HYDROFACE NATEG
Kamorkoli na že netu pogledaš, naletiš na reklamo za Hydroface kreme. Cena sicer ni nizka, ampak glede nat o, da naj bi ti denar vrnili, če s kremami nisi zadovoljen, sem nasedla – že kakega pol leta nazaj. Ker z izdelki nisem bila zadovoljna, sem jim še pravičas pisala, da želim kreme vrniti in naj mi sporočijo kam naj jih vrnem. Najprej sem dobila en tak čuden odgovor, naj počakam obvestilo prodajalca( iz USA), češ da tile v Sloveniji so samo posredniki in da to zna trajati kar nekaj časa. Ok, čakam nekaj časa, ne dobim nobenega obvestila in jim pišem še enkrat. Tokrat nisem dobila pa niti odgovora.
Kaj lahko storim zdaj?
Saj v bistvu mi niti ne gre za tisti denar, ampak jebemusunce, kako si lahko dovolijo brez kakršnekoli kontrole in kazni takole nategovat ljudi? Še vedno dobivam njihove reklame po mailu!! Tako da sem se odločila, da od zahteve po vračilu denarja ne bom odstopila. Odločila sem se, da najprej vprašam tukaj, če morda kdo lahko svetuje, kako naj zdaj ukrepam, če pa tule ne dobim nobenega odgovora, bom pa naprej iskala rešitev.
Na tržno inšpekcijo, sporoči jim kdo je slovenski posrednik in jih bodo takoj kontaktirali. Pravilno je, da ne “požreš” tega, ker to je navadno nategovanje in take firme je treba ustaviti. K sreči je tukaj vsaj slovenski posrednik, torej slovenska firma zadaj. Kadar pa kupiš preko tujih firm, nima naša tržna inšpekcija nobene možnosti vpliva.
Vse te kreme so seveda nateg, Jaz sem stara 42 let, za obraz uporabljam le olja (, kokosovo itd..) in nimam nobenih gub. Olje me pa stane 3 EUR, pa ga imam za več mesecev.
NAJRAJŠI imam pa ženske, ki ob vsaki priliki zapišejo, da uporabljajo le olja, stare so čez 40 let in NIMAJO NOBENE GUBE.
Ne sama sebe slepit, lej, jaz sem tudi 42 stara, lepo skrbim zase, ampak kakšno gubo ali dve ali tri pa imam :)[/quote]
Olja so zelo učinkovita , bolj kot vse te čudežne kreme. Poanta je v tem, da ni treba zapraviti 100 EUR za neke nategunske kreme.
NAJRAJŠI imam pa ženske, ki ob vsaki priliki zapišejo, da uporabljajo le olja, stare so čez 40 let in NIMAJO NOBENE GUBE.
Ne sama sebe slepit, lej, jaz sem tudi 42 stara, lepo skrbim zase, ampak kakšno gubo ali dve ali tri pa imam :)[/quote]
Olja so zelo učinkovita , bolj kot vse te čudežne kreme. Poanta je v tem, da ni treba zapraviti 100 EUR za neke nategunske kreme.[/quote]
Verjamem, da so učinkovita, jaz tudi ne uporabljam nobene nategunsko drage kreme, ampak da pa ženske pri 42 letih izjavlajo da nimajo nobene gube, je pa smešno.
In to ne samo tale, na katero sem odgovorila, ampak jih je kar nekaj.
Zanimivo še en nateg. Kdo bo to bando ustavil. Takšnih nategov imamo v Sloveniji malo morje. Kje so inšpekcije, da tega ne ustavijo. Pozor, če obljubljajo, da je kaj zastojn, je tudi nateg….. To je kozmetika L’ AMORAGE, ta banda ima v BTC fensi bensi prostor in so živi nategovalci, te opilijo mimo grede za kakšnega jurčka ali dva. In še in še je takšnih.
Ne moreš verjet, kaj vse toleriramo. No, jaz ne verjamem absolutno nobenemu več, le koskosovo olje, mandeljnevo….to je prava stvar, vse osalo je nateg….
Kozmetična industrija in kozmetični saloni so velik nateg ne nasedajte na njihov marketing.Če imate kakršnekoli težave z kožo se raje obrnite na zasebne dermatologe,ker so neprimerno bolj strokovno podkovani in izobraženi.Nekatere kozmetičarke se niso nikoli izobraževale v tej smeri,vendar v Sloveniji lahko vsak dela vse,zato se dobro pozanimajte kje se tisti ki vam dela posege na koži izobraževal.Šarlatanov je veliko sploh na področju videza in psihičnega stanja ljudi (psihoterapevtov)