Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hujšanje pred računalnikom – ste za?

Hujšanje pred računalnikom – ste za?

Tako, v nedeljo zvečer mi je prekipelo. Pred desetimi meseci sem rodila in mesec nazaj sem imela 3 kg viška. Pred kratkim sem nehala dojiti pa sem pridelala zraven še dodatni kilogram. Ti štirje kilogrami so me v nedeljo razpenili.

Sklep: Po šesti uri zvečer ne jem več.
Postim se že dva večera in zraven prebiram vaše poste. Še besedici se ujemata, zato uspeh ne more izostati.
Rezultat: Danes (v torek) zvečer imam že 1.5 kg manj kot v nedeljo zvečer. HUUURRRRAAAA!!!!!!!!!!

Ali se mi katera pridruži, da nam bo laže?

Začela prejšnji teden (z obljubo sami sebi, da ne smem nič napisat, če se zredim…;-) )

– 2 kg

Vsekakor veliko uspeha!!!!!

Pardon, grožnjo sami sebi…

Ja z veseljem bi si zbila dol kakšnih 6 kg-do novoletne zabave,ker me že danes skrbi iskanje obleke

Jaz bi se z veseljem rada znebila par kilogramov…
bistvo je, da se po šesti uri ne je? in izgubljate kg? No če je to tako, se vam pridružim.
Še ena, ki se je danes pregrešila, jutri pa začnemo. Ali je še kaj važno razen NE JEJ ZVEČER?
ČAV

ja, ja jaz sem tudi zram, par kg imam pa res preveč in nebi bilo slabo če bi se ih znebila.
Skupaj nam bo uspelo.

Jaz jem čez dan normalno. Zajtrk, sadna malica (danes celo pecivo), kosilo in sadna malica ob šestih. Večerjo izpustim. To je vse. Zvečer pijem samo vodo, čez dan pa ni važno.

Jaz sem pa ravno pojedla kos kruha z mortadelo in paradižnik -njami.Potem pa odkrijem to novo temo in se lahko malo zamislim…

Super! jaz jih imam 10 preveč….pa nočejo dol sami od sebe… hi hi

Haha @fna, tudi meni je v nedeljo zvečer! Pa ne samo zaradi kil.

Ej, samo to pa res težko verjamem. Da v dveh dneh shujšaš 1,5 kg. In to samo s tem, da zvečer ne ješ… Vsaka čast.

Vsekakor me zanima nadaljevanje :-))))

LPM

Bom sproti poročala!

No, tako. Danes je tretji večer mojega posta, čeprav sem imela hude skušnjave. Mož je prišel ob sedmih iz službe in si je pekel hrenovke. Uh, kako je dišalo, ampak sem zdržala in si prisegla, da si jih tudi jaz spečem takoj zjutraj, ko vstanem.
Pravkar pa sem prišla iz kopalnice in rezulat je naslednji. Pred kpanjem, depiliranjem, puljenjem obrvi in striženjem nohtov natanko 0.5 kg manj kot včeraj in 2 kg manj kot v nedeljo zvečer. Po kopanju, depiliranju, puljenju obrvi,…………………pa …………… nič manj. Izgleda, da še nisem bila preveč kosmata.

Kako pa kaj ve, drage dame?

Ampak zakaj ravno večerje, če pa so te najboljši obrok?
Vsaj zame. enostavno ne morem brez njih. No, ko pa sem prebrala vaše izkušnje brez večerje, pa … Mi je že žal za današnjo. Tudi jaz jutri začnem!!!

Oh jaz pa ravno s polnimi usti in škatlo Domačice…. ampak iskreno – se ne sekiram. Ob treh malčkih (4l. 2,5l. in dobrih 6 mes.) si ne bi jemala tega veselja, kot so večerje v miru, ko vsi obležijo…

raglja

Pa ravno ob računalniku je grizljanje krekerjev, pitje čaja in še kakšne pregrehe bi se našle tako “mega”. Bom pa jaz jutri tudi zraven – s kozarcem vode!

Evo, Raglja, sem že prej imela nekaj takega v mislih… Meni sploh ni za večerje in jih v bistvu tudi ne jem, a, ko vsi štirje otroci “pospijo”, se začnejo dobrote iz omare s sladkarijami kar same ponujati :o)
Pa je že skoraj cel teden okrog, ko sem se tudi jaz malo “vzela v roke” in sladoled zamenjala za sadje… danes pa sem malo grešila, ena Cadbury z rozinicami, sicer le 50 g, zdaj manjka v omari :o)
Glede nihanja teže se pa popolnoma strinjam, saj sem tudi sama že drugi dan izgubila prvi kg, a naprej zagotovo ne gre tako lahko, sicer pa sama ne nameravam pretiravati…

Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close