Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ice peak jakna

ice peak jakna

Letos sem si po dolgem času privoščila novo jakno, dolgo sem si jo ogledovala in končno kupila Ice peakovo. Zdaj pa, ko sem jo nosila vsega petkrat, sem močno razočarana. Na levem rokavu se je bordura, ki je narejena iz bombažne nitke, povsem zmuckala – posledica tega, da je jakna včasih odpeta in se ta nitka “lepi” na ježka in cufa. Na drugem rokavu se je ta bordura začela odpletati, kar sem sicer zašila. Nato pa se odkrila še, da je v rokavu šiv deloma razparan, kot bi ob šivanju slabo prijelo in je enih 10 cm nezašitih. Skratka, kupila sem jakno za 100 evrov in računala, da bom imela nekaj let spet mir, zdaj pa to. Priznam, da sem razočarana, za ta denar sem vseeno pričakovala nekaj več. Sicer mi je jakna super všeč, jutri bom poklicala v trgovino, kjer sem jo kupila in videla, kaj bodo rekli. Je pa od nakupa minil en mesec.
Zanima me, če ima katera med vami izkušnje s to znamko, kako se obnese, je res tako slaba kvaliteta, ali sem le jaz imela nesrečno roko pri izbiri. Tudi morebitne izkušnje z reklamacijo so dobrodošle.
Hvala za vsako mnenje!

http://www.superge.si/Ice-Peak/z-padded-d-jakna-600mm-ic-7945818/

najbrž si dobila eno tako z napako, načeloma je pa njihova roba ok, jst mam bundo in hlače pa je oboje ok.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Načeloma je to kar OK znamka.

Nesi nazaj, uveljavi reklamacijo in zahtevaj ali novo jakno, ali pa denar nazaj.

Jaz imam njihovo puhovko in sem vsa od perja, ko jo slečem.

Ojla, jaz mam točno tako kot ti, samo da je vijolična barva, kupila pa sem jo v Outleetu na Rudniku…je res kr draga, 100 €…sam jaz sem z njo fuul zadovoljna, nič se ne para (ravnokar pogledala) ,tako da si mela najbrž smolo in si kupila kakšno z napako. če imaš račun, pomoje lahko vrneš in naj bi po pravilih dobila drugo.

Mi imamo vsi trije precej od Ice Peak-a, pa smo v večini zadovoljni (bi rekla da je kvaliteta primerna ceni), od napak do sedaj je le pri podobni bundi,kakor tvoja le bela, da ne “prime” en netek, že skoraj od nove 🙁 in na windstopper-ju se je tudi kmalu pokvarila zadrga na žepu.

Jaz imam točno tako jakno,sem jo kupila lansko sezono.Z njo je sicer vse o.k,,sem jo lansko sezono kar veliko nosila, se je pa kmalu pokvarila zadrga, pa po pranju je nekako drugačna,- kot bi spremenila obliko, ne vem…Reklamiraj, 100E ni malo…

Vse ste to znamko v prvem stavku pohvalile,pol pa tisti AMPAK….
men je šel fršlus,men tud,men je oblika šla,….. :))))
Pol je to bl za en k…. znamka. Sam dnarja je dost ostalo pa….

:))))

jaz imam črno izpred dveh let in belo kupljeno eno leto nazaj, obe super narejeni, kroj ena a, na rokavih so neti, podložena oz. vatirana na debelo, topla, ko jo primeš ima neko težo….ni da ni, ne morem prehvaliti

sorodnica letos kupila belo, primem v roke – lahka kot jakna, vatiranje je kar v kupčkih, če pogledaš proti svetlobi se skoznjo vidi svetloba, ježki na rokavih (na vindstoperju imam tudi ježke in se čisto popraskam)

sem imela namen kupiti vijoliočno ali rjavo, pa sem si premislila

Nisem napisala, da je jakna zanič, pravzaprav sem napisala, da z njo ni nič narobe, šla pa je zadrga ja,pa po pranju ni več ista….Verjetno sem sama kriva, po enem letu pa svoje tud ne mislim reklamirat….Ne vidim pa razloga, zakaj je avtorica posta ne bi?

Hvala za vsa mnenja.
Sem ravnokar kontaktirala trgovino in jutri nasem bundo nazaj, upam, da bomo lahko zadevo rešili v zadovoljstvo vseh vpletenih. Joj, so mi tako zoprne te reklamacije, se mi zdi, da trgovci kar malo sitni ratajo…

Zdaj pa nagradno vprašanje: Kje pri vragu naj kupim podobno jakno? Ker ta kroj je za mojo postavo kot po meri, glede na to, da ne zgledam ravno kot Barbie?:-) Ker sem preletela kar nekaj trgovin, pa nisem našla nič podobnega…

Jaz sem mojo kupila v Outletu….Poglej,mogoče imajo kaj podobnega..

Imam črno-belo jakno Ice Peak… po prvem pranju, na 30 stopinj, ločeno, je belo postalo sivo, kot bi bila umazana :(. Bi jo reklamirala, samo sem nekje izgubila račun. Ali pozna kdo rešitev? Hvala za odgovore…

New Report

Close