Idealni za vzgojo copatarjev bi bili lezbični pari
Lezbe najbolj razumejo babe. Dec, ki bi od malega odraščal ob dveh lezbah, bi bil zagotovo vse to, o čemer danes parčkanja željne babe sanjajo. Kako to, da se moderna družba otepa tega eksperimenta?
Izdelki iz tipičnih heteroseksualnih razmerij so taki, da babe samo jamrajo, sej vidite. Samske matere in ločenke, ki vzgajajo niso lezbike, da bi razumele ženske, one razumejo moške. Svoje sinova vzgajajo v za.jebance, kakršni so bili njihovi fotri. V vse to, kar babe moti.
Če naj bodo babe zadovoljne, je treba legalizirati posvojitve otrok s strani istospolnih ženskih parov.
Copatarji niso ženskam zanimivi.
COpatarji so dolgo samski. POtem pa dobijo eno žensko, ki je prej dala skoz na kupe tipov. POtem pa ugotovi, da bi imela enega s katerim bi pometala in si najde copatarja. Po možnosti je ona brezposelna in lena, tako, da ji copatar fajn prav pride. Ko je on v službi, ona seksa z ljubimcem.
Ostalim ženskam se pa copatarji gnusijo.
Ženske poročene s copatarji, imajo vse ljubimce.
Copatarji so idealni za lahkoživke.
Tipčki ponavadi razrpavljajo o tem kako nočejo bolj izkušenih žensk, ki so imele več moških. So pa tako tumpasti, da pojma nimajo, da ženska z lahkoto prikrije kar nekaj spolnih partnerjev.
Natrosiš mu solzavo zgodbico kako si imela enega tipčka, s katerim si zgubila nedolžnost, da sta bila dolgo skupaj pa, da te je on prevaral in malo pojokcaš in tip je ves mehek. Sanja se mu ne, da je imel že 10, 20 predhodnikov.
So pa odlični za denar skup nosit. Za seks si pa najdeš loverja pa je.
A ti Spider razumeš moške? Potem si zagotovo gej, ker po tvoji teoriji moraš bit gej, da lahko razumeš tipe in lezbijka, da razumeš ženske. Kaj te je ješ ti, da si tako bister? :))
Ne razumem moških, zakaj bi jih? Niti o tem ne razmišljam. Kam si se spet zaplezal, marko skače?
Ma ne, ne razumeš moških, a o copatarjih veš pa vse. Pa o vseh drugih tudi. LOL
Debil, kaj je s tabo narobe, te je mama v omaro zaklepala, ko si bil mali? Si sposoben sodelovati v debati brez nekega pod.jebavanja na osebni ravni?
Debil, kaj je s tabo narobe, te je mama v omaro zaklepala, ko si bil mali? Si sposoben sodelovati v debati brez nekega pod.jebavanja na osebni ravni?[/quote]
Čaki zdaj, kdo je zdaj koga užalil na osebni ravni? Meni je samo smešno kako kontradiktoren si, to je vse. Smejem se pa ja lahko. Saj ti komot resno odgovoriš, namesto da žališ.
Pa saj jih bodo legalizirali. Prej ali slej.
Seveda bodo s tem in takšno lezbično vzgojo zadovoljne le lezbijke. Ostale ženske bodo še bolj jamrale, da ni pravih moških, ki bi bili kompatibilni z normalno žensko.
Ampak z moškimi izdelki heteroseksualnih parov so prav tako nezadovoljne..
Človek, nezadovoljne so s tabo! Tebi ni in ne bo uspelo ustvariti srečnega razmerja. Trpiš tudi ob muhah enodnevnicah. Nehaj že širiti svoj smrad.
Nekatere z ničemer niso zadovoljne ali pa nihče z njimi ni zadovoljen, ker so nemogoče za prenašat.
Seveda ta značilnost ne velja le za ženske.
Sem pa želel povedati, da bo v primeru vzgoje otroka, s strani homoseksualnega para, še manj kompatibilnosti z nasprotnim spolom.
Težava se pojavlja že sedaj v enostarševskih družinah, kjer otroku manjka očetovski lik.
Robi, ti si še večji pesimist kot jaz. Ti praviš, d aje čist nemogoče vzgojiti takšne dedce, d ababe ne bodo jamrale. Jaz sem vsaj ponudil alternativo.
Kaj tebi ni jasno. Saj ti tud z nobeno nisi. Hahaha.
To ni zdaj tema. tema je, da samske iskalke tudi vas Markote s portalov razglašajo v bistvu za robo vprašljive kvalitete..
Pa saj meni je to jasno, da nezadovoljen človek ves čas jamra nad drugimi. Saj vsi kdaj pa kdaj pojamramo. Ga ni, ki ne bi, ampak kar naprej na isto temo?
Vi jamrači in nergači (tako moški kot ženske) se morate sami vprašati, “kdo si bo mene jamrača želel, če pa samo jamram in mi nič ni prav, nobeden me ne more zadovoljit itn itn”. Juhuhu, pa kdo si takega želi, kdo bo to prenašal?
To ne gre na dolgi rok.
Jaz pa ne vem, zakaj samozvano srečno samski, mora nenehno nekoga poniževati ?
Tu ima Spider prav.[/quote]
Jst pa ne vem zakaj nas samozvano srečno vezani sploh berejo ? A mate tok v pi*di partnerko ? 🙂
Ti nejamrač, pa sebe vprašaj, kje si v lajfu zabluzil, da nas cele dneve bereš, komentiraš in to na nek prav patetičen način. Kot da bi tvoje moralistične pridige folk res zanimale.
Prebral si knjigo PSI in zdaj si najbolj pameten na svetu in si profesionalen svetovalec in cele dneve tu drajsaš iste odgovore, ne glede na temo. Porabiš ogromno besed, poveš pa ne nikoli praktično ničesar. Mislim, da se moraš amrsikaj sam s sabo zmeniti.
Ti nejamrač, pa sebe vprašaj, kje si v lajfu zabluzil, da nas cele dneve bereš, komentiraš in to na nek prav patetičen način. Kot da bi tvoje moralistične pridige folk res zanimale.
Prebral si knjigo PSI in zdaj si najbolj pameten na svetu in si profesionalen svetovalec in cele dneve tu drajsaš iste odgovore, ne glede na temo. Porabiš ogromno besed, poveš pa ne nikoli praktično ničesar. Mislim, da se moraš amrsikaj sam s sabo zmeniti.[/quote]
Oprosti, ampak tebi se zdi, da karkoli pametnega poveš?
Sploh pa, malo višje si se jokcal kako te osebno napadajo in ne upoštevajo zastavljene debate, kaj pa sedaj sam počneš? To tvoje pisanje ni na osebni ravni, karkoli prispeva k konstruktivnosti debate?
Če bi šla vzgoja kot “copy-paste” potem bi bilo to nemara celo res, ker pa vemo, da to tako ne gre in je vzgoja ustvarjanje pogojev v katerih otrok izoblikuje lastne misli, se pa stvar malo bolj “zakomplicira”.
Lezbijkam nekaj manjka, da bi lahko ustvarile “idealne” pogoje za izvedbo tvoje domneve.
Prebral si knjigo PSI in zdaj si najbolj pameten na svetu in si profesionalen svetovalec in cele dneve tu drajsaš iste odgovore, ne glede na temo. Porabiš ogromno besed, poveš pa ne nikoli praktično ničesar. Mislim, da se moraš amrsikaj sam s sabo zmeniti.[/quote]
Oprosti, ker si pozabil, da sem jaz tukaj bolj za svojo zabavo, kot za to, da bi večnim jamračem delil kake nasvete. To bi šele bila potrata časa. Sicer pa, saj nasvetov ne iščeš. To spoštujem in ti jih niti ne dajem. Zabave mi pa ne boš vzel. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.