HYLA sesalnik
Ko bom velika, ga bom spet imela..Starega je obdržal bivši. Sem ga pa kupila v njihovi trgovini na Brnčičevi brez kakšnega zastopnika. sedaj so sicer v novi stavbi, ampak še vedno tam nekje.
Hyla
Imam Hylo že zelo dolgo, najbrž kar okoli 20 let (zelo zadovoljna), v tem času sem zamenjala samo podstavek s koleščki, ker se je sin usedel gor in ga zlomil.
Poceni ni (ko sem bila jaz lani pri njih so mi ponudili tudi možnost staro za novo), nimaš pa potem nobenih stroškov več (npr. kupovanje kakšnih vrečk kot pri klasičnem sesalcu).
Trgovino imajo v Črnučah, vse modele imajo raztavljene in ti pokažejo delovanje.
kontakt:
HYLA d.o.o.
Brnčičeva ulica 47
1231 Ljubljana-Črnuče
Slovenija
Tel: +386 1 580 07 00
Fax: +386 1 561 23 14
E-Mail: [email protected]
Delovni čas:
Ponedeljek – petek: 8.00 – 17.00
Sobota/nedelja: ZAPRTO
Zivjo, tri mesece nazaj sem po 13 letih zamenjala svojo staro hylo za novi model. Nova je super sem zelo zadovoljno prav tako kot sem bila s staro:) placala sem 1300e s tem da sem dala staro v racun. Sem vzela pa vse dodatke kot so: nastave za sipe, za vodno zunanje ciscene, nastavek za globinsko ciscenje… zravn sem dobila se cel kup disav in cistil:) sem pa vzela na obroke tako da se da je pa vredna svojega denarja ceprav je veliko drazja kot prejsna:) lp
ne vem več točno, manj kot 20€.
Ga imaš tudi ti al spet nekaj zafrkavaš?[/quote]
mam
je star ene 15 let
ima pa pri kolesih plastiko popokano tko, da kolesa bremzajo[/quote]
oprosti, Mavrični 🙂
Pojdi v trgovino na Brčičevi, dobiš takoj, fino pa je, če znaš povedati, kakšen je (starejši imajo na notranji strani en rob, novejši pa ne).
Lp, N.
ne vem več točno, manj kot 20€.
Ga imaš tudi ti al spet nekaj zafrkavaš?[/quote]
mam
je star ene 15 let
oprosti, Mavrični 🙂
Pojdi v trgovino na Brčičevi, dobiš takoj, fino pa je, če znaš povedati, kakšen je (starejši imajo na notranji strani en rob, novejši pa ne).
Lp, N.
mam
je star ene 15 let
oprosti, Mavrični 🙂
moj ma rob
pa cev je tam, ko jo držiš, ko se začne raztegljivi del tudi počen 🙂
Lp, N.[/quote]
Vodni sesalec je za čiščenje v eni etaži in po možnosti, da vodo neseš ven. Vedno moraš potem tiste nagravžne lase posebej nositi v smeti. Moja preljuba mati ga ima že verjetno 20 let, jaz sem pa srečna da sem na svojem in imam navadnega na vrečke in lahko v 10min vse posesam in sesalec postavim v kot.
Tista mokra hyla rabi prostor, da se posuši, vsakič jo moraš sprat, najbolj me je pa zjezilo, ko sem jo nosila po štengah in mi je po možnosti odletelo podnožje. kot da bi nosila tank.
Pa še kabel ročno navijaš in cev je kratka, za po stopnicah je kr neki. Krtača je premajhna.
Lahko mi prodajajo kako 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vse posesa, ampak potem bi mi mogli zraven zapakirat nekoga ki bi vsak dan letal z njim. Jaz grem v akcijo šele ko že vidim, da je treba, pri mikro prahcih sem še čist mirna. Seveda je zrak čist ko sesaš, če pa odišaviš je pa še občutek čistoče. Tud na wc včasih mal bolj diši če pošpricaš, ampak ali je to treba?
Lepo se imejte, mal sem se razpričala…
Mi ga imamo 10 let in zadeva dela kot namazana, edino danes ga peljem na Brčičevo, ker je otrokom uspelo zlomiti cev oz. sklop za povezavo gibljive / trde cevi. Pa so rekl, naj kr vse prpelem, da bojo se pogledal in po potrebi uredil 🙂 Mi smo z njim ultra zadovoljni, zadeva je robustna, dela – edino plastika ga svira cez cas, tu nimas kaj. Cez samo delovanje pa nimam nobenih pripomb. To kar Cvetka pravi je deloma res (za razvajence to definitivno ni), mogoce je malo okoren in po vsaki uporabi ga je potrebno oprati (mi ga samo splaknemo, nataknemo zgornji del in pospravimo na svoje mesto pa je) – samo kaj ni tako z vsako stvarjo? Da moram ročno navit kabel pa res ni noben problem :))))
Cena prek posrednikov je nižja kot v trgovini. Če koga zanima več, me lahko kontaktira na [email protected]
http://buypropeciaon.com/ – Propecia
Naš Hyla ma tudi pomoje okoli 20 let. Glasen je ful (baje so tudi novejši glasni) ampak dela menjali smo podstavek z koleščki ne vem točno zakaj Mislim da zato ker ga je atiju nekdo prinesel, ki je delal za njih….
Je pa tako meni je za vsakdanjo uporabo preveč štorast pa preveč počasi gre (morš natočt vodo pred uporabo ko končaš je treba vodo vn zlit pa splaknt kar najlažje narediš v jašek na dvorišču) pa tudi lahek ni sploh če ga nosiš po stopnicah.
Ker sesam skoraj vsak dan in nimam tepihov imam en mali sesalec (brez vrečke) v stanovanju z njim letim nakoli lahko nahitrco čez celo stanovanje ali pa samo po kuhinji recimo če so drobtine (trije mali otroci)…
Takrat ko pa delam generalno recimo presesam jogije pa sedežno (pa sedežno velikokrat posesam samo z tamnjšim sesalcem) ali da se spravim delat mokro čiščenje stolov v kuhinji ali v avtu, takrat je pa vreden svojega denarja in vsega kar zraven paše (priprava in pospravlanje)….
https://buyneurontine.com/ – Neurontine