Hud padec Bitcoina in še naprej pada!
Meni osebno denar ne pomeni nic;se mi oa smilijo revezi ki jih nategnejo bitcoini;bitstampi; forexi; bil pred leti kot prevajalec na sedtanku o forexu kjer je en norvezan pletincil o forexu; mozak ki ga je prpeljal v slo je v zaporu zaradi goljufije v visini 24 mio eur; to povem zgolj zato ker celoten financni sistem temelji na tem kdo bo koga nategnil to je vse; tako kot.zlato;zlato nima nobene uporabne vrednosti rszen kot nskit pa celotna ekonomija sloni na zlatu v fort knoxu; ce ga je sploh kaj tam?
[/quote]
Forex je bil z aviona viden nateg.
[/quote]
Za brihtne ja; ampak vecinoma so se nategnili odvetniki,zdravniki;bogati podjetniki; sami pametni; a ne?
Meni osebno denar ne pomeni nic;se mi oa smilijo revezi ki jih nategnejo bitcoini;bitstampi; forexi; bil pred leti kot prevajalec na sedtanku o forexu kjer je en norvezan pletincil o forexu; mozak ki ga je prpeljal v slo je v zaporu zaradi goljufije v visini 24 mio eur; to povem zgolj zato ker celoten financni sistem temelji na tem kdo bo koga nategnil to je vse; tako kot.zlato;zlato nima nobene uporabne vrednosti rszen kot nskit pa celotna ekonomija sloni na zlatu v fort knoxu; ce ga je sploh kaj tam?
[/quote]
[/quote]
Enako, kot je OneCoin, bolgarska natega, kar so prodajali tudi nekateri slovenski zavarovalni agentje “pod mizo”.
Jaz govorim o kriptovalutah, ne bitcoinu.
[/quote]
Kot pravijo moji grendi srbi;isto sranje drugo pakovanje;treba je najti zadosti bedakov da bodo vlozili in potem …..spizditi a ne?
[/quote]
Še tebi – 7 milijard ljudi živi na Zemji. Tudi če tvoja teorija drži, smo od tam še daleč. Kriptovalute so se komaj začele.
Eno resno vprašanje. Si ti že kdaj videl v življenju “tradeview” na borzi? V tem času, ko sem napisal nekaj besed se je prodalo, kupilo že ne vem koliko BTC. Če ne verjameš pojdi npr. na bitstamp in poglej.
[/quote]
[/quote]
Lepo, da si privlekel zgodbo FOREX. Privlečeš zgodbo o FOREXU, ne poveš pa bistva zgodbe kaj se je dogajalo glede goljufij. FOREX s temi goljufijami nima nobene povezave. FOREX še vedno obstaja in bo obstajal, ker je to je tržnica. Če že pišeš o FOREXU potem napiši kaj se je dogajalo.
Povej koga je bitstamp nategnil?
Kar se tiče zlata vemo kako je s tem. V omejenih količinah je. Niti se ne ve natančno koliko ga je res, je samo ocena. Ampak, ker je v omejenih količinah je njegova vrednost na borzi.
Ko vse to nekdo prebere kar si napisal, nametal in vse vsaj malo spozna hitro ugotovi, da je nekdo samo nekaj skupaj nametal brez konkretnih argumentov. Meša jabolke, hruške itd. in za nekoga, ki se ne spozna lahko hitro pade na plodna tla.
[/quote]
Enako, kot je OneCoin, bolgarska natega, kar so prodajali tudi nekateri slovenski zavarovalni agentje “pod mizo”.
[/quote]
V čem je primerjava? Saj moraš biti nor.
According to OneCoin, its main business is selling educational material for trading. Members are able to buy educational packages ranging from 100 euros to 118,000 euros.
Sploh ni šlo za kriptovaluto, ampak goljufijo. Sem se že parim takim v življenju uspešno izognila. Se spomniš Paribasa – jurja naj bi vložil, da bi lahko začel trgovati na borzi.
Mislim, da sem že toliko časa na svetu, pa tudi angleško znam toliko, da si lahko sama marsikaj preberem, da znam ločit zrno od plev.
Ampak, ko ste se tule že nabrali taki, ki poznate kriptovalute oz. vanje verjamete, kaj za vraga sploh to označuje? Sem šla brat na wiki pa mi ni bolj jasno. Naj bi poljuben nekdo našel neke verige zaporedij številk, drugi ki isto počnejo, bi to potrdili, in to je to? Ali kaj? Komu pa te številke kaj pomenijo? So za kaj uporabne? Zakaj bi jih kdo kupil oz. jim pripisal vrednost?
Ker vsi drugi materiali, imajo ali so imeli tudi uporabno vrednost; zlato se da oblikovati zelo natančno pri nižjem tališču kot druge kovine, hkrati ga pa ne moreš spregledati. Školjke, ki so bile prvi denar, so redke, se moraš potruditi zanje in jih imajo zato lahko samo džeki, torej so redke in vredne. Kam pa pašejo te kriptovalute? Česar jaz ne razumem, je uporabnost teh kriptovalut? Komu so te kode kaj vredne?
[/quote]
[/quote]
Ne piši neumnosti. FOREX ni bil nateg. Nateg je bil drugje.
Kot pravijo moji grendi srbi;isto sranje drugo pakovanje;treba je najti zadosti bedakov da bodo vlozili in potem …..spizditi a ne?
[/quote]
Še tebi – 7 milijard ljudi živi na Zemji. Tudi če tvoja teorija drži, smo od tam še daleč. Kriptovalute so se komaj začele.
[/quote]
Seveda;vedmo se nasli naivnezi in pohlepnezi ;o forexu ti se tole zaupam ; veliko tega denarja je zamrznjenega v zda s strani ameriske vlade ki kao preiskuje njegov izvor in ga bo baje vrnila opwharjdnim ce bodi uspeli dokszati izvor; se pravi nikoli in povej mi jako je denar koncal na racunih v zda ce je trgovanje potekalo preko londona, zakaj bi nekdo ta denar prenasal na racune v zda ce bi ga kahko v kake bolj eksoticne drzave kjer bi se za njim izgubils sled? Stvari so veliko bolj kompleksne ;tudi pri teh kriptovalutah da bi bile orepuscene zgolj rac entuziastom in malim pohlepnezem; in zadrva je preveliks da ne bi kdo od ta velikih stal za tem; ti ves da svet ;zahodni tezi k temu da se gotovina ukine in da ostane zgolj elekzronski denar vse pid oretvezo bojs proti terorizmu;ze zdaj v slo ne mores pkacevati z gotovino zneska nad 5000 eur teznja je da bi to slo na 1000.eur oz da se v bliznji prihodnosti popolnoma ukine gotovinsko.placevanje in vzrok je jao terorizem in davcni vidik? Ja seveda😂😂😂
Jaz ne, ker iskreno nimam zaupanja, da bo kdaj narasel več, kot do 4000. Pa magari na 10.000. Ciljam na več kot na štirikratni ali desetkratni vložek. zaslužek je, ko si skoraj od začetka zraven, ne zdaj, ko je cena nekje v nebesih.
[/quote]
Kupiš za 1.000 EUR in prodaš takoj naprej, in imaš razlike več kot 2.000. Ne razumem kdo bi lahko bil nezadovoljen z več kot dva jurja haha Ja matematika nekaterim dela težave…
Sploh ne razumem zakaj pametnjakoviči, ki v kriptovalute ne verjamete, sploh debatirate tule in prepričujete ljudi, ki nekaj vedo o tem, z nekimi predpotopnimi “argumenti” proti.
Pejte se vi lepo v peskovnik igrat s kangelco in lopatko, je velik bolj realna za vas kot kriptovalute, pa bolj razumete take reči .. digitalne zadeve pa pustite tistim, ki v to verjamejo in se na to spoznajo.
Jaz recimo še mal počakam, potem pa kupim še nekaj dodatnih valut.
[/quote]
Lepo, da si privlekel zgodbo FOREX. Privlečeš zgodbo o FOREXU, ne poveš pa bistva zgodbe kaj se je dogajalo glede goljufij. FOREX s temi goljufijami nima nobene povezave. FOREX še vedno obstaja in bo obstajal, ker je to je tržnica. Če že pišeš o FOREXU potem napiši kaj se je dogajalo.
Povej koga je bitstamp nategnil?
Kar se tiče zlata vemo kako je s tem. V omejenih količinah je. Niti se ne ve natančno koliko ga je res, je samo ocena. Ampak, ker je v omejenih količinah je njegova vrednost na borzi.
Ko vse to nekdo prebere kar si napisal, nametal in vse vsaj malo spozna hitro ugotovi, da je nekdo samo nekaj skupaj nametal brez konkretnih argumentov. Meša jabolke, hruške itd. in za nekoga, ki se ne spozna lahko hitro pade na plodna tla.
[/quote]
Seveda da forex obstaja saj nisem rekel da nebobstaha zdajle se lahk reg in zacnses poslovati z 500 dolarji ampak videl jih ne bos nikoli vec;firex je bil razsirjen v bivsi jugi se posebej preden je markovic uvedel novi dinsr oz porezal nicle; ce ima dolar podlagi v zlatu v cim jo ima bitcoin da je vreden 3500 dolarjev? Razen v tem da nekdo kuri ljudi in pobiravdenar cez caz oa bo sledil drasticen oadec in kup nategnjenih? A vad res nic ne izuci?
[/quote]
Seveda;vedmo se nasli naivnezi in pohlepnezi ;o forexu ti se tole zaupam ; veliko tega denarja je zamrznjenega v zda s strani ameriske vlade ki kao preiskuje njegov izvor in ga bo baje vrnila opwharjdnim ce bodi uspeli dokszati izvor; se pravi nikoli in povej mi jako je denar koncal na racunih v zda ce je trgovanje potekalo preko londona, zakaj bi nekdo ta denar prenasal na racune v zda ce bi ga kahko v kake bolj eksoticne drzave kjer bi se za njim izgubils sled? Stvari so veliko bolj kompleksne ;tudi pri teh kriptovalutah da bi bile orepuscene zgolj rac entuziastom in malim pohlepnezem; in zadrva je preveliks da ne bi kdo od ta velikih stal za tem; ti ves da svet ;zahodni tezi k temu da se gotovina ukine in da ostane zgolj elekzronski denar vse pid oretvezo bojs proti terorizmu;ze zdaj v slo ne mores pkacevati z gotovino zneska nad 5000 eur teznja je da bi to slo na 1000.eur oz da se v bliznji prihodnosti popolnoma ukine gotovinsko.placevanje in vzrok je jao terorizem in davcni vidik? Ja seveda😂😂😂
[/quote]
Tole pa ti ne vem, če si dobro prebral. Imaš to smolo, da znam tudi sama brskat. Ameriko zanima samo portal coinbase, ki ima sedež v San franciscu, ne v Londonu. In jasno, da vlado zanima, od kod ljudem denar za nakup kriptovalut. Halo? S tem pa se ukvarjajo, ker bi radi kriptovalute prenesli v mainstreem, da bi torej postale legitimno plačilno sredstvo.
In nobena sredstva niso zamrznjena.
Jaz ne, ker iskreno nimam zaupanja, da bo kdaj narasel več, kot do 4000. Pa magari na 10.000. Ciljam na več kot na štirikratni ali desetkratni vložek. zaslužek je, ko si skoraj od začetka zraven, ne zdaj, ko je cena nekje v nebesih.
[/quote]
Kupiš za 1.000 EUR in prodaš takoj naprej, in imaš razlike več kot 2.000. Ne razumem kdo bi lahko bil nezadovoljen z več kot dva jurja haha Ja matematika nekaterim dela težave…
[/quote]
Nekdo, ki cilja na milijone, ne tisočake. Tisočake že imam.
Ne piši neumnosti. FOREX ni bil nateg. Nateg je bil drugje.
[/quote]
Lej, možno, v zadevo se nisem poglabljala. Vtipkal si forex + scam v gugla in samo prste stran.
[/quote]
Poznam zadevo, ker je imel moj kolega precej denarja v tej zgodbi. Ni bil problem v FOREXU ampak v posameznikih, ki so pobirali denar in obračali na veliko. To pa še ni vse, delali so na principu vzvoda, nekateri celo po principu finančnih derivatov.
V ameriki celo že pišejo predlog zakona, s katerim bodo iz določenih kriptovalut naredili normalno plačilno sredstvo.
[/quote]
Tole pa ti ne vem, če si dobro prebral. Imaš to smolo, da znam tudi sama brskat. Ameriko zanima samo portal coinbase, ki ima sedež v San franciscu, ne v Londonu. In jasno, da vlado zanima, od kod ljudem denar za nakup kriptovalut. Halo? S tem pa se ukvarjajo, ker bi radi kriptovalute prenesli v mainstreem, da bi torej postale legitimno plačilno sredstvo.
In nobena sredstva niso zamrznjena.
Zamrznilinso denar ki izvira iz forexa;medvalutnega trgovanja o tem cemer ti pises nisem jaz pisal; forex navajam zgolj kot primer; ti mesas kriptovalatue in elekzronski denar ; jaz ti pravim da je trend da se ukine gotovinsko poslovsnje nr da se ukinejo valute ki jih bo zamenjal bitcoin; dokler bodo obstahale zda se izak ne bo nic zgodilo da pa bi bitcoin zamenjal dolar? Saj se salis; poglej kaj se je zgodilo sadamu ko je hotel zaceti prodajsti nafto za evre; razen ce bo naslednja valuta kriptodolar 😂😂😂