. Lahko pa inštaliraš Aurora Store in preko njega dol potegneš dosti stvari iz gugle pleja, vse ne gre.
Sicer je pa ta telefon odličen za to ceno, predvsem kamere.
Jaz ga imam,dela super,baterija še kar,kamera odlična,glede aplikacij pa si v Huawei AppGallery nalozis aplikaciji MoreApps in ApkPure in od tam nalagaš na telefon npr Instagram,Facebook,Dropbox,ne podpira pa Googlovih aplikacij,kot na primer Gmail(samo aplikacija E POŠTA) in YouTube ,Drive, do tega se dostopa prek spletnega brskalnika, mene ne moti, ker imam hitre prste.