Hvala, ker imam zaradi vas uničene lase!!!
Tudi jaz se na rdeče barvam. Barvam se kadarkoli. Med menstruacijo, po menstruciji, pred menstruacijo. Če si slučajno kupila Subrino – tista tudi meni prime oranžno, čeprav je na škatli rdeča. Barve se med seboj razlikujejo in različno primejo. Jaz vedno kupim živo rdečo, od različnih proizvajalcev. Garnier Ombia je namesto žive rdeče ven prišla skoraj črna, katastrofa !!! Najlepše meni prime Schwarzkopf Pallete Deluxe. Subrina pride ven oražna, pa hitro se spere in nimam najboljših las po njej, ni preveč negovalna.
Da je na škatli pač ena približno barva narisana… in da ista barva pride ven čisto nekaj drugega, če jo namažeš na blond ali pa na črno osnovo… je očitno vesoljska fizika. :-))) Tiste velike knjige z raznobarvnimi čopki so v trgovinah verjetno zato, da jim ne bi tam zijala prazna polica. Še dobro, da imamo mon in mone, da je nekdo kriv.
Koreknčkasta: kot so ti že zgoraj svetovale, skuhaj zvarek iz levega kurjega kremplja, žlice hrastovega lubja, pesinih olupkov in 3 črnih mačjih dlak. Pusti hladiti. Medtem si zmešaj eno kvalitetno temo rjavo barvo in nanesi na oprane lase. Na prag položi vzporedno 3 slamice in 1 minuto potrkavaj z žlico po kovinski pokrovki. Potem 15 minut sedi, enakomerno dihaj in meditiraj. Zdaj vzami pripravljeni zvarek, mrmraj katero koli molitev, ki se je spomniš, in ga počasi, z vsemi častmi, zlij v stranišče. Lonec, v katerem se je kuhal, dobro operi in pospravi. Popij kozarec vode. Poberi slamice in odnesi v smeti. Speri barvo z las, jih osuši in se poglej v ogledalo. Se je zgodil čudež? No, vidiš, saj gre, samo pravila je treba upoštevati.
Da je na škatli pač ena približno barva narisana… in da ista barva pride ven čisto nekaj drugega, če jo namažeš na blond ali pa na črno osnovo… je očitno vesoljska fizika. :-))) Tiste velike knjige z raznobarvnimi čopki so v trgovinah verjetno zato, da jim ne bi tam zijala prazna polica. Še dobro, da imamo mon in mone, da je nekdo kriv.
Koreknčkasta: kot so ti že zgoraj svetovale, skuhaj zvarek iz levega kurjega kremplja, žlice hrastovega lubja, pesinih olupkov in 3 črnih mačjih dlak. Pusti hladiti. Medtem si zmešaj eno kvalitetno temo rjavo barvo in nanesi na oprane lase. Na prag položi vzporedno 3 slamice in 1 minuto potrkavaj z žlico po kovinski pokrovki. Potem 15 minut sedi, enakomerno dihaj in meditiraj. Zdaj vzami pripravljeni zvarek, mrmraj katero koli molitev, ki se je spomniš, in ga počasi, z vsemi častmi, zlij v stranišče. Lonec, v katerem se je kuhal, dobro operi in pospravi. Popij kozarec vode. Poberi slamice in odnesi v smeti. Speri barvo z las, jih osuši in se poglej v ogledalo. Se je zgodil čudež? No, vidiš, saj gre, samo pravila je treba upoštevati.[/quote]
dobraaaaaaa
in kaj so zdaj forumašice krive? Če si spraševala, če je menstruacija lahko problem za barvanje – je odgovor pravilen, da ne vpliva.
Če si pa barvala blont lase z rdečo barvo ali kaj podobnega pa to nima veze z menstruacijo… Nisem vidla original teme, ampak tole tvoje valjenje krivde na ostale, je pa otročje. Rajš poglej in povej kakšno barvo las si imela prej in če si uporabljala isto vrsto barve kot vedno. Večje spremembe barve glave je pač bolj varno delati pri frizerku – naj se ona heca, da najde in nameša pravo barvo za tvoje lase, ne pa neka instant pakunga iz DM-a
Sicer pravijo, da nobeno vprašanje ni neumno – ampak pri tvojem vprašanju in reakciji že kar malo dvomim. Torej če grem jaz na pedikuro med menstruacijo, se mi bo lak na rokah hitreje odluščil?
Nisem dala nasveta, da se barvaj drugi dan menstruacije in ti ga tudi ne bi. Vseskozi uporabljam enak odtenek barve, zmeraj isti proizvajalec, ampak med menstruacijo ta barva enostavno ne da enakega učinka. In manj prime in barva je manj svetla. Osebno se zmera ogibam barvanju v tem obdobju, ne glede na navodila in nasvete. Počakaj teden dni in pobarvaj še enkrat s kakšno barvo, ki bo prekrila oranžne lase. Rdeča jih verjetno ne bo. Če si barvo uporabila prvič, je pa lahko tudi, da na tvojih laseh ta barva pač tako odreagira.
In zdaj so drugi krivi kar tebi barva ni prijela tako kot je narisano na škatli?
Malo katero poznam, ki si je sama barvala lase in da je imela potem točno takšno barvo kot na škatli! Sploh rdeče, blond, in ostale “posebne” barvne odtenke… Meni ni NIKOLI barva enako prijela na lase, če sem si jih barvala doma tudi črna ali rjava ne, kot pa zdaj ko si jih vedno barvam v frizerskem salonu. Pač frizerji imajo boljše barve in vejo kako in kaj. Sam doma težko dobiš enak učinek, sploh če imaš že naravno bolj temne lase oz. se ti barva že prej bol težko prime nanje.
Ma daj no to ni zaradi mesntruacije. Treba kdaj tudi kakšna navodila prebrat pa pogledat kak tip las je koliko so svetli ali temni. Ne moreš pričakovat, da boš kot svetlolaska imela lase temnordeče. Pa ni forum kriv za to napako le ti sama. Poleg tega. če bi ti tukaj gor napisali, da skoči z mosta bi tudi skočila? Da te ni sram se z takimi komentarji se ponašat. PREBERI NAVODILA IN POTEM OBSOJAJ IN GOVORI O BUČAH-
Hey dekleta jas pa imam resnicne probleme
Moja punca bi zelela da si pobarvam hum fanta prav tako kot mornarja
samo problem pa je da mi to uspe bi mi blo treba en model -ki bi naga
pred menoj zajcka spilala da bi fant trd ostal med barvanjem .
Ali imate ve druge moznosti za predlozit ? ce je katera med vami z lepo
ritko in debelimi joski ki bi za mene rada poso naredila da si vse to tetoiram
na ta malega –help mi ker moja si zeli da jo mornarcek z pipo poslata notri ..