Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hud padec Bitcoina in še naprej pada!

Hud padec Bitcoina in še naprej pada!

Kako da ne bi. Prodaš, preden še bolj pade.
[/quote]
in kdo bo kupil, če bo še bolj padlo ☺
[/quote]
Sej se bo umirilo, zadnji dve uri se popravlja oziroma rahlo gibanje navzgor.

rahlo pušča, danes je bil že pod 3000$

Posebej romantični so ropi in sesutja BTC borz ali pa samomori zanesenjakov, ki se zakalkulirajo.
[/quote]

Če bi upoštevali osnovna pravila igre, tega ne bi bilo. 1. vloži toliko, kot lahko izgubiš. 2. poskrbi za varnost svojih kripto valut, 3. kupuj, ko pada, ne ko raste – vse je identično kot pri delnicah;
kdor je kupoval balon, si je sam kriv – problem je, ko neuk narod napade mrzlica in slepo kupujejo
[/quote]

Ni problem, ko neuk narod slepo kupuje, to je nujno, da lahko uki kaj zaslužijo, drugače ne bi imeli komu za prodat po napihnjenih cenah. Ofce rabi vsaka panoga.

Pa saj tu je dobru, da balon pušča, da se počasi zaflika in spet napihne, poknit ne sme!

Počil ne bo so pa pravi igralci te igre dobro zaslužili.

Vrag pada in raste. A kdo ve kaj narediti?

Prav velikega padca mislim da ne bo več.
Na borzi, kjer trgujem jaz, je danes zelo živahno in večino dneva BTC raste, tudi Etherum in LTC rasteta, ETC in XRP še ne, ampak bo.
Jaz sem keš za nekaj časa parkirala v delnicah, ne bom še kript kupovala, ker “moje” delnice lepo rastejo, bom pa ob naslednjem padcu sigurno šla v kripte, zdej bom čakala da se mi zguba iz kript spremeni v fini plus 🙂

veš pa, da se lahko igraš samo z zneskom, ki ga lahko pogrešiš ane 🙂

Po moje je najhujše mimo, mi je pa malo čudno, da je spremljanje tekočega grafa s skoraj dveurnim zamikom 🙁

Jaz vam vsem, ki boste ali ste že zaslužili z bitkoinom, iz srca privoščim. Več kot je bogatašev v naši državi, bolje bo za vse, vam bom projektirala vaše vile in vikende… 😉 Ampak tule še vedno ni nihče povedal, kaj za vraga sploh to je, od kod pride in zakaj je uporaben/koristen.
Za vse “valute” preteklosti je bilo značilno, da so bile uporabne/lepe. Naj mi za boga že nekdo razloži, kaj uporabnega/lepega je na teh koinih!
Še tisto slavno nemško inflacijo so ustavili kot za šalo, ko so dali oceniti vse državno premoženje, izračunali, kolikšen del te vrednosti je ena marka, in je bilo vsem vse jasno in konec inflacije. Kaj je torej ta bitkoin? Ker do zdaj še nihče ni tega napisal. In zaradi tega, ves ta stampedo spada v rubriko “izmišljni denarni prdukti, namenjeni za strižanje ovc”.

če bi te zares zanimalo, bi mal pobrskala po netu, a ni tako?

Ko naraste za $750 v parih urah pa tema zamre…

Hvala za nov avto, luzerji. Še napisal sem vam kdaj kupite, prva stran.

Zato, da si kupim avto ne rabim namišljenega denarja, predvsem pa to kar si ti za dobiček kupil je na odpadu zastonj 🙂

v parih urah je padel za 2000$ tako da te bučke prodajaj naivnežem.

Zato, da si kupim avto ne rabim namišljenega denarja, predvsem pa to kar si ti za dobiček kupil je na odpadu zastonj 🙂
[/quote]

Pri 26ih sem se upokojil. Rudaril v 2010. Objavljam večkrat pod tem nadimkom v kripto temah.
[/quote]

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?

[/quote]

Pri 26ih sem se upokojil. Rudaril v 2010. Objavljam večkrat pod tem nadimkom v kripto temah.
[/quote]

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?
[/quote]

a zdej pa nč več ne rudariš?

Nep, tudi krptu ne sledim več cele dneve, parkrat na dan vržem oči na portfelj.

[/quote]

[/quote]

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?
[/quote]

Kaj hudiča delaš na tem portalu potem?

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?
[/quote]

[/quote]

Predebatirano že večkrat, se mi ne da več razlagati.

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?
[/quote]

[/quote]
nakazilo iz CSD čaka

kje imaš pa zdej opremo za rudarjenje?

kje imaš pa zdej opremo za rudarjenje?
[/quote]

V 2010 nisi potreboval neke posebne opreme. Gamerski računalniki, sploh z več GPUji so bili čez glavo. Danes ta ¨oprema¨ ne bi bila več relevantna. No, morda še za kak alt, ampak je to še vedno veliko manj Hasha, ob večji porabi elektrike, kot praktično katerakoli nova grafična kartica.

[/quote]
nakazilo iz CSD čaka
[/quote]

Sem že objavil screenshot walleta z večmilijonskim zneskom v samo eni kriptovaluti. Preglej ostale teme o cryptu.

nakazilo iz CSD čaka
[/quote]

Sem že objavil screenshot walleta z večmilijonskim zneskom v samo eni kriptovaluti. Preglej ostale teme o cryptu.
[/quote]

600 000 NEO, natančneje.

[/quote]

[/quote]

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?
[/quote]

eno vprašanje

js bi se igraa tako samo z enim bitom kupovala in prodajala. npr danes zjuraj bi kupila, zdaj prodala. kako bi to šlo? ker js sm jih kupila in prodala preko enga k je vzel 7 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri nakupu in 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri prodaji. neki dobička je bilo kot sm si zaželela za eno plačo zdaj se pa tega več ne grem. bi se, kot rečeno če bi lahko sama ordinirala od doma in brez provizije. tako pa predno pridem do tega posrednika sm lah že ob 400 ameriških dolarjev.

kako pa ti kupuješ?
tisti ki se spoznate, kje se kupi z najnižjo provizijo, kje sem lahko jaz sama upravljalec s svojimi konjčki.

hvala
vem da mi tega nihče ne bo povedal, pa vendar.

24hr Low
2927.40000002

24hr High
3750.00000000

Kaj tebe pere?
[/quote]

eno vprašanje

js bi se igraa tako samo z enim bitom kupovala in prodajala. npr danes zjuraj bi kupila, zdaj prodala. kako bi to šlo? ker js sm jih kupila in prodala preko enga k je vzel 7 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri nakupu in 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri prodaji. neki dobička je bilo kot sm si zaželela za eno plačo zdaj se pa tega več ne grem. bi se, kot rečeno če bi lahko sama ordinirala od doma in brez provizije. tako pa predno pridem do tega posrednika sm lah že ob 400 ameriških dolarjev.

kako pa ti kupuješ?
tisti ki se spoznate, kje se kupi z najnižjo provizijo, kje sem lahko jaz sama upravljalec s svojimi konjčki.

hvala
vem da mi tega nihče ne bo povedal, pa vendar.
[/quote]

Lahko se zmeniva preko maila, ti bom svetoval.

New Report

Close