Hujšanje PrejPotem
Je kdo hujšal v skupini PrejPotem?
Sliši se ok: predavanja in vadba pa cena ni visoka.
Samo nekaj me zanima: ali te silijo s herbalifom? Kaj, če nočeš tega kupovat?
Menda na vadbi tudi dobivaš herbalife napitke, jaz bi to vse zavrnila.
Je kdo hodil, te zelo silijo s tem HL?
Kaj, če ne želiš, da te potem opisujejo na FB? Opažam,da zelo radi koga dajo na FB v stilu prej – potem. A to da sam sebe ali je to del programa in je skoraj nuja?
vse konkretne informacije se vrtijo okrog Herbalife, Herbalife, Herbalife….
Če te vleče program, kjer ponujajo to tekočino, je jasno, da vse bazira na njej – ne moreš ti kar hodit pa ga ne pit – ker to pomeni nepripadnost skupini Ne moreš ti Herbalifovcem diktirat kako in kaj. Za telovasbo brez Herbalifeja boš pač morala drugje vplačat – pa ne tako poceni očitno, kot pri njih.
Spuščena na nivo, si bila na tem programu?
Telovadba meni ni problem. Iščem skupinsko hujšanje. V okviru tega programa pa to tudi poteka, tehtanje pa vse to. To me vleče. Skupinsko hujšanje.
Sem bila na prvi vadbi, predavanju. Zdaj pa ne vem kako se odločit. Zanimivo (in predvsem zelo sumljivo) je pa to, da na tej prvi vadbi in predavanju sploh niti malo niso omenjali Herbalife. Sem prebrskala po spletu in šele potem ugotovila, da sta PrejPotem in Herbalife še kako povezani zadevi. Na vadbi in predavanju ter tehtanju in meritvah pa niti besede o HL.
Dobili pa smo en napitek brez okusa, brez imena, brez da bi povedali kaj je to. V glavnem ni bil dober in očitno je bil HL napitek. Napisano je tudi, da na vsaki vadbi to dobiš. No jaz tega ne bi pila že zaradi tega ne, ker ni dobro. Pa ker ne maram piti, jesti stvari, ki ne vem kaj so.
Jaz osebno sem se vključila v skupino CINDI in sem v 3 mesecih izgubila 18 kg … nisem pa pristaš raznih “napitkov”, ki bodo “čudežno” pomagali … najboljša dieta je manjžri (grdo se sliši a je res), zapisovanje VSE hrane v zvezek, da imaš malo pregleda kaj poješ, ter redna telesna aktivnost … nikakor na začetku ne gre pretiravati s telovadbo, ker te lahko hitro mine … to je moje mnenje
Jaz sem bila pred leti. Takrat me niso ” posiljevali ” z njihovini izdelki. Sem pa probala vse kar so mi ponudili. Pa ni spet tako slabo,no..
Je pa res,ce kdo misli da njihovi praski delajo cudeze,in sam po sebi shujsas pri njih,se moti. Kot pisejo predhodniki,tako program Cindi kot vsi iz vrste HL te ” naucijo” kaj in kako jesti in koliko migati. In potem je vse na tebi.
Jaz osebnih izkušenj z Prejpotem nimam.
Ti svetujem, da probaš. Vpiši se za en mesec. Verjetno se razlikuje od lokacije do lokacije, največ je verjetno odvisno od vodje skupine.
Imaš prav, da ne posegaš po napitkih, sploh če ne povedo, kaj vsebujejo. Kar težko verjamem, da si kdo upa to prakticirat v času, ko je že vsak drugi na nekaj alergičen.
Če bo pritisk prevelik, oz. se ne boš počutila sprejeto, kar se zna zgodit, če boš zavračala njihove izdelke, pa potem po enem mesecu nehaj.
Pri vseh teh skupinskih zadevah je žal tako, da dokler ne greš vsaj ene parkrat, začutiš skupino in njeno dinamiko, spoznaš vodjo … Ne moreš vedeti ali ti ustreza ali ne.
Glede CINDI sem že napisala, da sem bila in da je fajn, zato iščem še kako podobno zadevo (program CINDI se izteče).
Glede napitkov pa ja. Dajo ti kozarec za popit in rečejo, da je notri vse od brokolija, cvetače, jabolk. Kar seveda ni res.
Ne vidiš ovitka, dobiš le v kozarcu za popit. Pa še prej nek topel napitke, menda zeleni čaj.
Ne moreš se vpisat le za en mesec. Vpišeš se za cel program in to je to. Prvič je zastonj. Potem drugič pa moraš plačat v celoti, ne za le en mesec.
Hm, za koliko časa pa je to? In koliko stane? Kaj, če se vmes poškoduješ ali pa zaradi kakršnega koli drugega razloga ne moreš več hoditi? Ima trener ustrezno izobrazbo oz. certifikat?
Ne vem, mogoče jim iskreno poveš, da ne misliš kupovati in uživati njihovih izdelkov in kaj ti v tem primeru svetujejo? Čeprav je po drugi strani tečno hodit nekam, kjer vsi trobijo v en rog, tebe pa potem gledajo postrani.
Cena je 50€, 10 vadb + 10 predavanj.
Pojma nimam kako je, če zboliš. Mogoče se da kaj zdilat, da ti potem v naslednji rundi velja. Nimajo pa kakega pravilnika glede tega.
Glede certifikatov je pa tako. Pravijo, da imajo vse neke certifikate in vse. Samo nihče ni medicinsko izobražen ali pa, da bi imel diplomo športnega faksa.
V bistvu se boš morala sama odločit. Cena je ugodna in če ti vsaj vadba ustreza, bi jaz mogoče vseeno šla v to. Predavanja, če bodo preveč vsiljevali HL, bi jaz izpustila, kot tudi vse ostale dejavnosti, če mi ne bi sedle. Pač prideš, odtelovadiš in greš. Se ne sekiraš, če te grdo gledajo. Vem pa, da to ni to, kar ti iščeš.
No te njihove licence imajo. Poudarek je , da so njihove. Njihov sistem izobraževanja.
Ni stvar v vadbi. Vadb je povsod polno. Meni gre za skupinsko hujšanje.
To nekako da motivacijo, ker veš, da se potem tehtaš, da se boste pogovarjali o tem. Pa da so tudi drugi v tem.
Ta program CINDI je bil super. Samo prekratek. Mi je še ostalo kar nekaj dela na svojem telesu.
Močno dvomim, da te pri takšni ceni pustijo pri miru in ti ne vsiljujejo HL.
Ja, imajo svojo licenco in sami sebe imenujejo neki welness svetovalci ali kaj že. Pač greš na tečaj, da te naučijo nekaj malega o izdelkih in predvsem o prodaji.
HL je drugače šrot od izdelka, čisto preveč OH in cukra, tako da je neprimeren za hujšanje čist.
Če daš v google skupinsko hujšanje, ti bo vrglo ven kup enih variant.
Tole zgoraj je seveda reklama. V tem programu se vse vrti okoli Herbalifa. Seveda ne odkrito, ampak prikrito – s ponujanjem teh napitkov. Če ne kupiš, ne moreš hodit. Mogoče kateri vaditelj komu pogleda skozi prste, ampak po mojih izkušnjah potem ni več dolgo pri tem programu. Nisem hodila jaz, je pa dobra kolegica, torej so to potrjene informacije.