Hujšanje
Imel ga je kolega, pa ga je nehal jemati – ravno zaradi tega, ker je imel težave s temi neprebavljenimi maščobami. Morda se sliši komično, ampak njega ni nič zabavalo – na veliko potrebo je hodil s steklenico Prila, da je za seboj očistil maščobo iz toaletne školjke, dvoje hlače pa je dobesedno uničil, ko je “spustil golobčka”, pa je zraven ušlo tudi malo maščobe, ki ni šla več iz hlač.
Kar se tiče uravnavanja teže je sicer pomagalo, vendar je imel toliko stranskih težav, da je odnehal.
LP tinca
Tu si lahk pogledas kako stvar deluje:
LP
Spostovani, xenical deluje tako, da se odvecne mascobe izlocajo iz telesa z blatom.To pa pri nepravilnem hranjenju povzroca drisko.Zato pa je Xenicalu pridana knjizica, kjer je polno napotkov, kako se prehranjevati in koliko mascobnih tock lahko pojemo, da ne bo prislo do nezelenih stranskih ucinkov.Vsako zivilo je opredeljeno z mascobnimi tockami in nam je lazje, ker si lahko priblizno preracunamo, koliko mascobnih tock nam ne bo povzrocalo tezav.Je pa to hujsanje tudi precej drago…
Lp Mojca
Hmm, mogoce se motim, ampak a ni to tako zdravilo, ki se dobi samo na recept in je namenjen samo kronicno debelim? Kaksni so pa stranski ucinki?
Mislim vseeno, da je bolje, da hujsate po “naravni poti”. Ne morete pricakovati da bodo sli kilogami, ki so se vam pridno nabirali leta in leta, odsli cez noc.
Za inofrmacije o Xenicalu se vam zahvaljujem..ker me zelo zanima, kaj si vse zeli folk jemati..
LP
miki :)))) ce ze kdo misli na dnp, naj vsaj do novega leta pocaka…mu ne bo treba petard metat
drugace pa: FAK NO, a res vsi mislite, da se redite od mascob??? Kdaj boste vsi vi, ki hocte hujsat, dojeli, da niso krive le mascobe?! mascoba ki jo pojeste ni enaka mascobi okrog trebuha! Zato pozabite na razne xenicale, ananasove kapsule in cangslang!!! Treba je jest 5-ali-veckrat na dan, popit 5litrov vode, kvihtat&kolesarit(oz. kaj podobnega) in se izogibat enostavnim OH oz. oh z visokim glikemicnim indeksom (npr. sladkor, sadje in,da, tudi cokolade)!!! Obroke bo moral vsak sebi prilagodit – ampak ne jest samo krompirja. Obrok naj vsebuje tako OH kot beljakovine, dodajte pa na dan se dve zlici lanenega olja. Meso le pecite, ne ga cvret, pohat ipd. Olje na katerem pecete vas bo ne samo oviralo pri hujsanju, ampak je tudi toksicno. Ce se eni ze greste zdravo prehrano. Kdor isce bliznjice in kupi caj Ella-S in podobne bullshite, si bo naredil vec skode kot koristi. Pa prosim vas lepo – ne nasedajte vec tem bedarijam: “Vzames kapsulo in lahko jes kar hoces! neverjetno! V enem dnevu sem izgubila 40kg.. zdaj jih imam le se 90! Jupii!” Suzana iz Nove Gorice…TEGA SE NE DA!!!!
No, to bi blo to. Puncke in fantki – brez zamere prosim. Ampak ce ze hocte hujsat, bo treba nekaj truda vlozit, god damn it! Drugace je bolje da greste vsi skupaj nekam na pico in si izmenjujete recepte…
LP!
Jemala sem eno dozo xenicala. Če se držiš pravil, težav nimaš, če ješ mastno hrano, jih imaš. Ob držanju diete je blato sicer redkeje, a da bi teklo – no ja, morda, če bi pretiraval. Xenical je dopolnilo pri hujšanju, ne pa sredstvo za hujšanje. Z njim gre hitreje, vendar hujšaš v vsakem primeru, če se držiš diete, ki se je držiš med jemanjem xenicala.
Jaz ne vem kako je to s sadjem-vem pa eno.Sedem let sem vegetarijanka-ne jem ne ri , jajc ne, mleko le zjutraj v kavi-da se razumemo.Pojem pa ogromno sadja in zelenjave, saj ne jem kruha in sira.Res pa je da jem sadje vedno le na prazen zelodec in nimam nobenih tezav s prebavo, s tezo pa tudi ne.Pa tudi moje druge tnanke so vedno govorile da jih sadje napenja in zapira, dokler jih nisem prepricala, da naj sadje jedo le na prazen zelodec in NIKDAR po hrani in med kako drugo hrano!!!