Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hvala, ker imam zaradi vas uničene lase!!!

Hvala, ker imam zaradi vas uničene lase!!!

Pobarvala sem se, čeprav imam menstruacijo (2. dan), ker ste napisale, da to ni nobe problem. Zdaj pa imam oranžne lase namesto rdečih, čeprav je na škatli narisana RDEČA barva jaz pa izgledam kot KORENJE!!!

Saj korenje je lepo in tudi zdravo, za oči:)

Rdeča se ti je spirala!

Pa ne vem, če so punce rekle, da se ne sme barvati las… So pa govorile nekaj o delovanju hormonov in da verjetno barva manj prime.

Velik problem pri barvanju je seveda tudi stara barva las. Rdeča ne prime na vse podlage, sploh pa ne na vse podlage enako.

S čim si si barvala? S kano?

Jaz sem si še x-krat barvala lase med menstruacijo, pa še nikoli ni bilo nič narobe. Me pa vedno barva frizerka in takšno barvo kot si izberem, takšna je potem tudi na mojih laseh.
Ko pa sem bila mlajša, sem doma eksperimentirala z raznimi barvami in se je velikokrat zgodilo, da je barva istega proizvajalca drugič izpadla v drugačnem odtenku kot prvič.

Ne s kano, Z BARVO! Izpadla je grozna na škatli je pa zelo lepa.

Hvala za vaše NEUMNE nasvete!

V naši štacuni je včasih mularija – k se jih ene 10 naenkrat nabije na blagajno, vzporedno pa so police z barvami za lase – zamenjala tube v škatlah.
Rdečo v črno, črno v blond, rjavo v vijola srebrno, blond v črno……………hahahahaha………..

Si ziher, da si kupila tapravo? Je pa rdeča barva najbolj rizik na laseh. Pri tej barvi res lahko fališ orenk.

Ker je odvisno od kakovosti las, sivih las, kaj si prej imela na laseh, koliko časa jo pustiš na laseh itd.

Od tardeče in lune pa zih ni odvisno!

Če si tako neumna, da tukaj sprašuješ za nasvete, je to še najmanj, kar se ti je zgodilo – vesela bodi, da ti niso še izpadli zraven (saj veš, ker je prazna glava, se nimajo na kaj držati).

In na kakšno podlago si barvala? Pa tista barva na škatli je samo primer, kakšna je barva “v originalu” ne glede na podlago. Če bi škatlo še malo okoli obrnila, bi znala še kaj drugega videt. Al pa v katalogu, ki je ponavadi zraven barv v štacuni.

In zakaj se je sploh treba barvati, posebno, če si še mlada. Pri svojih letih še nisem bila pobarvana in niti siva zaenkrat še nisem.

Mi te imamo vseeno radi :))

Aja, še pozitivna misel – bolje oranžni kot da bi ti vsi izpadli.

Colouring Hair During Your Period
Q: I have a question: can I bleach or colour my hair during my period?

A: Certainly. There is nothing known of to prevent being able to color your hair during your period. Sometimes, women who are on birth control may experience some issues in getting the desired results, but these cases are very rare. As long as you aren’t having any abnormal hormonal issues, you are unlikely to have any trouble during your period when having a chemical hair service.

Verjetno imaš presvetlo podlago, zato ti je izpadlo oranžno.

Rešitev za vse vas, ki imate menstruacijo in si hkrati barvate lase… V vrelo vodo namočite 1 kg posušenih pesinih olupkov, kuhajte 2 minute in nato nanesite na lase (omočite in pustite stati vsaj 5 minut). Sperite z vodo, posušite in oblikujte pričesko… To je to.

A ti vodo kaj ohladiš ali kr vrelo po glav poliješ? Mislim, kakšni nasveti….. In v kaj naj bom oblečena ta čas, ko si po glavi posajam peso???? Ker bo vse rdeče, plus koža na moji faci, ker ta barva se od boga ne spere…..

Hahaha :))))) Samo to ni zaradi menstruacije a ves 😀 pac ti je barva tako prijela na lase jbg. Moj partner se ue v srednji soli enkrat hotel pobarvat na blond pa mu je na rjavkaste lase prijela tako oranzna da je bil kot lisica :))) No od takrat se nikoli vec ni barval, takrat pa se je potem takoj pobarval na cisto crno :))))

Pozabila si, da morajo še 3x pljunit čez desno ramo, prižgat svečo na robu kopalne kadi in zmolit očenaš pred vhodom!

Pozabila si, da morajo še 3x pljunit čez desno ramo, prižgat svečo na robu kopalne kadi in zmolit očenaš pred vhodom![/quote]

Po mojem bi bilo tudi dobro, da vrže notri v tisto čobodro še kakšen kurji krempelj, kaj misliš?

A te je kdo prisilil, da se barvaš. Komot bi lahko počakala dej no. Kaj vse sem počela v času med menstro. Tudi lase barvala. Mogoče pa je kriva polna luna

Ma zelo dvomim da je kriva menstruacija in hormoni. Kaj pa potem med nosečnostjo, ko hormoni delajo na polno? 🙂
Mislim da je prej slaba kakovost barve, tvoja podlaga ali kaj podobnega.

Si imela kako novo barvo?

Glede barve pa še to… ko sem bila še blond (že kar dolgo nazaj), sem vedno hotela tisto pepelnato barvo in nikakor ne rumene. In ne glede na to kakšno barvo sem kupila sem bila rumena. In to zato, ker imam v sebi rdeč pigment. Ravno tako mi sedaj vse barve (razen črne) ciknejo na rdečo. Pa ni barve, ki mi gre bolj na živce kot pa rdeča.

Hahaha, zdaj je kar je, ven je usekalo tisto kar se skriva pod kapo. Korenček je zdaj moderen oddtenek, nekatere plačajo celo bogastvo za tako kričeče okrasje na glavi.

Imaš tudi še hujše variante – moja teta je enkrat zelena okrog hodila…

Hahahahaha……………………:-))))) ni edina!

Upoštevati bi morala vpliv menstrualne krvi na barvni odtenek – ne piše nič o tem v opozorilih? Jaz kadar hočem, da mi frizura potegne na rdečkasto, počakam do menstruacije.

New Report

Close