Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hujsanje in prsi

Hujsanje in prsi

Zanima me,kje se mascoba pri hujsanju najhitreje porablja…nekateri pravijo,da iz prsi – mene pa zanima,ce obstaja kaka metoda shujsevalne,ki zagotavlja da se moje prsi ne bodo zmanjsale kot posledica hujsanja.Hvala za odgovor!

Imam prijateljico, ki je hodila k aerobiki in tako zgubila nekaj kilogramov. Je pa dobila nekaj mišic in s tem so se ji prsi tudi malo povečale. Vsaj tako je rekla.
Če pa imaš, npr. 10, 15 kg več, pa hujšaš, se ti bo seveda zmanjšal prsni obseg, prsi pa mislim da ne (čeprav bom morda morala kupiti manjši modrc).

Pozdravljeni!

Na žalost sem pri nenamernem hujšanju izgubila najprej “številko”
modrca – pa že prej ni bila velika, tako, da se kar strinjam s tem, da se tam maščoba najprej “izgubi”.

Draga Sandrca!

Iz svojih lastnih izkušenj ti povem,da shujšaš v prsi bolj kot si misliš.Zagotavljam ti,da ni diete pri kateri se to ne bi zgodilo. Tudi sama sem nesrečna zaradi tega,ampak shujšati je bilo nujno potrebno. Ne želim te strašiti,ampak tako je.

Veliko sreče,

Nika

Pozdrav!

Tudi jaz se strinjam z ostalimi. če izgubiš odvečne kilograme jih izgubiš tudi v prsi. Da pa prsi ostanejo čim lepše tudi po izgubi teže je potrebno popiti veliko vode in jim vračati prožnost s kremami. Verjemi mi da po hujšanju prsi nimajo več tako lepe oblike kot so jo imele prej.

LP
KatarinaNika je pisal/pisala:
>
> Draga Sandrca!
>
> Iz svojih lastnih izkušenj ti povem,da shujšaš v prsi bolj
> kot si misliš.Zagotavljam ti,da ni diete pri kateri se to ne
> bi zgodilo. Tudi sama sem nesrečna zaradi tega,ampak shujšati
> je bilo nujno potrebno. Ne želim te strašiti,ampak tako je.
>
> Veliko sreče,
>
> Nika

Opravičujem se za zmedo na prejšnem odgovoru ki sem ga napisala. Po pomoti sem pritisnila citiraj namesto vpis.

LP
Katarina

jaz imam pa ravno nasproten problem-shujsala sem za 13 kg pa se mi zdi, da se mi prsi niso nic zmanjsale, ceprav bi si to zelela (ceprav nimam tako velikih, ampak zame so prevelike)

New Report

Close