hvar izkušnje
meni je bilo na hvaru the best….super varianta je z letalom do splita….nato s trajektom oz hidrogliserjem na otok…potem morda izlet na brač…
hvar-jelsa….zelo lepo…super za mlade zaljubljence:-), tudi za družine-le malo daleč je…če greš z avtom…
zelo lepo, ni pa ne vem kako življenje…bolj mirno se mi zdi
Najlepše plaže so na južnem delu otoka (Zavala-Sv. Nedelja; Milno), toda tam ni mest (razen Milno, ki je v bližini mesta Hvar), ampak je bolj mirno.
Vrboska, Stari Grad, Jelsa ipd. imajo za moj okus nikakve plaže…
Glede na videno Hvar ni ena izmed top destinacij za povratek. Stvar osebnih preferenc pač
Pri nas je Hvar že nekaj let destinacija za povratek.
Hodimo na južno stran, kjer so lepe plaže, je pa bolj mirno.
Se pa peljemo v Jelso, Stari grad, Hvar, ko nam to paše.
Modri dirkač, bi pa vprašala kje v Zavali so lepe plaže.
Mi smo bili ene 2x tam tko mimo, pa se mi zdi, da je samo ena bolj majhna plaža. Pa sem se spraševala kje se vsa tisti folk kopa.
Drugače pa mi hodimo v Ivan Dolac (med Zavalo in Sv. Nedeljo)
http://www.ljeto.com/apartmani/objekt.asp?ID=1292
Tukaj vidiš, da ima plaža tri prodnate odseke, ki so skupaj kar dolgi in se ne napolni nikoli. moraš pa peš do te plaže, če gledaš s ceste, te plaže ne vidiš, ker je na koncu slepe ulice, kamor ponavadi ne zapelješ. Mi smo imeli apartma 50 m od te plaže. (u bistvu smo bili tukaj, kjer je link)
Mi je bilo všeč v Jelsi na Hvaru, samo mesto Hvar mi za dopust ni všeč, je pa luštno tam zvečer na sprehodu.
Iz Jelse vozi preko vsega dneva ladjica na Bol na Braču, ni daleč, tako da je tudi en tak kopalni dan lahko zanimiv.
Hvar je lep, zelo lep in tudi ogledaš si lahko tam marsikaj.
Da ne govorim o morju – kristalno čisto!!!