Hvala, ker imam zaradi vas uničene lase!!!
Jaz sem si še x-krat barvala lase med menstruacijo, pa še nikoli ni bilo nič narobe. Me pa vedno barva frizerka in takšno barvo kot si izberem, takšna je potem tudi na mojih laseh.
Ko pa sem bila mlajša, sem doma eksperimentirala z raznimi barvami in se je velikokrat zgodilo, da je barva istega proizvajalca drugič izpadla v drugačnem odtenku kot prvič.
V naši štacuni je včasih mularija – k se jih ene 10 naenkrat nabije na blagajno, vzporedno pa so police z barvami za lase – zamenjala tube v škatlah.
Rdečo v črno, črno v blond, rjavo v vijola srebrno, blond v črno……………hahahahaha………..
Si ziher, da si kupila tapravo? Je pa rdeča barva najbolj rizik na laseh. Pri tej barvi res lahko fališ orenk.
Ker je odvisno od kakovosti las, sivih las, kaj si prej imela na laseh, koliko časa jo pustiš na laseh itd.
Od tardeče in lune pa zih ni odvisno!
Colouring Hair During Your Period
Q: I have a question: can I bleach or colour my hair during my period?
A: Certainly. There is nothing known of to prevent being able to color your hair during your period. Sometimes, women who are on birth control may experience some issues in getting the desired results, but these cases are very rare. As long as you aren’t having any abnormal hormonal issues, you are unlikely to have any trouble during your period when having a chemical hair service.
Hahaha :))))) Samo to ni zaradi menstruacije a ves pac ti je barva tako prijela na lase jbg. Moj partner se ue v srednji soli enkrat hotel pobarvat na blond pa mu je na rjavkaste lase prijela tako oranzna da je bil kot lisica :))) No od takrat se nikoli vec ni barval, takrat pa se je potem takoj pobarval na cisto crno :))))
Ma zelo dvomim da je kriva menstruacija in hormoni. Kaj pa potem med nosečnostjo, ko hormoni delajo na polno?
Mislim da je prej slaba kakovost barve, tvoja podlaga ali kaj podobnega.
Si imela kako novo barvo?
Glede barve pa še to… ko sem bila še blond (že kar dolgo nazaj), sem vedno hotela tisto pepelnato barvo in nikakor ne rumene. In ne glede na to kakšno barvo sem kupila sem bila rumena. In to zato, ker imam v sebi rdeč pigment. Ravno tako mi sedaj vse barve (razen črne) ciknejo na rdečo. Pa ni barve, ki mi gre bolj na živce kot pa rdeča.