Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HVALA

HVALA

HVALA za vse lepe misli, spodbudne besede, kartice, sms in klice.

Mi smo doma.
Sicer je namesto odpusta samo dopust ampak ni pomembno. Tudi če bom samo par dni doma bo to super.

Danes sem dobila tudi inekcijo za pljučka, pa jutri moram na kontrolo v bolnico in dobim še eno.
Še vedno imam obliže proti popadkom in tablete proti krčem. Ampak tudi te bom doma boljše prenašala.

En velik objemček za vse, ki ste držali pestke za nas.

Dobre misli prejmi tudi z Gorenjske!

Ja, krasno, no. Se takoj boljše počutiš, a ne? Želim ti, da bi bila doma v enem kosu še nekaj tednov, potem pa akcija.

Kitty, še naprej držimo pesti, da bo vse dobro. Srečno!

Saj veš, kako pravi Mojster Miha (če pa še ne, pa boš kmalu) – bomo zmogli in odgovor je bomo ja. Srečno še nekaj tednov.

Kitty, še naprej bomo držali pesti in uživaj ta dopust, kolikor se le da.
Verjamem, da te bodo doma pridno crkljali… tebe in tvojega korenjaka.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Oj pikica…ČUVAJ SE, čuvaj VAJU!!!! In uživaj ta dopust..saj veš, dušo dalo! Mislimo nate!!!!!!

Držim pesti še naprej, ti pa uživaj doma in pazi na Pikico!

Ufff, Kitty, še bomo držali pesti!!!!!!

lp

Pestk za vaju sploh ne spuščamo:)

Draga Kitty,

sicer se ne oglašam pogosto, vendar trdno stiskam pesti za tebe in tvojega malčka! Verjamem, da boste uspeli!

Velik objem z Gorenjske!

Petra

Ojla Kitty!

O, zares lepa novica. Miren “odpustno- dopustni” vikend želim vsem trem…mi pa bomo še naprej pošiljali dobre misli in močno držali pesti….

Srečno,
J.

Tole malčico pa res težko čaka cel forum. Prosim kogarkoli naj da kitty in malčici moč, da se čez nekaj tednov znajdeta v objemu.

kitty prijeten “dopust” ! drzimo pesti za vaju, da bosta čim dlje v “enem”!!!!

Kitty držim pesti, da bo vse vredu.

oh super…

se dostikrat spomnim na tebe, pa upam da je ja vse v redu

kitty, vse dobro ti želim!

lp,

ewy

lp, ewy

Ojlaaa Kiity, močno držim pesti!
Ali te kaj boli glava od teh obližev? Mene je tako močno bolela, da sem se počutila totalno slabo in po tem so mi nehali z obliži in potem smo prišli, do injekcije…
Joj, pa še kako te razumem, ker sem bila v isti koži kot ti in celo sem ležala v enaki bolnišnici kot ti!!!
Takooooooooo močno držimo pesti in molimo boga, da bo vse ok. Vsak dan je zeloooo pomemben. Čudno, da so te pustili malo domov na dopust, mene ni pustil.

Lep pozdravček in uživajte!!! :)))

Sledim tvoji zgodbi, kitty, in držim pesti zate in za tvojega otročka. Danes sem se prav razveselila, ko sem slišala, da sta doma.:))) Srečno.

Veeeeeeeeeeellllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk objemček zate in za tvojega malčka palčka.
Vso srečo naprej in bodi borka kot si bila do sedaj.

Mislim nate in držim pesti za celo družinico!!!!!!!!!!!!

SREČNO!!!!!!!!!!!!

To je pa res lepa novica. Upam, da boste na dolgem dopustu.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Draga Kitty!!!

Močno stiskamo pesti
in želimo veliko moči
tebi in mali pikici,
da kmalu boste tudi vi,
trije na veliki slikici.

Lep in prijazen pozdrav prejmite od družine
Bigmama

Držimo pesti!!!!!! Komanj čakam, da bo tu gor, srečna novico in srečno pričakate to majhno zdravo dojenčico….

lp,

N.

Držim pesti in pošiljam najleše želje!.:)

CMOKA

ps. vsaki enega seveda 🙂

New Report

Close