Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hvaležnost

Hvaležnost

Za kaj vse ste hvaležni v življenju?

Ima kdo recept za ta, da bolj cenim življenje, ki ga imam. Kako biti bolj hvaležni in zadovoljni v življenju?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9192, 31.01.2023 ob 14:18

Za kaj vse ste hvaležni v življenju?

Ima kdo recept za ta, da bolj cenim življenje, ki ga imam. Kako biti bolj hvaležni in zadovoljni v življenju?

Za zdravje, za to, da vidim, za to, da se lahko gibam, za druzino, za redne prihodke, za cudovito naravo, za topel obrok, za to, da znam pripraviti topel in zdrav obrok in da ga lahko, za streho nad glavo, za topel dom, za zanesljiv in varen avto, za vse skupne lepe trenutke z meni ljubimi, za vsakega cloveka ob katerem sem varna in se nanj lahko zanesem, za vsako dobro bitje na svetu, za vsak lep cudez, za mir, za zdravo pamet..lahko nastevam v nedogled. Objem

Gledajte u one koji su niži i slabiji od vas, a nemojte gledati u one koji su veći i jači od vas (u dunjalučkim pitanjima); tako je bolje po vas, kako ne bi ste podcijenili Allahove blagodati prema vama!

Ne da se tega fejkat. To moraš čutiti v sebi, da deluje. Začni najprej s tistim, za kar si resnično hvaležna. Potem razmišljaj dalje. Z vajo se da priti do res velikih sprememb v življenju.

Jaz sem kot majhna punčka molila, preden sem zaspala in naštevala za kaj vse sem hvaležna, nato pa kaj vse si želim..in v tem naštevanju zaspala. Zjutraj na hitro ponovila za kaj vse sem hvaležna in na kratko kaj si želim za tisti dan..recimo v šoli, da ne bi bila vprašana in če že moram biti, da dobim dobro oceno (sem navedla točno koliko). Vedno pred vsakim pomembnejšim dogodkom, tekmo, treningom, sem to željo izrazila in se kasneje zahvaljevala Bogu, ker se mi je uresničila. Kot da je to ‘on zrihtal’. Delovalo je. Pobirala sem medalje, pokale in petice. Vse mi je šlo. Takrat sem začutila, da sem njegova “favorite human” in v tem prepričanju živim še danes. Sem trdo delala za vse te rezultate? Vsekakor. Sedaj ko razmislim, mi deluje to kot neka avtohipnoza, avtosugestija… Ampak takrat nisem tega vedela. Recimo že preden se oblečem, na hitro pomolim, da bi hudiča držal čim dlje od mene. Isto delam otrokom tudi danes. Mi je prešlo v navado in to prenašam z zgledom tudi na njiju.

Včasih se zavem kaj počnem in si mislim, ke mona, potem pa ko bolje razmislim, zakaj bi prekinila dobro prakso, če pri meni deluje.. pač vsak ima svoj način za manifestiranje, moj je takšen in zame odličen. Že do danes lahko rečem, da sem zmagala v življenju.. upam da tako ostane

Izklopi elektriko, ogrevanje in vodo za en mesec. Pa se javi po enem mesecu.

msolivija, 31.01.2023 ob 14:33

Izklopi elektriko, ogrevanje in vodo za en mesec. Pa se javi po enem mesecu.

👌. Naj neha jesti za 10 dni…zalostno kako ljudje zivijo v samoumevnostih in nezavedajoc se.

Prask, 31.01.2023 ob 14:49

👌. Naj neha jesti za 10 dni…zalostno kako ljudje zivijo v samoumevnostih in nezavedajoc se.

veš kako pravijo…

privilegiji so nevidni dokler jih poseduješ oz maš v posesti.

Dober recept.

Ta recept:
“Izklopi elektriko, ogrevanje in vodo za en mesec. Pa se javi po enem mesecu.”

New Report

Close