Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hypo- nakazilo

Hypo- nakazilo

Prosim, če mi nekdo, ki ima račun pri tej banki, pojasni, kako lahko nakažem denar stranki druge banke. Kam moram it, kaj vnesti…

hvala 😉 pa sori k sm budala

Po moje greš na svojo poslovalnico in ti oni vse izpolnijo in nakažejo. Tako je vsaj pri Nlb.
Grem z računom tja, in je.

joj, ne! preko hyponet-a bi nakazala. Znam samo prenos med računi, ne vempa, kako naj nakažem denar komitentu druge banke. Ne vem, katera je prava opcija. A kdo ve? prosiiim…

Na levi strani imaš v meniju 7. opcijo PLAČILA (modra beseda), pod njo pa UPN ali še BN02 (črne črke) – izberi enega od teh. V nalog nato vpišeš podatke prejemnika (tvoji so bolj ali manj že vpisani). Nato klikneš naprej, potrdi in voila.

Če izbereš UPN, ne rabiš izpolnjevati tistega za plačilo SEPA, tam daš samo naprej. Namesto sklica se ti bo vpisal datum, lahko pa sama kaj drugega. NA koncu ti bo podana možnost Shrani hitro plačilo, da ga lahko shraniš za morebitne nadaljnje opcije (npr Jože:).

Denar bo šel dol v ponedeljek in tudi druga oseba ga bo prejela takrat.

Hvala! Mal sem se s kodo namena matrala, nazadnje sem vzela kar OTHR, upam, da zarad tega ne bo kaj narobe.

Lep dan!

OTHR bo čisto OK.

Lep dan tudi tebi:)

Meni so rekli, da lahko kodo OTHR uporabiš vedno, ko ne veš, kaj bi. Univerzalno. 😉 ZA nakazilo drugemu pa ne kompliciraj, samo vpišeš podatke in je.

greš na hypo net, na levi strani imaš opcijo plačila, upn, vpišeš podatke in potrdiš 2x opcijo naprej. provizije je 0,34 €, če greš direktno na banko, računajo čez evro, ne vem točno, ampak mislim da 1,80.

New Report

Close