Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek huuuhhh..naše zdravstvo..

huuuhhh..naše zdravstvo..

…ko človek skoraj umira,in pokličeš reševalce,te po prihodu ki je trajal od klica ,več kot eno uro…………
prvo naderejo zakaj si jih sploh klical…

da se takšnega človeka naloži in odpelje do zdravnika lahko z osebnim avtom…
…nimam besed… lahko rečem le katastrofa.. in upam na najboljše…

sicer pa ……mar nam ni vsem napisan tudi zadnji list…????

;(((

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Žal….ampak tudi to je napisano…

lep večer še naprej….

…edino pravično da tudi takšnim osornim in brezbrižnim zdravnikom ,ki mislijo da so vsemogočni…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

jaz upam da bo vse v redu……in da se kmalu vrne domov………….

………..nekateri dohtarji pa so žal čisto nekaj drugega kar naj bi bili…..njihov nastop bi moral vzbujati zaupanje ne pa srd………..grrrrrrrrrrr

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Zahtevam,da mi izplačajo VSO brutto plačo, če bom bolan, bom pa zdravnika plačal, kolikor bo pač rekel(in ziher se ne bo drl name,tako,kot imaš ti slabo izkušnjo zdaj). Za primer kakih hudih reči pa bi se zavaroval za tak primer pri zavarovalnici.
Tako bo pacient postal spoštovanja vredna oseba, zdravnik pa se bo tudi bolj potrudil, ker bo imel plačo pač od inkasa in ne iz proračuna.
Udri bato zdej.
;-))

……………………podpišem!…………………..

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

sanjaj ti…….hahah

leta letijo - iščem stevardeso.....

..boš ti že vidu… ko se zgodi zdravstvena revolucija..

No, prjatu, kdaj sem pa jaz nad tabo vpila in kdaj moje obnašanje do tebe ni bilo profesionalno, a, a, a ?:-))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…tud izjeme so,mariči..

in tud dohtar je za čuda izustil besedo oprostite,ko je videl da gre zares…da infarkt ni mačji kašelj…

In kaj bi to rabilo pacientu,ki bi zaradi predhodnega njegovega obnašanja pihnil dušo!?

Jest zate nisem noben prjatu,ampak pacient!
In obnašajte se temu primerno gaspa duahtarca.
;-)))

To je pa višek, spoštovani gospod pacient …to je pa “riali tu mač” … dol se vležte in mir dajte …. jaz bom pa je več vedela kot vi !! :-)))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close