Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hujšanje v grupi

Hujšanje v grupi

Že dalj časa se pripravljam, da bi se spravila k hujšanju, pa nikakor ne zberem
volje za to. Žal je tako, da rabim spodbudo. V tujini delujejo grupe, ki si dajejo spodbudo in imajo tako večje uspehe. Ali je kdo zainteresiran za takšno grupo ?
Dogovorili bi se kaj in kako. Na tem forumu smo zvedeli veliko na temo hujšanja , gre pa predvsem za to, da se da to početi v skupini dosti lažje kot pa vsak sam.

Kaj pravite ?

LP, Kaja

Zanimivo! Dej, porocejte kako in kaj; jst sm za!

ne gre samo za spodbudo v skupini….v tujini in tudi pri nas hujšajo v skupini pod strokovnim nadzorom-neformalno….hujšanje kar tako počez je lahko škodljivo….vsak človek je unikat in je potrebno vsakemu določit drugačen način hujšanja…..najboljše je da se vsak posvetuje s svojim zdravnikom…..

Pred časom sem prebrala skoraj vse strani pod naslovom Prehrana. Ni potrebno veliko besed, vsakdo dobi občutek, da so te strani precej obiskane. Moški odgovori so mi všeč, ker so bolj odločni, brez kompromisni. Predvsem v temah z naslovom Hujšanje. Je pa res, da sem tudi jaz med tistimi, ki hujšam že “vse življenje”, a žal vsako leto zapišem za kg ali celo več pri svoji teži. Morda bi nam pomagalo, da bi se vsak večer dobile in si povedale, kako smo premagale dan z novim načinom prehranjevanja. Vso podporo strokovnjakom, samo jaz vem, da rabim vsak dan “kontrolo” ker sicer vsakič pozabim na obljube ki sem si jih zamislila, vem pa da k zdravniku zato ne ….
Punce, javite se.
Kaja je pisal/pisala:
>
>
> Že dalj časa se pripravljam, da bi se spravila k hujšanju, pa
> nikakor ne zberem
> volje za to. Žal je tako, da rabim spodbudo. V tujini
> delujejo grupe, ki si dajejo spodbudo in imajo tako večje
> uspehe. Ali je kdo zainteresiran za takšno grupo ?
> Dogovorili bi se kaj in kako. Na tem forumu smo zvedeli
> veliko na temo hujšanja , gre pa predvsem za to, da se da to
> početi v skupini dosti lažje kot pa vsak sam.
>
> Kaj pravite ?
>
>
> LP, Kaja

Zivjo,

Res super ideja, takoj se pridruzim.

LP Tina

Pozdravljene,

jaz sem se prijavila v našem zdravstvenem domu(Lj.Bežigrad) za skupinsko hujšanje pod zdravniškim nadzorom. Tudi jaz rabim ‘šibo božjo’ , da me preganja vsak dan. Ta skupina ima enkrat tedensko srečanja in enkrat tedensko skupno telovadbo.
Če katero zanima, lahko pokliče na tel. 3003320 g. Danico Stražar.

LP, Kaja

Hvala Kaja za telefonsko številko, jaz bom poklicala za Bežigrad, ker mi to odgovarja, ampak, verjatno, bi bilo dobro, da bi se same malo spodbujale.
Ravno danes me lomi na vseh koncih (denarna kazen za nepravilno parkiranje,
polom pri poslu, …) konča se pri hladilniku.
Jaz potrebujem podporo, brez tega vsakič vse dobre načrte in želje hitro pozabim.
Pozdrav vsem
Nelly

Živjo Neli,

me veseli, da se boš prijavila. Da pa se bova medsebojno vzpodbujali mi za začetek piši na E-mail [email protected] in pusti tel.številko.

Lep sončen pozdrav, Kaja

Živjo

Pridružujem se ideji.

Povejte kako stvar napreduje. Tudi jaz sem ena tistih, ki samo delajo obljube, jutri pa zares …

Lep pozdrav, Sony

New Report

Close