Hud padec Bitcoina in še naprej pada!
Vse valute so imaginarne, kar še ne poneni da je lahko samo krompir plačilno sredstvo.
[/quote]
evri v moji denarnici so še kako resnični, cena krompirja se giblje med 0,3 do 1 eur za kilo, odvisno od letnega časa in letine, bitcoin je pa valuta za ovce strič, enako kot za forex experte, seveda 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih bo zaslužilo, ostalih 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vas bo pa kušnilo in potem bo spet jokanje in stokanje, ti nategi so posatli že ciklični in predvisljivi kot letni časi
Še vedno se je BTC pobral in dvignil za jurja ali celo dva. Ne pravim, da ga kupuj ampak samo povem kako gre. Mene osebno BTC kaj dosti ne zanima, zanima me predvsem XRP. Vem, da je XRP dolgoročna zadeva in to me ne moti. Zadevo sem raziskal in spremljam, vem da je zadeva ogromna in je treba razmišljat “out of the box”.
Še vedno se je BTC pobral in dvignil za jurja ali celo dva. Ne pravim, da ga kupuj ampak samo povem kako gre. Mene osebno BTC kaj dosti ne zanima, zanima me predvsem XRP. Vem, da je XRP dolgoročna zadeva in to me ne moti. Zadevo sem raziskal in spremljam, vem da je zadeva ogromna in je treba razmišljat “out of the box”.
[/quote]
Hvala.
Ne potrebujejo združenja, ker že obstaja “BTC community”. Če bi vsaj malo brala o tem bi to že vedela. Ne mešaj hrušk in jabolk. Če pa misliš, da si pametna kot Angelca potem pa kar nadaljuj…da se ti bodo lahko smejali.
[/quote]
Lahko se smejim in lahko imajo/te bitkojnarji svoje komjunitije, nasral ste/so se itak ko eni papki. 😉