Hypoxi, četrti obisk
Ja, še sem tu. Včeraj sem imela četrti obisk, prej pa 4 dni nič, ker me ni bilo doma, ampak sem se potepala naokrog. Te 4 dni se nisem pazila kaj jem, razen tega da sem do kosila jedla samo sadje. Nato pa kosilo (npr. meso, krompir, solata) in večerja (meso, krompir, solata). Sem pa v teh štirih dneh prehodila ogroomno muzejev, gradov ipd. Vseeno me je malo stiskalo kaj bo na hypoksiju. Pridem, se stehtam – tehtnica pokaže enako kot takrat, ko sem šla na pot.
Torej v teh štirih dneh sicer nisem nič shujšala, ampak tudi zredila se nisem.
Včeraj in danes že jem po pravilih, počutim se odlično in se veselim večernega hipoksija
Vam povem, da celulita pa res nimam več (ok, že prej ga nisem imela veliko), razen če se stisnem in res natančno pogledam.
Kako gre kaj ostalim, ki hujšate?
Povejte kaj, no
Naredila bom 16 tretmajev. Pravilno prehranjevanje je kul, vendar ne mislim biti vojaško disciplinirana pri teh stvareh. Že 3 mesece sem vedela, da bom na tem 4dnevnem izletu jedla normalno /še vseeno bolj zdravo kot 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk tu gor/, nisem se nažirala in jedla sem 3x/dan ob kar veliki aktivnosti. To sem naredila zavestno in ne zato ker “ne bi mogla zdržat”.
Moje mnenje je, da tole ni metanje denarja skos okno, kaj je res, pa se bo izkazalo najprej po teh 16ih tretmajih in nato v mesecih po končani terapiji.
Ja, saj je bil že čas da se zaženem Teh par kg me zasleduje že od pubertete in mi greni življenje. Hvala za prijazne želje.
P.S. Upam, da ne bom kot tvoja znanka
Za kr nek: Ne govori na pamet. Obliži in čaji obljubljajo čudeže. Hypoxi obljublja realne stvari vendar nikakor ne brez primerne prehrane. Že v naprej povejo, da niso magični.
Zdaj pa v službooo, lep pozdrav.