Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hvala

hvala

za lep in prvi dan tukaj na forumu. Če se da včlanit, bi se kar včlanil.

Lep dan

članarina je minimalna: prvi petek v mesecu častiš tukaj prisotne z večerjo v dvorcu Zemono.Tko.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Zgleda da je bil moj zadnji dan hahahahahahahaha

1 glas že imam

ahahahahhahahahah

JEST SN PRVA, KI JE za.
zLASTI ZA ZEMONO:-))))))

TI PRIMORCI ZNAJO BIT STRAŠN FAJN:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

In brez vnaprejšnje izbire munuja, sam tolk v vednost, ker si vsak izbere sam, kar hoče in imamo navado, da izbiramo tisto, kar še nikdar nismo “okusili” in “poskusili” in to zna bit zelo zanimivo. Četudi gre pri nas za narobe svet, smo zmeraj tam, kjer se s konca začne začetek !!! Taku ! Član … ali ne član ??? To je zdaj vprašanje ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, Stephi, pa še res je. PRIMORCI so stvarno najbolji !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

to sem že parkrat ugotovila. In to takoj, ko sem prvič ugriznila.
Krasnega okusa ti rečem !
:-))))))))))))))

:-))
se mi zdi, da bo še parkrat dirkal brez hlač naokol dvorišča, da bo v resnici dobil štepel v člansko izkaznico :-)))))

Bemu , sem šla gledat kaj jesta :)))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close