Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ideje za hitro pripravljen dober zajtrk?

Ideje za hitro pripravljen dober zajtrk?

Ali ima kdo kakšno idejo za hiter zajtrk, dober, ker sploh nimam več idej kaj naj jem, resda mnogo stvari sploh ne maram in zjutraj nič ne jem kar je absolutno nezdravo tako da bi potrebovala kakšne ideje.. pomoč?

… jaz zjutraj vedno spijem šejk, ki si ga ponavadi pripravim že zvečer, da ga zjutraj samo zlijem vase… dolga leta nisem jedla zajtrka, kar pa je kot najbrž veš, najpomembnejši obrok dneva…

lp

Ja, to mi je popolnoma jasno – moje prehrambene navade so katastrofa.. iz česa pa narediš šejk oz. kako?

Ponavadi pojem malo večji sadni jogurt z ovsenimi kosmiči in banano:)

Če spiješ 1 dl tople čokolade (s temno čokolado) ali pa toplo mleko z mletimi lešniki, ali malo prosa, ovsenih kosmičev, ali zdrobljenih lešnikov, mandljev, ali jogurt s semeni (mešanica chia, bučna, lanena, ajdova) lahko daš v mleko žlico kokosove moke, …..

Jaz že leta in leta ne morem jesti zjutraj, prepričana sem, da pač moj želodec mora zjutraj počivat, zato samo pijem čaj ali vodo do poldneva….

0,02l brinjevca…. dobro dene vsem vpletenim

Jaz si spečem nekake kolačke iz ovsenih kosmičev, mandeljev, orehov, suhih marelic, rozin, medu in vsako jutro pojem enega+jogurt.Mi je dovolj do malice.
recept:
http://www.maxximum-portal.com/Prehrana/Recepti/Sladice/33/1/993/Preprosti_pi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1koti/

Jaz zjutraj pojem kako jajce s panceto, golaž od večerje, konzervo rib…….mi pač paše močna hrana zjutraj.

Za kosilo kakšno juhico, popoldan še nekaj konkretnega, vendar količinsko mlega. Večerij ne jem skoraj nikoli – razen če to niso neke službene zadeve.

Aha, zanimive ideje, no rozin ravno ne maram, prav tako ovsenih kosmičev ne, razmišljala sem o toastih – kaj pa naj namažem nanje?

Jaz sem ta teden jedla namaz iz leče.

Kuhani leči sem pridala: olivno olje, sol, poper, malo hude rdeče paprike, peteršilj, česen in s paličnim zmiksaš.

Božanski namaz, zraven pa ovseni kruh, nimaš boljšega, lahko pa po enakem postopku narediš iz fižole.

Ja, to mi je popolnoma jasno – moje prehrambene navade so katastrofa.. iz česa pa narediš šejk oz. kako?[/quote]

pijem že 1 leto šejk od Herbalife-a, najboljši mi je vanilijev, ki mu z dodajanjem sadja lahko spreminjam okus… ponavadi dodam jagode ali borovnice, včasih ga pa naredim v breskovem soku.

http://www.faceforceyoga.com/recepti/zajtrki#.UQmkqh0mZRc

tule imaš tudi par zanimivih idej.

žlica mletih lanenih semen, tri žlice pirinih kosmičev, 1 sadež katerikoli , zmešano z 2 deci kislega mleka. njamsi

joj, a nekateri še vedno verjamete tem floskulam, s katerimi so vam oprali možgane?

že davno ovržene teorije o 5 obrokih pa velikem zajtrku in vse te papagajščine…za nič od tega ni znanstvene osnove, ponavljate pa to ko pokvarjene gramofonske plošče. tako kot vsi. Samo to še ne pomeni, da je res.

New Report

Close