Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hyaluronska kislina od Hoferja

hyaluronska kislina od Hoferja

Je katera že probala hyaluron gel, serum Ombia od Hoferja? Zanima me, kakšna kvaliteta je , a se to splača kupiti, glede na ceno, ki ni prav visoka. Zanima me za tisti gel, ki se ga uporabi po kapljicah in je na pipeto in na tistega, ki je na pumpico. Ne najdem razlike med njima. Imela bi za pod kremo, ne samostojno. Ima katera?

Na pumpico je boljši, če misliš kremo. Od serumov sem kupila samo hyaluron gel brez aktivatorja in ni tako dober. xd Od Catrice (niacin) in Müllerja (beauty shot) so mi boljši serumi.

Ali imaš to čisti hyaluron od Catrice? Kateri je pa Mullerjev, je od Terra naturi? Zdaj sem imela od Hada labo Tokyo (Dm), je bil ok, Alverde od Dm pa mi ni v redu. Zato iščem nekaj drugega. Rabim za pod kremo, ker fajn lepo napne suho kožo in je ok občutek.

Hialuronske od Catrice še nisem kupila. Imam serume z niacinom od Catrice in Cadea Vere. ^^ Ravno ta serum od Ombie ni bil tako vlažilen. Se mi zdi, da rabi hialuronska dosti drugih vlažilnih sestavin zraven.
Za občutek navlaženosti jaz uporabljam niacin in/ali pantenol. Ja, hialuronska ti res napolni kožo na drugačen način.

Prejšnji teden nabavila na zalogo za eno leto: gel za okoli oči in dnevno in nočno gremo -vse na “pumpico” seruma Hofer ne, ker mi je Lidlov na kapalko 4D boljši.
Hoferjeva linija mi je pa zto všeč, ker je na “pumpico” iztisk, da ne posegaš s prstom v lončke in ne zanašaš not tako bacilov – ravno iz te zadje posebne ponudbe Hofer prejšnji teden 3,99 kreme in 2,99 15 ml gel za okoli oči
Mi je pa ta njihova neprimerljivo boljša kot od Lidl 4d Hyalurona taposebne kolekcije ( ki ni v redni prodaji, akcijska nekje 2x letno).

Pa drugače mi ni bilo nikoli problem dat tudi 50-100+ eur za kremo ( npr. švicarski Valmont), samo zadnje 3 leta samo hialuronske uporabljam in so top – v kombinaciji pozimi , ko je bolj mrzlo še s prečiščenim kokosovim oljem.

Napolni ti kozo na drugačen način.. Svasta!! Nikamor ne gre ta hk, ostane na površini.

Kaj ti je zdaj bolj všeč, lidl al hofer? Si vse nabavila, samo seruma hofer ne, ker ti je lidl bolj všeč, ti je pa ta hoferjeva neprimerljivo boljša od lidlove, kako zdaj?

Kaj pa kvaliteta, glede na to, da Hofer ni ravno kozmetična firma? Je sprejemljivo, ima v redu sestavine? Tu sem malo skeptična, glede kvalitete.

Kaj pa kvaliteta, glede na to, da Hofer ni ravno kozmetična firma? Je sprejemljivo, ima v redu sestavine? Tu sem malo skeptična, glede kvalitete.
[/quote]

Pod diskontnimi znamkami delajo firme in podjetja, ki polnijo tudi pod svojim zvenečimi imeni, sicer 🙂 Ni nič manj kvalitetno. Samo diskontarjem se ni treba tako rpestižno oglaševat, ker že imajo svojo veliko količino odjemalcev….
Diskontar naroča ogromne količine, proizvajalec pa im zagotovljenega stalnega velikega odjemalca – pa čeprav v embalažo polni isto vsebino, samo pod imenom diskontarja. 🙂

Mene bolj kot lepa embalaža, reklama in marketing potegne primerna in realna cena – ker vem, da isti prozivajalec polni in prodaja pod svojo znamko v svojo embalažo tudi 5-10x dražje, kot v diskontarjevo 🙂

Kaj ti je zdaj bolj všeč, lidl al hofer? Si vse nabavila, samo seruma hofer ne, ker ti je lidl bolj všeč, ti je pa ta hoferjeva neprimerljivo boljša od lidlove, kako zdaj?
[/quote]

HOFER OMBIA HYALRON: odlična gel krema okoli oči, ter tudi odlična dnevna in nočna krema – vse tri so na pumpico ( torej izjemno higiensko doziranje) in cenejši od Hoferjeve linije CIEN krem in gela Hyaluron d4 krem v steklenih lončkih. In tudi vonj mi je prijetnejši od Cien linije iz Lidla.

CIEN HYALURON D4 SERUM: boljši od Hoferja Ombia hialuronskega seruma.

Pod diskontnimi znamkami delajo firme in podjetja, ki polnijo tudi pod svojim zvenečimi imeni, sicer 🙂 Ni nič manj kvalitetno. Samo diskontarjem se ni treba tako rpestižno oglaševat, ker že imajo svojo veliko količino odjemalcev….
Diskontar naroča ogromne količine, proizvajalec pa im zagotovljenega stalnega velikega odjemalca – pa čeprav v embalažo polni isto vsebino, samo pod imenom diskontarja. 🙂

Mene bolj kot lepa embalaža, reklama in marketing potegne primerna in realna cena – ker vem, da isti prozivajalec polni in prodaja pod svojo znamko v svojo embalažo tudi 5-10x dražje, kot v diskontarjevo 🙂
[/quote]
Pošten odgovor! Mislim, da je res tako, da v ceni izdelka plačamo polovico samo ime…, vsebina je pa ista. 🙂

Kdo je proizvajalec krem za Hofer in kdo za Lidl? Ko pravite, da za temi kremami stojijo veliki kozmetični koncerni.

New Report

Close