Hud padec Bitcoina in še naprej pada!
Nekdo, ki cilja na milijone, ne tisočake. Tisočake že imam.
[/quote]
V takem primeru kupi nekaj kar je danes podcenjeno in večje količine.
[/quote]
Se popolnoma strinjam.
Saj logika je podobna kot pri delnicah – tudi z njimi ne moreš v trgovino po kruh, pa to ne pomeni, da niso nič vredne. Vredne so toliko, kot je kdo zanje pripravljen plačat. Za kriptovalute me ne skrbi, to je prihodnost. Svet se spreminja. Samo nekateri trmarijo kot osli in sistem primerjajo s piramido. Tukaj ni zgoraj, spodaj.
Še vedno se je BTC pobral in dvignil za jurja ali celo dva. Ne pravim, da ga kupuj ampak samo povem kako gre. Mene osebno BTC kaj dosti ne zanima, zanima me predvsem XRP. Vem, da je XRP dolgoročna zadeva in to me ne moti. Zadevo sem raziskal in spremljam, vem da je zadeva ogromna in je treba razmišljat “out of the box”.
[/quote]
Torej praviš, da je XRP v prihodnosti zagotovo donosna naložba?
[/quote]
v finančnem svetu ni nič zagotovo, to menda ja veš?
je pa xrp valuta, o kateri se govori, da ima lepo prihodnost, torej kupi, je itak samo nekaj drobiža, počakaj in boš videl.
Ampak kupi pa še kaj drugega, da razpršiš. Zapravi samo toliko, kot lahko pogrešiš in nič več.
V takem primeru kupi nekaj kar je danes podcenjeno in večje količine.
[/quote]
Se popolnoma strinjam.
Saj logika je podobna kot pri delnicah – tudi z njimi ne moreš v trgovino po kruh, pa to ne pomeni, da niso nič vredne. Vredne so toliko, kot je kdo zanje pripravljen plačat. Za kriptovalute me ne skrbi, to je prihodnost. Svet se spreminja. Samo nekateri trmarijo kot osli in sistem primerjajo s piramido. Tukaj ni zgoraj, spodaj.
[/quote]
nekateri ne ločijo analogno od digitalnega. Kritizirajo digitalno, ob tem se pa ne zavedajo, da polovica njihovega realnega življenja, že poteka v digitalnem svetu.
moja pokojna babica tudi ni verjela, da z navadno plastiko lahko greš v trgovino in celo plačaš kruh … pa da jo slikam z aparatom (kasneje pa kar s telefonom) in slikco po digitalnem golobčku pošljem vsem sorodnikom .. no, ona je s časom spregledala, nekateri tule so pa (pre)trdi 🙂
“BTC ne moreš odnest, ker ne obstaja.” Neumnosti nikoli konca… Ta forum je res pravi vir biserov inteligence… če bodo iskali kandidate za kakšen reality show in želijo prikazati bisere naj obvezno objavijo oglas tu gor na tem forumu, bi znalo biti zelo zanimivo za gledalce.
Tukaj imaš primer banke:
https://www.falconpb.com/en/extras/search.html?keywords=bit+coin
[/quote]
Mi lahko pokažeš ta tvoj znameniti bit pa ne slikco, ki kroži na njihovih internetnih straneh, samo videl bi rad to skrivnostno denarno enoto, ki jo še nihče ni videl, saj veš, mačka v žaklju kupujejo naivneži.
A veš da imaš prav v resničnostnem šovu bi ti in ostali naivci prikovali svetovno javnost pred TV, take bedake težko najdeš, se pa.
[/quote]
si že videl program s katerim se poganja MON??
Ali pa vsaj računalnike na katerih laufa program za MON ?
Pa vendar je na koncu na ekranu realna slika ☺
Še vedno se je BTC pobral in dvignil za jurja ali celo dva. Ne pravim, da ga kupuj ampak samo povem kako gre. Mene osebno BTC kaj dosti ne zanima, zanima me predvsem XRP. Vem, da je XRP dolgoročna zadeva in to me ne moti. Zadevo sem raziskal in spremljam, vem da je zadeva ogromna in je treba razmišljat “out of the box”.
[/quote]
Torej praviš, da je XRP v prihodnosti zagotovo donosna naložba?
[/quote]
Moje osebno mnenje, da je. Ampak dobro veš, da v življenju ni nič zagotovo razen smrti. V vsaki zadevi obstaja tveganje, nič ni zagotovo čeprav nekateri verjamejo v varne službe itd. Mi smo v intenzivnem obdobju digitalizacije, robotizacije in umetne inteligence z glavnim namenom kapitala, zmanjšati stroške in povečati dobičke. Poglejte svet zdaj in boste videli, da bo naslednjih 3-10 let zelo intenzivnih na področju digitalizacije. Naj se vsak zase odloči v kaj bo investiral.
Zadevo sem raziskal, spremljam…ugotavljam predvsem to, da je precej ljudi nestrpnih in jim je glavno merilo BTC in njegova enormna rast po kateri se vse primerja. Poleg tega nekateri verjamejo v romantično idejo o BTC in njegovi neodvisnosti, decentraliziranosti zato puristi tretirajo XRP kot centralizirano in regulirano kriptovaluto. Eden izmed pogojev je likvidnost. Ripple sodeluje z regulatorji, zakonodajalci in finančnimi inštitucijami v posameznih državah kar puriste moti. Ne moti jih pa, da BTC prihaja v švicarske banke, tako da tukaj je precej hipokrizije.
Ja pridobivanje BTC je res decentralizirano, ampak takoj ko je prišel na borzo je jasno, da brez vrednotenja v obstoječih valutah ne gre.
Kar se mene tiče, nič. Ne štekaš, verjetno nikoli ne boš.
[/quote]
Lahko da po tvoje ne štekam, znam pa brat grafe in ko BTC pade v nekaj dneh za skoraj 1700$ po enoti je čas za izkrcanje iz potapljajoče ladje 🙂
[/quote]
Kaj ti naj rečem? Za nekoga je to čas za prodajo, za nekoga je to čas za nakup. Kdo ima prav?
Lahko da po tvoje ne štekam, znam pa brat grafe in ko BTC pade v nekaj dneh za skoraj 1700$ po enoti je čas za izkrcanje iz potapljajoče ladje 🙂
[/quote]
Kaj ti naj rečem? Za nekoga je to čas za prodajo, za nekoga je to čas za nakup. Kdo ima prav?
[/quote]
Potem počakaj, ker še kar pada trenutno 3090€ bolj bo padal bolj se ti ga splača kupit, zanemariva tekočo izgubo saj bo zrasel 😉
[/quote]
Potem počakaj, ker še kar pada trenutno 3090€ bolj bo padal bolj se ti ga splača kupit, zanemariva tekočo izgubo saj bo zrasel 😉
[/quote]
Če bi bil vsaj malo dosleden in prebral to kar sem že včeraj napisal bi vedel, da mene nakup BTC ne zanima.
3.220 – ave ☺
[/quote]
Na žalost ni ave, trenutna cena bitcoina za euro 2915€ za nakup in 2904€ za prodajo
[/quote]
Če bo tako kot včerajšnje gibanje tečaja se bo do 21h malo popravil, čez noč več ali manj ostal na isti ceni, jutri začel z rahlim dvigom in od 13-15h ponovni padec za 8-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.