iberogast in nolpaza – želodec
Živjo
Nolpaza, če ti ne učinkuje poskusi 2x na dan zjutraj in zvečer, drugače pa menjaj tablete z drugo učinkovino samo ti jih mora zdravnik na recept izdati.
Iberogast, meni po 3 izpraznjenih flaškah ni pomagal popolnoma nič
Najbolj mi je pa do sedaj pomagal “čaj proti zvišnju želodčne kisline” ki je mašanica ki jo kupiš v lekarni(vsaj v gorenjskih ga imajo)
lp
Nope, iberegast ne pomaga proti preveliki kislini, tudi sama sem dve steklenički pojedlan, pa nič. Mi je pa pomagalo parkrat vzeti kapljice, ko me je bolel želodec, po parih minutah mimdeluje, ene parkrat ga vzameš in bolečin ni več. S kislino se borim z majhnimimobroki,mvsaj šest na dan, prazen žeodec me peče. No, pa ne več, ker sem odkrila pa novo zdravilo, ki mi je zmanjšala kislino csja za ene , res ne pamet rečeno, 80 do 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. To je sibirska čaga, b preparatu, ki se imenuje befungin in gamprodajajo v domačih lekarnah in teh, ne navadnih lekarnah. Probaj in poročaj
Čago sem poskusila tudi jaz – in sicer v olju sibirske cedre in čage. Sicer so učinki neverjetni na drugih področjih, kislino pa se mi zdi, da mi samo poslabša. Kolikor sem potem razumela, je to zaradi olja, ki še vzpodbuja izločanje kisline…[/quote]
Narobe, res je tam olje, čage pa le 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, zato probaj befungin, ker je le izvleček čage. Meni je res z manjßala kislino, zdaj bom kmalu še eno kuro izvedla, mogoče mi izboljša v nulo.
No, jaz pa sem na Iberogast prešaltala po enem letu goltanja Rupurutov in Nolpaze…Poln kufer sem imela teh tablet. Meni je Iberogast pomagal. Skoraj nisem mogla verjet, ko se mi je po eni večerji začela višat kislina in je bil že čas za običajno dozo Rupuruta, sem si naredila kapljice Iberogasta z malo vode. V 15 minutah nobene bolečine ali česarkoli! Po enem mesecu sem lahko Iberogast uporabljala samo vsak tretji dan, zdaj po pol leta ga imam v hladilniku samo za rezervo. Jem, pijem lahko vse, pazim edino na količine, tega še zdaj ne smem prekoračit. Tablet nisem jedla že eno leto! Zame je Iberogast zakon!