Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hugo igrica

Hugo igrica

Nečaku sem razlagal, da so obstajale odlične igrice Hugo v začetku devetdesetih. Našel sem le nekaj slik na spletu. Kje bi lahko dobil pa pravo igrico? Nujno rabim pomoč. Hvala lepa, dobri ljudje.

Mogoče google ve?

Bile te igre na CDjih? Mogoče ga ima kakšna dobra duša doma?! Ali pa pokliči v kakšno trgovino z igricami (Mantis…).

Hvala, bom pisal uredništvu Googla. Sploh se nisem spomnil te rešitve. Včasih sem tako počasen 🙂

Očitno si res bolj kratke pameti, ko take pišeš.

Z njimi sem se srečal v Nemčiji v začetku devetdesetih. Bile so na disketah (floppy disk). Ravno zato sprašujem, ker vem, da teh ni več za dobiti po tem, ko so odredilo, da so diskete zdravju škodljive in so jih odstranili.

Če bi našel odgovor na googlu, verjetno ne vi tukaj spraševal, ne? Kera budala

Glede na to, da verjetno misliš na igro, ki so jo igrali na televiziji, predlagam da pokličeš na RTV ter ti bodo tam lahko pomagali.

Res si očitno budala, ker meni google že na prvi strani da 3 zadetke.

Kako to misliš, da so jo igrali na televiziji? Kot osebje oz. novinarji? Seznanjen sem z računalniško igro, ki pa je bila v Nemčiji dosegljiva vsem, ki so jo kupili in so jo igrali na PC-ju. Kaj je bila takrat v Sloveniji/Jugoslaviji kakšna prepoved kupovanja ali igranja iger zunaj medijskih hiš?

Res so jih zato odstranili….pa dedek mraz tudi obstaja, kajne?

http://www.oyunlar1.com/online.php?flash=1080

Nalimaj mi link sem, ali kaj?

Ne, klicatelji po telefonu so jo igrali.

Iščem računalniško igro, ne mobilno, te sem našel na google play.

Vidiš da znaš malo bolje povedati, kaj bi rad. In tisto na RTV ni bila mobilna igrica…..

V Nemčiji leta 1998, ne vem, kako je bilo v Sloveniji s tem. Res pa nisem prepričan, ali so res zdravju škodljive, nisem se poglabljal v to.

Ne razumem povsem dobro. Kako so igrali po telefonu? Misliš reči, da so morali po telefonu rezervirati termin igranja, ker je bilo javnosti omejen dostop do te igre?

To ne bo držalo.

Pritiskali so tipke na telefonu ter igrali igrico na tv zaslonu.

Ker mi je ena ljubših iger, sem si takrat kupil 2 in imam eno še vedno zapakirano. Za primerno ceno bi jo prodal.

Povej kaj več 🙂

Mi jih imamo doma…
samo če hočeš igrat, si moraš inštalirat virtualno mašino… je pa več igric… hugo na pikniku, božični hugo…

Tako kot playstation, le da je bil telefon konzola? Kaj ima potem tukaj RTV, ste mislili Telekom oz. takrat aktualni operater telefona?

Originalni naslov je Skærmtrolden Hugo, cena pa 120 Eur.

New Report

Close