Najdi forum

Hyper full

Pozdrav!

Mene pa zanima če je katera poskusila hyper full šminko. Pomoje je to zopet komercialna potegavščina.

lp

Živjo!

Jaz sen kupila šminko in sicer barvno številko 210 in sem full zadovoljna.

Šminka je zelo vlažilna. Prav zato, ker je vlažilna ti daje občutek polnih ust. Kot pa verjetno že veš, vlažilne šminke niso tako obstojne. Če pa že kupiš obstojno šminko, veš, da so več ali manj suhe.

Glede nato, da nimam pravilno oblikovanih ustnic, z hyperfullom ne potrebujem obrobe. Ko sem bila prehlajena z vročino, sem imaela suha usta. Takrat sem se mazala z to šminko. Moram ti povedat, da mi je pomagala bolj kot vazelin.

Res gre za potegavščino! Prav danes sem si jo kupila, pa ni nobenega efekta. Sama sicer imam polne ustnice, zato ne vidim razlike, ampak vseeno nisem prav nič navdušena nad njo. Dosti bolje je, da si ustnice namažeš z lip glossom. :))

Seveda je, ker dandanes fotografija, retusija itd. lahko opravijo vse!
Post festum popravljati barvo, lesk in podobno s sodobnimi tehnikami racunalnikov in novodobnih fotoaparatov pa res ni nobena umetnost! Me pa v luft in takoj zaradi dobro ( tehnicno ) posnete reklame letimov v ta prvo stacuno!
LP vsem!

Tud jst sm si kupila hyper full 120, sam morm rečt, da je to en navaden marketinški trik. Res je bolš katerkol lipglos.

LP

Men sploh ona zenska v reklami nima lepih ustnic. Ful ma cudne. Bjek. Pa ne verjamem, da bi pomagalo kaj. Hvala mami, da sem od nje podedovala bolj polne. Za tiste, ki pa niso obdarjene s polnimi ustnicami- pomaga ce si pred nanosom sminke ustnice masiras z zobno scetko. Sicer pa ne se sekirat, tudi tanjse ustnice so lepe. Vsak ima take kot mu najbolj pasejo k obrazu. Razne operacije so brezvezne.

New Report

Close