Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Idealno delovno mesto

Idealno delovno mesto

Kaj je za vas idealno delovno mesto?

To je zame najbolj tečno vrašanje na razgovorih za službo. Kako ve odgovorite na tako zastavljeno vprašanje?

Sproščeno delovno vzdušje
dober tim/timsko delo
občutek, da si v podjetju koristen
možnost napredovanja in izpopolnjevanja

ja mamica m to je bistvo, čar dobre službe…..

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Delodajalce zanimajo samo in izključno KORISTI in PREDNOSTI, ki jih boste Vi prinesli njihovemu podjetju. Oziroma drugače povedano – vaše koristi, ki bodo podjetju posledično prinesle več denarja in profita

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Zame je idealno delovno mesto – moje delovno mesto!!! V službo se odpravljam z veseljem in navdušenjem, ni mi težko ostajati in podaljševati (čeprav se še raje vrnem k družini); to delo opravljam že 8 let; delam 5 dni na eden po 7,5 ur; praznike in vikende sem frej; vse, kar dajem, se mi stokrat povrne – pa ne finančno; To je delovno mesto, ki mi daje izpopolnitev, smisel in dušo… Zato sem lahko dober človek, odlična žena in še boljša mati mojim otrokom!

Sem vzgojiteljica v vrtcu :)))

Jaz bi rekla da je to mesto, ki te izpolnjuje in v katerega z veseljem vložiš več, kot bi pričakovali – v obojestransko korist!

Piškotek, to pa je bilo tako lepo prebrati. Srečni tvoji otroci v vrtcu, ker imajo takšno vzgojiteljico.

kar je napisala mamicam je odličen odgovor.

s tem pokažeš kakšna si:
prijetna
znaš sodelovati z drugimi
ne misliš zabušavati
zdrave ambicije

lahko se o tem pa še malo razgovoriš
in vse to še bolj povdariš, da delodajalcu bolj ostane v spominu.

saj že njen nick pove, da je dobra:). Drugače se pa strinjam z nančko.

Mi imamo tudi tako vzgojiteljico in pomočnico vzgojiteljice. Užitek je peljati punčko v vrtec.
Dosti veselja še naprej vsem,kjerkoli že delate. r

New Report

Close