Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hujšanje po 17. uri

hujšanje po 17. uri

Poznem žensko, ki je shujšala in obdržala vitko postavo s tem, da se ne prehranjuje po 17. uri. To postavo vzdržuje že vrsto let. Ona pravi, da se preko dneva prehranjuje enako kot prej, z vsemi sladkimi grehi, le po 17. ne je. Malo dvomim, da bi bila to edina “finta”. Kaj menite?

jaz sem shujšala, le da sem malo prej nehala jesti. Pa sem tudi grešila, tako da verjamem.

Bo kar držalo; ker sem sama po “tej metodi” shujšala za 15 kg v enem letu. In kar je najvažnejše; te kilograme držim in se ne zredim nazaj, tako kot je ponavadi pri raznih hitrih dietah.
Edino v tem je razlika, da končam s hrano po 18 uri. Seveda pa se tudi čez dan ne prenažiram.

.................................. Vedno je lahko bolje!

Seveda je možno. Je pa tudi razlika, ali je podvržena debelosti ali ne. Nekateri telovadijo, jejo normalno in zdravo, pa ne morejo shujšati do idealne telesne teže (imajo zmeraj 5, 10kg plusa).

Kile so najprej v glavi – če se ti zdi, da se rediš, samo da gledaš, potem nobeno odrekanje in ne vem kaj ne bo delalo čudežev.
Jaz sem mnenja, da hrano rabim za življenje, s kilami se ne ubadam, in jih nimam preveč, kljub temu, da jem precej, vse po vrsti, pa tudi sladkega precej in ob vseh urah.
Jaz bi bila gotovo čisto shirana, če bi nehala jesti ob 17h. Do običajne ure za spanje (to je nekako zdajle :)) me čaka še en šiht stradanja… No, jaz grem še po en čokoladen jajček ali dva, pa za par minut nad knjigo, potem pa z vsemi 56 kg spat. 🙂

tudi jaz pozan eno tako. ko je hujšala se je tudi odrekala, v glavnem OH, in imela 3 obroke, sedaj ko težo vzdžuje pa edino ne je po 17 uri.

New Report

Close