Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hujšanje

hujšanje

Pozdravljene,
zanima me, če je že katera poizkusila hujšati s pomočjo el. stimulatorjev kot je npr. Butterfly (upam, da sem pravilno napisala). Prav pošteno me mika, da bi ga kupila, vendar po pravici povem, da top shopu ne zaupam preveč. Imam pa že izkušnje, tako dobre kot slabe, tako da nikoli ne veš! Lepo prosim za nasvet!
LP!

Napiši v iskalnik Butterfly ali še bolje AbTronic. Dobila boš miljon zadetkov, ampak močno dvomim, da je bil kdo s temi stvarcami zadovoljen. Po moje: vstran vržen denar.

ko sem to prebrala in izračunala, sem ugotovila, da, žal, ne spadam med podhranjene, prej med… (ne povem tudi če me mučite :-))

Za dober začetek sem si kupila knjigo Tudi z ogljikovimi hidrati smo lahko zasvojeni. Moram jo malce preštudirat, se privadit na idejo, da moram shujšat in potem bo stvar stekla (I hope so!)

lp.

Jaz ti prodam AB tronik po polovični ceni.

Z elektorstimulatorjem ne boš shujšala. Boš mogla spremenit prehrano pa se mal več gibat (aerobne v kombinaciji z vajami za moč). Skor karkoli, sam ne sedet pred TV pa met tistega gor, k ne deluje čist nič.

Po mojem more bit ful neprijeten občutek, da se ti mišice nekontrolirano krčijo – kot kadar te zagrabi krč, fuj………

Zoprno je, če si daš na premočno. Pa pazit moraš, da nanešeš gel povsod, ker te drugače opeče. Vem iz lastnih izkušenj.

Svakinja ima vse mogoče, od Gim Yima, Ab tronica, kupila je tudi Silhuet 40 (sorry, če kaj nisem prav napisala), pa ni pomagalo čisto nič.

Mislim, da je treba za lepo telo tudi kaj naredit. Jaz hodim naprimer na aerobiko in kljub trem otrokom si utrgam zase tisto urico časa trikrat na teden. Rezultati so vidni in jo toplo priporočam vsaki.

Poživi telo in duha! – Vsaj pri meni:-))

Lp

Suzana

Jaz pa skoraj vsak dan ene 8km laufanja na hrib za hišo s psom – 100% učinkuje + počutiš se odlično! Aja pa še zastonj je – rabiš samo dobre čevlje :))

Ful bi mela enga velikega kužka zdele pozimi, za dooolge sprehode. Mam sam enga malega, pa se bojim da bi ga kdo pojedu.

uf…sama sem se pred 3 leti odločila da bom shujšala. Iz neznano kje sem dobila VOLJO in začela. Shujšala sem za 20 kg. Potem sem se zredila za tiste 3 kg saj sem bila 13 letna deklica, ki je prihajala v puberteto in saj veste…boki, prsi-vse se malo razširi.

To težo držim že vsa 3 leta. Seveda se kdaj pa kdaj zredim za 2 kg pa potem 3-4 dni mal pazim kaj pojem pa je spet normalno. Nekatere razvade sem seveda morla opustiti. Ne jem kruha. Nikoli. Pazim na to da pojem vsaj 3 enota sadja/zelenjave na dan. sladkarije….če že, potem poskrbim za to da odvečne kalorije porabim.

Takrat sem od nekoga dobila dober nasvet, naj ne pijem samo takrat kadar sem žejna, saj je takrat telo že dihidrirano ampak naj si vsako uro privoščim kozarec vode.

Shujšati se splača. Bolje se počutiš, lažje delaš marsikatero stvar. SUPER JE!
Pa shujšate zase, za svoje zdravje za svojo samozavest. Ne hujšate zaradi drugih.

lp, veliko sreče!

Živjo, imam občutek, da se vse ukvarjamo z isto tegobo. A si probala že s kombiniranjem živil. Res dela probaj! Knjiga se imenuje “Jem torej hujšam”. LP!

Joj! Ko berem vse te razne lari fari diete me kar glava boli! Jaz sem tehtala 65kg visoka pa sem 160 cm – nikoli nisem bila suha, v srednji šoli pa sem se še dodatno zredila, tako, da sem imela lepo baročno oblikovano telo :)). Potem sem dobila fanta v sosoednji vasi in ker nisem imela avtomobila, sem si kupila kolo. Sprva sem se vozila po najkrajši možni poti, potem pa po skozi daljši in daljši. Postala sem pravi šport fan – prevozila sem po 50km na dan – in počasi pričela hujšat sama od sebe.Brez diete sem v enem poletju shujšala za 11 kil – sedaj imam že 4 leta enako težo – ampak sem sedaj spet na hujšaju – sem opazila ful dober model kopalk ampak imam zanje preveliko rit :))) Pa bo treba shujšat tja na 49 kil pa bodo tud kopalke šle gor. Sedaj redno laufam, ne večerjam oz. sadje al pa jogurt pa ne jem vsak tedn pice to je pa tudi vse in kile še zmeraj lepo počasi lezejo navzdol. Po moje je vsa fora v tem , da se gibaš ne pa neke hude diete po katerih si lačen, da se ti megli in potem ješ čokolado … Moja filozofija je ogromno se gibaj, jej zdravo in veliko sadja in to je to.

Aja pa tudi jaz imam majhnega psa ( 15 kil ) pa vseeno laufa z menoj kot norc, tako, da ni nujno da maš velikega kužka – majhni so še hitrejši :))

Ej, Tinkara, tole si pa tako dobro napisala. Čista resnica. Stradanje ni o.k. Potem se prenažiraš, nimaš energije. Veliko gibanja, pa malo pri hrani pazit pa je. Čeprav meni je pred porodom to uspevalo. Sedaj pa mi malo zmanjkuje volje. Ampak sem se odločila, da mi bo uspelo. Rada bi dala dol 10 kg. Ampak ne z nekimi dietami. Hribi, tek, malo manj jest pa bo.

Sarah samo volje ne zgubit! Moja sestrična se je tudi zredila v nosečnosti in po porodu ni imela volje za rekreacijo. Ampak ma na srečo dobrega moža in jo je spodbujal in tudi pazil na otroka ko je ona brzela po trim stezi – in sedaj so zadovoljni vsi: mož, ker ima zopet vitko ženo, sestrična pa ker je trebuh ne moti več. Se splača malo potrpet, ampak sedaj v teh prazničnih dneh je pa to takooo težko :)))

Lep zimski pozdrav, Tina

Jaz drugače pozimi hodim na fitness, kjer je v karto vključeno vse od fitnesa, aerobike, joge, boks, kickboks, bazen,… Poleti pa tečem pa rolam, kolo so mi ukradli, pa komaj čakam, da si kupim novega. Hočem pa sprobat tud nekaj bolj adrenalinskih športov, bomo videli, če bo dovolj denarja…

Tinkarca… sam moj kuža ma velik velik manj kot 15 kg… Ne, res pogrešam, eno družbo včasih, OK zjutraj če grem težt, sem v eni uri doma, potem pa nimam kaj počet, razen če mam kake izpite (sicer bo letos mal drugač). In pol bi mela še enga psa, da bi ga peljala na en doooolg sprehod. Moj niti ni navajen hodit, ker ga ni noben vozil ven, jaz sem v Ljubljani, pa ne morem, pes je mamin, pa se že tko boji zanj.

Jaz sem hujsala z metodo Sprememba metabolizma,in shujsala v 2 mesecih 15 kg.Tretji mesec nisem skorj nic vec hujsala.Zdaj je od konca diete minilo 3 mesece,nimam niti 1 kg vec,ceprav nisem nic pazila na prehrano.Ravno jutri zopet zacnem s dieto,sem mislila cakat na 1.januar,pa rajsi ne bom.Mora biti 3 mesece premora vmes zato.Dol moram dati se 10-15 kg.Velika sem 170 cm ko sem zacela hujsati sem imela 85 kg.Zdaj jih imam 70.Zelim priti do nekej 58 kg.To bi bilo super 🙂
Ali bi se mi katera pridruzila,bila bi zelo vesela.Naj pusti mejl tista,ki se zeli pridruziti.Aja,pa telovadila bom na orbitreku vsak dan eno uro.Ker takrat nisem nic telovadila 🙁

Kakšna pa je ta dieta – sprememba metabolizma, a jo lah opišeš?

pupa daj mi nasvet kako in kaj je s tvojo metodo. lp.

Mislim,da je brez veze metati denar za take in drugačne pripomočke,ki jih vidiš v reklamah.Potrebna je disciplina pri prehranjevalnih navadah.Zavedati se moramo kako pomenbno je ločevanje živil (OH in maščobe ne gredo skupaj)npr.KOSILO:zelenjavna juha
testenine
solata

zrezek poješ kasneje(vsaj 3 ure premora)

Jaz sem kupila Butterfly pol leta nazaj. PROČ sem ga vrgla. Nakupa ne priporočam nobenemu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close