Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hud padec Bitcoina in še naprej pada!

Hud padec Bitcoina in še naprej pada!

Trenutna vrednost 3256€ tole je pa hud padec, če vemo, da je bila pred 14 dnevi vrednost 4900€.
Je balon počil?

očitno so postrigli dosti avc in zdaj je čas da zbrišejo s to svojo imaginarno valuto

Prvo se nauči razliko med EUR in USD, potem pametuj. 4900EUR ni bil nikoli. Praktično niti blizu ne, opica.

Prva priložnost za kupovanje je mimo. Druga morda pri $3600, če pride še tretja pri $3200, se prodajajte za BTC, če je treba. Karikirano, seveda…

Pre 10-14 dnevi, ko se je začel padec je bila cela vojna na monu kako bo zrasel na 50 000€.

Vauuu blazna razlika € ali $ drgač pa na mene se ti ni treba penit zaradi svoje bedarije.

Pre 10-14 dnevi, ko se je začel padec je bila cela vojna na monu kako bo zrasel na 50 000€.
[/quote]
Ovce so za stric; to j vse kar lahkonrecem

Vse valute so imaginarne, kar še ne poneni da je lahko samo krompir plačilno sredstvo.

BTC je že več kot 160 krat padel, umrl itd.. In kaj potem? Nekateri to vidijo kot priložnost, nekateri to vidijo kot katastrofo. Nič novega.

Vse valute so imaginarne, kar še ne poneni da je lahko samo krompir plačilno sredstvo.
[/quote]

evri v moji denarnici so še kako resnični, cena krompirja se giblje med 0,3 do 1 eur za kilo, odvisno od letnega časa in letine, bitcoin je pa valuta za ovce strič, enako kot za forex experte, seveda 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih bo zaslužilo, ostalih 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vas bo pa kušnilo in potem bo spet jokanje in stokanje, ti nategi so posatli že ciklični in predvisljivi kot letni časi

Se pravi se Bitcoin ne splača več?

Na vseh krizah se da zaslužit. Izbranim.

Na vseh krizah se da zaslužit. Izbranim.
[/quote]
Bedaki itak vedno osatnejo brez lastnega prigaranega. Sicer pa čin čun fokne še eno raketo pa bo do šle vse virtualne valute v tri krasne, kajti prvo kar bi se zgodilo v vsaki vojni bi ugasnili internet ljudem.

Še vedno se je BTC pobral in dvignil za jurja ali celo dva. Ne pravim, da ga kupuj ampak samo povem kako gre. Mene osebno BTC kaj dosti ne zanima, zanima me predvsem XRP. Vem, da je XRP dolgoročna zadeva in to me ne moti. Zadevo sem raziskal in spremljam, vem da je zadeva ogromna in je treba razmišljat “out of the box”.

Še vedno se je BTC pobral in dvignil za jurja ali celo dva. Ne pravim, da ga kupuj ampak samo povem kako gre. Mene osebno BTC kaj dosti ne zanima, zanima me predvsem XRP. Vem, da je XRP dolgoročna zadeva in to me ne moti. Zadevo sem raziskal in spremljam, vem da je zadeva ogromna in je treba razmišljat “out of the box”.
[/quote]

Hvala.

Bitcoin pa res ni vreden nič. Ok, je vreden 3200€, ampak res ni vreden nič.

Ripple je pa vreden še manj. Sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem ga kupil. Uh, kar prodal ga bom!

Jaz pa čakam, da bo oni buhtelj kako raketo raztrešču. Mam eno najstarejših valut, ki vedno naraste v krizi ali vojni. Tko da… se da tudi z vojno profitirat.

Tako nekako !

Jaz sem na dolgi rok kupil 40 plinskih mask in 100 trajnih konzerv rjavega fižola. Zdaj čakam samo še vojno, da postanem vojni dobičkar. Arbitraža slabo kaže a ne?

Najboljše da bitkonji naredite združenje in se pritožite, kot tisti frankarji.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Če si raziskoval…potem veš, da je zadeva ogromna in kaj vse pokrije. Glej na daljši rok.

Haha, za paničarje pa kriptovalute res niso. Najde se cel kup paničarjev leta 2013 (stare teme), ko je bitcoin stal 300 evrov. Jau, to je maksimum, dajmo prodat.
Zame so kriptovalute tek na dolge proge. Kupiš in pustiš 10 let. Kdor misli jokat za vsak padec, naj proda in ima mir.

Saj bo še huj, ker ti pa ne bodo dobili popolnoma nič, ko bodo hoteli izplačilo, če se ne bodo pravcajt pobrigali. Dokler vse teče v bitih na medrmežju gre, konec bo pa klavrn.

Ne potrebujejo združenja, ker že obstaja “BTC community”. Če bi vsaj malo brala o tem bi to že vedela. Ne mešaj hrušk in jabolk. Če pa misliš, da si pametna kot Angelca potem pa kar nadaljuj…da se ti bodo lahko smejali.

Ne potrebujejo združenja, ker že obstaja “BTC community”. Če bi vsaj malo brala o tem bi to že vedela. Ne mešaj hrušk in jabolk. Če pa misliš, da si pametna kot Angelca potem pa kar nadaljuj…da se ti bodo lahko smejali.
[/quote]

Lahko se smejim in lahko imajo/te bitkojnarji svoje komjunitije, nasral ste/so se itak ko eni papki. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

New Report

Close