Huda!!!
pa ne na koga izmed vas…..
1. maj….praznik dela….pa kakšen jebeni praznik dela…. Stelčka je sama doma z otročkom, kupom cunj za peglat…itd….itd…….gospod očka pa je “mrknil” k svoji mamici in očku…… Mislim????? Ne more bit doma….mu je dolgčas…. Zdej…al sem jaz šutasta al kaj??? Namesto, da bi bil s ta mičkenim, ko se pa že tako ali tako malo vidita….pa da bi lahko jaz še kaj postorila po hiši…. Ma sej ne rečem….naj gre…za kakšno urco…. Ampak za cel dan??
Eh…..pa sej ne vem nič več…….
kaj je lubica moja….ne se jezit…..pa tak lepe tačkice imaš……..opss……
ma kak naj te potolažim…..če bi me na kavico povabila….ops……bi pozabila na to, da si huda…hihihihihihi
čuj mala, pa saj pupe morate likat, morate vzgajat, morate vse…česar deci ne zmorejo…heheheheh
…..saj te bo zvečer potolažil..tvoj…milsim, ko ti bo dovolil, da se boš k njemu stisnila…….
do takrat, pa ….pomislli, kaj zamujaš……kaj bi lahko počela…z nekom……opsssss….
Nocoj s teboj bi se ljubil,
trenutek sreče bi ti podaril;
le luna na nebu bi svetila,
le z zvezdami skrivnost bi delila……
in še….
Zapri oci, lepo zaspi
in pozabi na vse skrbi.
Sanjaj kar le v sanjah se zgodi
in naj te misel name zjutraj prebudi!
dijo…mala…..
Zvezdi … midve bi se mogle res skp dobit pa mal te dedce za uha prijet. Z mojim sva namreč tudi zadnji teden mal na bojni nogi … Sicer jaz se ne pustim in ZAHTEVAM, da preživi več časa z mano oz. nama (saj je tudi ta mali že prisoten, oštja … vedno bolj) …
Vedno je na razpolago mamici in očiju, da jim kaj postori doma … pa pol se mora it furat z motorjem, če je lepo vreme … pa seveda ne sme zanemarjat preveč prijatelje … In kje sem jaz? Hah … klinc …
Bgv je prejšnji teden čist popenla in je tako dosegla, da v torek namesto da bi šel v Ribnico na krst motorjev (kamor so se odpravili praktično vsi motoristi iz našega konca) me je peljal v Miramar in sva se imela krasno … v soboto namesto, da bi šel domov pomagat očetu ali zopet z motorjem okrog, da me je peljal na Nanos (in sva se imela spet krasno) … in včeraj … ha ha … sicer je popoldan šel z motorjem do Sestjana na eno dirko … jaz sem pospravljala doma … a ko sem ga klicala sem mu dala jasno vedet, da neki ne štima … in ko je prišel domov sem ga tako nahrulila, da je samo povesil ušeska in smo končno preuredili našo spalnico tako, da bo šla posteljica not … (in sva bila zopet oba vesela) :))))
Zvezdi … te moške je treba prijet za kravateljc … čene ni nič z njih!!!!!
Lp, BGv
Še dva tedna … počasi že odštevam … Sem že rahlo štufa … :(((
Sicer pa ta teden imam še mal gasa … drugi teden pa bom sam še pospravla mal in pol nej se je**jo drugi … :)))) ;)))
Uh … sam res komaj čakam, da bom doma … Nekako imam poln kufr že vsega …
Lp, Bgv