Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hud padec Bitcoina in še naprej pada!

Hud padec Bitcoina in še naprej pada!

Trgovanje, dnevno trgovanje z kripto, je prav tako stresno, če ne še bolj, kot vsako drugo delo. Zame zagotovo še bolj, kot redna služba. Nervoza je tako pričakovana in donekle opravičljiva, nenavdušenje nad bedaki prav tako.

To je zato, ker ne znaš brat, bo treba še enkrat počasi prebrat in istočasno vklopiti možgane. Namesto, da bi ta čas za tipkanje neumnosti bil uporabljen za raziskovanje bi ti bilo veliko lažje razumeti. 21 milijonov jih je možnih že od samega začetka, od tega je dobrih 16 milijonov že izrudarjenih. Kateri del ni jasen? Ta tematika ni o tem kolikokrat se pere brisače, rjuhe ipd. če je tematika pretežka pojdi na kakšno lažjo. Na tem forumu jih precej.
[/quote]
Malce nervoze je čutiti pri teh bitkojnarjih… no, mogoče se mi pa samo zdi… 😉
[/quote]

13 strani, pa jim še ni potegnilo, da tukaj nihče ne vlaga v bitcoine. Vsaj ne več.

[/quote]

13 strani, pa jim še ni potegnilo, da tukaj nihče ne vlaga v bitcoine. Vsaj ne več.
[/quote]

Še eden od na pol pismenih, ki ne zna prebrat. Mene BTC ne zanima. Lahko nadaljuješ s pisanjem neumnosti, da nihče ne vlaga v BTC. Morda boš ti razrešil misterij kdo jih kupuje?
V kaj kdo vlaga na tem forumu je meni vseeno, verjamem da vsak vlaga v tisto kar je njemu najbolj ustrezno. Poanta mojega pisanja je samo pojasnilo kaj je BTC in nekaj osnovnih podatkov, za ostalo bo vsak raziskoval naprej, če ga bo zanimalo. Namen je pa to, da se vsaj malo razredčijo neumnosti “poznavalcev” in tako imenovanih MON “stručnjakov” haha
Držite se raje tematik o tem kolikokrat se pere brisače, rjuhe, o ločenkah, samohranilkah ipd. in mastrubirajte na te teme. Zgleda je tematika kriptovalute res pretežka zato pojdi na kakšno lažjo. Na tem forumu jih precej, skoraj neomejeno, vsak dan nekaj novega haha

Me veseli, da si našla obrazložitev, ki je potešila tvojo radovednost in da ti je vse jasno. Ti si zadovoljna, mi smo zadovoljni. Ni lepšega.
[/quote]
Jp, vsi boste bogati, nobenemu ne bo treba več delat. Ti kar čakaj in leži, sami pravite da je treba nekja let čakat, da se pozna :-), zna bit da ti bo kavč do takrat pregnil in ga takorekoč hudič vzel. Ne vem pa kako boš v trgovini obraložil, ko boš šel po novega, “veste, tega vašega denarja nimam, sem ga dal za namišljen denar, ki ga imam sedaj veliko, moj denar so pa posamezniki koristno porabili, so ga vložili v svoj prestiž, tako da moj namišljen denar zdaj veliko velja”. 🙂
[/quote]

Jaz hodim v službo, trenutno sem na morju, sedim, gledam morje…in se smejim tvojim neumnostim, ki jih ponavljaš kot papagaj. No sej v vsaki temi se podobno obnašaš, vzorec se ponavlja, nobeno presenečenje haha
Model prešalti na ločenke in samohranilke, potem pa desna roka… vse ostalo pa itak že veš haha

Tako to je nima smisla
Mone vejo
Mone vejo vse

Se najbolj pa kdaj je nakazana socialna

[/quote]

[/quote]
Mistejka & mimosunek.
Jaz prepoznavam vsaj 5 kriptašev tukaj

[/quote]
Mistejka & mimosunek.
[/quote]

Očitno me nihče ni razumel. Hotela sem povedat, da vsi ko papige govorijo o bitcoinih, večinoma pa udeleženi vlagajo v druge kriptovalute. Jaz sem med njimi.

Mistejka & mimosunek.
[/quote]

Očitno me nihče ni razumel. Hotela sem povedat, da vsi ko papige govorijo o bitcoinih, večinoma pa udeleženi vlagajo v druge kriptovalute. Jaz sem med njimi.
[/quote]
Še ena mistejka in mimosunek

Mistejka & mimosunek.
[/quote]

[/quote]

Ja žal si tako napisala, da je bilo razumljeno tako kot je bilo. Govorijo o BTC, ker to so največkrat slišali…tudi papagaji ponavljajo predvsem tisto kar so največkrat slišali. Pač to je njihov domet, zato so tam obtičali. Ampak pri papagaju razumeš, da papagaj je papagaj in papagaj to počne haha
BTC se kupuje in ga ima verjetno večina v svojem portfelju, če ne drugega kot to da ima uravnotežen portfelj oz. zmanjšano tveganje.

Pošlji $100mio v uri na drug konec sveta, s praktično ničelno provizijo, brez vmešavanja tretjih akterjev, brez uporabe kriptovalut, potem pa jamraj. Transakcija naj bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} varna in transparentna (ne 99.999999…{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465})

Če to drži

http://shrani.si/f/2Q/4d/3l2QtbEu/jp.jpg

potem je to zelo zanimivo haha

Kar me ob tej razpravi veseli je, da bo po vsem napisanem Slovenija med najbogatejšimi državami sveta, če že ne najbogatejša in število milijonarjev če ne kar milijarderjev bo v samem vrhu vseh lestvic, kakšen Brunejski sultan, kdo je to Bill Gates, sosedov Francl je daleč pred vsemi, doma na kavču služi milijone in se smeji revežem, ki hodijo v službo, veseli me, da bodo ti bogataši nekaj denarja pustili tudi v Sloveniji, novi avtomobili, hiše, drag življenski slog morda bodo plačevali tudi davke, ki ne bodo majhni glede na njihov zaslužek v bistvu bodo že z zapravljanjem bogatili davčno blagajno, smrtniki bomo še naprej hodili v službo za tisto revščino od plače od katere gre tudi v socialni sklad za nezaposlene in socialne podpirance kar je dobro, ker se vse bojim, da se bo število teh oseb povečalo.

[/quote]
Mistejka & mimosunek.
[/quote]

če jih je na teh 14tih straneh 5, je to nadpovprečno
no, jaz sem v tej temi z dvema imenoma, tko da recimo 4, kar je še vedno veliko 🙂 zelo veliko.

ps, glede na zgoraj nalimani link izpred štirih let iz mladine, smo prašiči .. smeh je res pol zdravja 🙂

Sunčece ti presvetlo…je rekel Presvetli. Nekomu se je luč prižgala v temi…sarkazem zna biti zabaven, če je res dober haha

Pa kako zabit moraš bit, da sproducuraš tak umotvor? A ti resno misliš, da so kriptovalute slovenska posebnost?

Pa kako zabit moraš bit, da sproducuraš tak umotvor? A ti resno misliš, da so kriptovalute slovenska posebnost?
[/quote]
Za razumevanje mojega posta je dobro, da imaš IQ vsaj 80 očitno je tvoj nekaj nižji kar potrjuje mojo tezo, mi navadni smrtniki s povprečno plačo moramo imeti službe in polniti socialni sklad, ker, če je povprečen vlagatelj v bite tvoje inteligence se nam slabo piše in sledi povečanje sklada za socialne transferje.

[/quote]
Za razumevanje mojega posta je dobro, da imaš IQ vsaj 80 očitno je tvoj nekaj nižji kar potrjuje mojo tezo, mi navadni smrtniki s povprečno plačo moramo imeti službe in polniti socialni sklad, ker, če je povprečen vlagatelj v bite tvoje inteligence se nam slabo piše in sledi povečanje sklada za socialne transferje.
[/quote]

Mnja, lahko se poskušaš vleč ven s sarkazmom, ampak zapisat, da bo Slovenija med najbogatejšimi državami, ker se par Slovencev ukvarja s kriptovaluatami, za to moraš imeti res prav poseben IQ – sobne temperature. Pa tega noben sarkazem ne spremeni.

[/quote]

Mnja, lahko se poskušaš vleč ven s sarkazmom, ampak zapisat, da bo Slovenija med najbogatejšimi državami, ker se par Slovencev ukvarja s kriptovaluatami, za to moraš imeti res prav poseben IQ – sobne temperature. Pa tega noben sarkazem ne spremeni.
[/quote]
Se oproščam za moj zapis o tvojem IQ kjer sem mislil, da je nekaj nižji od 80, krepko sem usekal mimo, kot je padal bit tudi tvoj IQ z vsakim tvojim zapisom pada samo, da bit ima možnost porasta tvoj IQ pa nima nobene možnosti, popravljam moje previsoko oceno zaenkrat na 60.

[/quote]
Se oproščam za moj zapis o tvojem IQ kjer sem mislil, da je nekaj nižji od 80, krepko sem usekal mimo, kot je padal bit tudi tvoj IQ z vsakim tvojim zapisom pada samo, da bit ima možnost porasta tvoj IQ pa nima nobene možnosti, popravljam moje previsoko oceno zaenkrat na 60.
[/quote]

Jaz pa v jok in na drevo. 🙂

[/quote]

Jaz pa v jok in na drevo. 🙂
[/quote]
Verjamem, to je domotožje :)))

Se že obešate, luzerji?

Kaj si ciničen 😁

Noben denar ti ne bo pomagal pri tem, da bi bil “gentle man”.
Uživaj, duhovni luzer 🙂

odkar sem ga kupila, je šel 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gor, kdaj boste prodajali?

Najpreje ko bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} profit pa še to samo moj vložek.
Ostalo se bo plemenitilo naprej ali pa propadlo – vseeno je to igra

New Report

Close