Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hypoxi, četrti obisk

Hypoxi, četrti obisk

Ja, še sem tu. Včeraj sem imela četrti obisk, prej pa 4 dni nič, ker me ni bilo doma, ampak sem se potepala naokrog. Te 4 dni se nisem pazila kaj jem, razen tega da sem do kosila jedla samo sadje. Nato pa kosilo (npr. meso, krompir, solata) in večerja (meso, krompir, solata). Sem pa v teh štirih dneh prehodila ogroomno muzejev, gradov ipd. 😉 Vseeno me je malo stiskalo kaj bo na hypoksiju. Pridem, se stehtam – tehtnica pokaže enako kot takrat, ko sem šla na pot.
Torej v teh štirih dneh sicer nisem nič shujšala, ampak tudi zredila se nisem.
Včeraj in danes že jem po pravilih, počutim se odlično in se veselim večernega hipoksija 🙂

Vam povem, da celulita pa res nimam več (ok, že prej ga nisem imela veliko), razen če se stisnem in res natančno pogledam.

Kako gre kaj ostalim, ki hujšate?
Povejte kaj, no 🙂

daj nehaj s to reklamo.

Če bi delala reklamo, bi navedla točno v kateri hipoksi studio hodim.
Druge, ki hujšajo s pomočjo orbitreka, leg magica ali xy fitnesa ne delajo reklame, jaz pa? P-liz.
Dokler mi admin ne bo prepovedal, bom svoje izkušnje pisala sem gor.

Tako kot ti pišeš, je pa tole prav metanje denarja skozi okno.
Zdaj boš naredila 10 tretmajev in ko bo konec, bo konec tudi pravilnega prehranjevanja.
Ker če se tele 4 dni nisi mogla diete držat, se je tudi potem ne boš.

Naredila bom 16 tretmajev. Pravilno prehranjevanje je kul, vendar ne mislim biti vojaško disciplinirana pri teh stvareh. Že 3 mesece sem vedela, da bom na tem 4dnevnem izletu jedla normalno /še vseeno bolj zdravo kot 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk tu gor/, nisem se nažirala in jedla sem 3x/dan ob kar veliki aktivnosti. To sem naredila zavestno in ne zato ker “ne bi mogla zdržat”.
Moje mnenje je, da tole ni metanje denarja skos okno, kaj je res, pa se bo izkazalo najprej po teh 16ih tretmajih in nato v mesecih po končani terapiji.

Z mirkanjem pri hrani, bi uspelo tudi brez magičnega hipoksija.

Imajo srečo, tile ki meglo prodajajo, da še veliko naivne klientele najdejo. isto sranje kot magične tablete, obliži….

NO, saj je lepo, da si se tako zagnala. Vso srečo želim.
Ker poznam pa eno, ki se je tudi tako zagnala in en mesec je imela res božansko postavo. Zdaj je pa spet kot balon. In letos bo s hypoksijem ponovila. Za take pa je to preč metanje denarja.

Ja, saj je bil že čas da se zaženem 🙂 Teh par kg me zasleduje že od pubertete in mi greni življenje. Hvala za prijazne želje.

P.S. Upam, da ne bom kot tvoja znanka 😉

Za kr nek: Ne govori na pamet. Obliži in čaji obljubljajo čudeže. Hypoxi obljublja realne stvari vendar nikakor ne brez primerne prehrane. Že v naprej povejo, da niso magični.

Zdaj pa v službooo, lep pozdrav.

Draga hipoksi

Cestitam, da si se odlocila shujsati. Tudi to, da si se odlocila v svoj lep izgled investirati se mi zdi cool (jaz sem dalec od tega 🙂 Nadaljuj kot do sedaj in nas obvescaj kako gre!

Srecno!

New Report

Close