Hujšanje-proteini
meni so super, 16.05.2023 ob 21:48
Pa vsak, ki ima vsaj malo pameti v glavi, ne bo v temi o hujšanju blodil, da naj se naje salame, da ne bo rabila praškov. Kaj ti ni jasno? Salame so maščobno živilo, močno odsvetovano pri hujšnaju. Ne pa take kot ti blodiš.
Desetič, nauči se brat. Noben ni reku, da mora salame jest, samo da če salame je, nobenih dodatnih beljakovin ne rabi v obliki praškov, sploh za hujšanje ne.
Pa ti si trčena do kraja.
Če hujša, naj ne je salame. Štekaš?
Nihče, ki je kolikor toliko zdrav pa, da ni nek hud športnik, ne rabi praškov. Tudi avtorica ne. TOrej prste stran od salame pa bo hujšala. Praškov pa ne rabi.
Res, norica, hujšajoči osebi bo trobila, da naj je salamo, da ne bo rabila praškov.
Ne, ne rabi praškov, še manj rabi salame. Hujša, hujša. Dojemi to.
Zartrose izven profila, 16.05.2023 ob 21:41
Mogoče se motim, 16.05.2023 ob 21:35
Zanima me ali je škartroba mogoče Senza? Se opravičujem že vnaprej če se motim
kje si pa senzo uvalila v ta skartorobin kaos?
Ne vem enkrat so bili eni stavki nedolgo nazaj pa človek malo povezuje
maščoba ja, 16.05.2023 ob 21:54
Ti salamarca blesava, lažniva: jaz nisem nikjer psiala o 50%, ne rabiš tega lagat. Sicer si hitro znižala, prej bluzila o 80, zdaj o 50, ampak še vedno so to tvoje domneve, ne moje.
Daj si nažri salame, da ne boš tule težila.
Avtorica pa naj čim manj salame je in bodo šle kg dol.
Daj, jebi si mater gnilo.
Nihče, ki je kolikor toliko zdrav pa, da ni nek hud športnik, ne rabi praškov. Tudi avtorica ne. TOrej prste stran od salame pa bo hujšala. Praškov pa ne rabi.
Res, norica, hujšajoči osebi bo trobila, da naj je salamo, da ne bo rabila praškov.
Desetič. Noben ni reku, da naj žre salamo, to je v tvoji oskubljeni buči zraslo. Samo da če je salamo, potem praška definitivno ne rabi. Če pa ne je salame, ampak manj beljakovinska živila, pa prašek ni tako napačen.
To je tako enostavna poanta, katere ti v dveh straneh nabijanja še ni uspelo skapirat, tipična piflarska zaostalost.
meni so super, 16.05.2023 ob 21:57
Desetič. Noben ni reku, da naj žre salamo, to je v tvoji oskubljeni buči zraslo. Samo da če je salamo, potem praška definitivno ne rabi. Če pa ne je salame, ampak manj beljakovinska živila, pa prašek ni tako napačen.
To je tako enostavna poanta, katere ti v dveh straneh nabijanja še ni uspelo skapirat, tipična piflarska zaostalost.
JEbi si ti svojo gnilo mater.
Ti salamarca blesava, lažniva: jaz nisem nikjer psiala o 50%, ne rabiš tega lagat. Sicer si hitro znižala, prej bluzila o 80, zdaj o 50, ampak še vedno so to tvoje domneve, ne moje.
Nabijalo si o pustem mesu, pusto meso pa ima pa pač 80 % ali več kalorij iz beljakovin. Po mojem kriteriju lahko “beljakovinska hrana” rečeš vsaki hrani, ki ima zadostno količino beljakovin za človeka. Po tvojem avtistično-piflarsko-pametovalskem mora pa met noro visoko vsebnost, vsaj nad 50 % kalorij iz beljakovin, da ji lahko tako rečeš. Drugače se razjočeš.
meni so super, 16.05.2023 ob 22:02
Nabijalo si o pustem mesu, pusto meso pa ima pa pač 80 % ali več kalorij iz beljakovin. Po mojem kriteriju lahko “beljakovinska hrana” rečeš vsaki hrani, ki ima zadostno količino beljakovin za človeka. Po tvojem avtistično-piflarsko-pametovalskem mora pa met noro visoko vsebnost, vsaj nad 50 % kalorij iz beljakovin, da ji lahko tako rečeš. Drugače se razjočeš.
Norica salamarska, pojdi spat.
Kurjo salamo si privošči pred spanjem. Aja, to bi bil kanabalizeme, če poješ kokoši?
Lahko noč.
meni so super, 16.05.2023 ob 22:09
Ti sanjaj o salami in kako jo jaz hočem kao avtorici po grlu dol potisnit, ker ne razumeš zapisanega. Verjetno te bo salama zasledovala še v nočni mori, ker definitivno imaš neko paranojo, da jo vpletaš še tja, kamor je nihče drug ni.
Nabij se na kurac in marš spat.
Za Zartrose, 16.05.2023 ob 21:56
Ne vem enkrat so bili eni stavki nedolgo nazaj pa človek malo povezuje
Ne ne, senza nima nic s temi.mon placanci, je bolj realna in inteligentna kot tejle, ki spet skusajo drek mesat, vedno ene te iste mon zmesanke .. senza je okej, realna.