Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iberogast in nolpaza – želodec

iberogast in nolpaza – želodec

Ima kdo izkušnje s temi kapljicami? Imam težave s kislino in jemljem nolpazo, eno tabletko zjutraj. Poskušala bi sedaj s temi kapljicami. Izkušnje?

Hvala…

Živjo

Nolpaza, če ti ne učinkuje poskusi 2x na dan zjutraj in zvečer, drugače pa menjaj tablete z drugo učinkovino samo ti jih mora zdravnik na recept izdati.

Iberogast, meni po 3 izpraznjenih flaškah ni pomagal popolnoma nič

Najbolj mi je pa do sedaj pomagal “čaj proti zvišnju želodčne kisline” ki je mašanica ki jo kupiš v lekarni(vsaj v gorenjskih ga imajo)

lp

Če Nolpaza (pantoprazol) dobro deluje, ne vem, zakaj bi ga zamenjala za Iberogast, ki je praktično brez učinka? Samo denarnico ti lajša in nima istega učinka kot Nolpaza.

Jaz sem jemala Nolpazo, pa sem jo po enem tednu prenehala, učinka do takrat sicer še ni bilo, prenehala sem pa zaradi stranskih učinkov.

Nope, iberegast ne pomaga proti preveliki kislini, tudi sama sem dve steklenički pojedlan, pa nič. Mi je pa pomagalo parkrat vzeti kapljice, ko me je bolel želodec, po parih minutah mimdeluje, ene parkrat ga vzameš in bolečin ni več. S kislino se borim z majhnimimobroki,mvsaj šest na dan, prazen žeodec me peče. No, pa ne več, ker sem odkrila pa novo zdravilo, ki mi je zmanjšala kislino csja za ene , res ne pamet rečeno, 80 do 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. To je sibirska čaga, b preparatu, ki se imenuje befungin in gamprodajajo v domačih lekarnah in teh, ne navadnih lekarnah. Probaj in poročaj

Meni najbolj pomaga 2 nageljnovi žbici, oziroma 2 klinčka kotaliti po ustih in mogoče rahlo zažvečiti. Poskusite, zelo preprosto in poceni.

Meni pomaga žlica sode bikarbone, to je tudi poceni.

Čago sem poskusila tudi jaz – in sicer v olju sibirske cedre in čage. Sicer so učinki neverjetni na drugih področjih, kislino pa se mi zdi, da mi samo poslabša. Kolikor sem potem razumela, je to zaradi olja, ki še vzpodbuja izločanje kisline…

Čago sem poskusila tudi jaz – in sicer v olju sibirske cedre in čage. Sicer so učinki neverjetni na drugih področjih, kislino pa se mi zdi, da mi samo poslabša. Kolikor sem potem razumela, je to zaradi olja, ki še vzpodbuja izločanje kisline…[/quote]

Narobe, res je tam olje, čage pa le 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, zato probaj befungin, ker je le izvleček čage. Meni je res z manjßala kislino, zdaj bom kmalu še eno kuro izvedla, mogoče mi izboljša v nulo.

Meni je pomagala Nolpaza. Sedaj raje prakticiram Donat in koncno lahko spet pijem kavo. 3dc na tesce in 1dc popoldne in zvecer. To prakticiram vsaj pol leta.

No, jaz pa sem na Iberogast prešaltala po enem letu goltanja Rupurutov in Nolpaze…Poln kufer sem imela teh tablet. Meni je Iberogast pomagal. Skoraj nisem mogla verjet, ko se mi je po eni večerji začela višat kislina in je bil že čas za običajno dozo Rupuruta, sem si naredila kapljice Iberogasta z malo vode. V 15 minutah nobene bolečine ali česarkoli! Po enem mesecu sem lahko Iberogast uporabljala samo vsak tretji dan, zdaj po pol leta ga imam v hladilniku samo za rezervo. Jem, pijem lahko vse, pazim edino na količine, tega še zdaj ne smem prekoračit. Tablet nisem jedla že eno leto! Zame je Iberogast zakon!

…najcenejša ali pa dražji Rupurut.

Vrh ročaja žličke v kozarec vode na tešče.Po potrebi lahko večkrat na dan…

A pa simti imela samo bolečine, pri tem je iberogast meni tudi pomagal, in si zato jemala tablete , ali ti je dejansko zbil kislino? Ker to je pomembna razlika, meni je ni namreč, niti slučajno.

New Report

Close