Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hujšanje v mirujočem stanju

Hujšanje v mirujočem stanju

Ima kdo kako idejo? Sem se poškodovala in je dolgo okrevanje, nekaj mesecev. Zdaj bom še imela zaradi tega operacijo. Že itak sem dolgo mirovala. Sicer se potrebe po hrani zmanjšajo. Ampak se mi je nabral špeh in še se mi bo. Ne počutim se fajn, obupno je. In to bo še trajalo. A naj začnem zdaj dobesedno stradat, da se ne redim ali naj se sprijaznim in pol lotim treningov? Najraje bi se res intenzivno, ampak mogoče je postopoma bolje? Prej sem bila fajn natrenirana, dosti mišic. Sem mislila, da bi poleg uteži vključila cca uro do uro in pol kardia na dan. Ja/ne?

Ne imej slabe vesti. Boš vse nadoknadila. Najbrž pa ješ res malo pa tisto kalorično.

Odgovor na objavo uporabnika
Bajska, 25.12.2024 ob 16:43

Ne imej slabe vesti. Boš vse nadoknadila. Najbrž pa ješ res malo pa tisto kalorično.

En čas je moj kuhal in nisem imela izbire. On naredi pa grozno mastno, sploh ne zna. Moj način je pa 3/4 zelenjave in umiram brez. Zdaj, ko lahko sama, ni problem. Samo zdaj so še prazniki, bi mogla prav vse na vsakem obisku odklonit. In zdaj bo spet obdobje, ko še do wc ne bom mogla in bom spet od drugih odvisna. Saj pol začnem jesti do dva obroka na dan, ko več sploh ne morem. Drugače sem jedla po 5 do 6 in vse pokurila. Me je malo strah prav hujšanja, ker do zdaj niti nisem dosti omejevala hrane, ker je bila zdrava, sem velik trenirala. Zdaj bom pa morala.

Operacijo česa? Lahko se doda samo kakšne vaje z utežni za tisti del telesa ki ga lahko premika doma v sobi. Potrebno je izracunati tvoj bazalni metabolizem in glede na to prilagoditi vnos hranil. Naj poskrbi da ti veliko zelenjave priskrbi in sadja, pa bo lazje.

za vec pomoci mi lahko pises na [email protected]

Pa mu sufliraj glede zelenjave. Kot da ste jo prej skoz jedla, zdej mu pa znaš rečt, da naj doda še kaj zate. Če tolk zanič skuha, pa dajckardio do šporgeta. Natrenirano telo hitro pride nazaj. Če si trenirala in si nagnjena k maščobi, boš pač dala manj v usta. Saj ni treba vsega pojesti in loh pač dve žlici namesto desetih. Sploh, če imaš 20 polnih krožnikov pred sabo.

New Report

Close