Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ideje za penzijonisticen vecer

ideje za penzijonisticen vecer

V kratkem odhaja moj najblizji sodelavec v zasluzeno penzijo. Skupaj sva prezivela, v dobrem in slabem, vec kot 22 let redne sluzbe, naredila se kaksnih 2000 nadur, pa se nikoli nisva niti sporekla.. Cudno mar ne? Res mi zelo tezko zaradi njegovega odhoda, ker ga bom zelo pogresal.. Seveda mu moram nekaj reci v zahvalo, pa se s kaksnimi dobrimi domislicami popestriti njegovo poslovilno zabavo.. Ker mi je tezko pri dusi, trenutno nimam ravno prevec idej, pa prosim za vase predloge, ideje, verze, besede, zajebancije; za vse kar mi lahko vspodbudi domisljijo in na kakrsen koli nacin pomaga ..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

ježek, mislim, da boš moral počakat na Mariči, ki je vedno polna idej…

Dobro jutro ježekin en krasen dan! Seveda tudi vsem ostalim :))))))

Jani

Čau, ljubezen, tudi jaz mislim, da boš moral počakati našo Mariči !

Dobro jutro vsem skupaj !

živjo zajček :)))

Živjo Jani :))
Ne smeva posvinat te teme, ne da ?
Ztlc!

ne, ne smeva 🙂

jtlc!!

potem , ne bova ..

ztlc !!!

ježek – če kdo potem je seveda Mariči tista ki lahko pomaga. Mogoče samo ena ideja torta v obliki tistega kar pogosto dela- (mi smo kolegu
dali ob slovesu torto-kosilnico, ki jo je seveda moral prižgati – saj veš svečka ki ne ugasne….).

en lep četrtek vsem
C.I.C:

kje s pa ti bla, a veš kok je ura men se mudi nimam te cajta gnjavit…lupčka čau

🙂
pa ne da me zajček pogreša -jaap
sem delu k zamorček:(
cmoka Našmu zajčku

Torej Ježek, ne vem če sem to že zamudil, al kaj. samo…..nič ne boš falil, če se še s par dečki zberete, vsak da nekaj keša, in pokličete eno “plesalko” ki jo skrito v kaki škatli z mašno prinesete pred sodelovca.

Ko ta odvije mašno, skoči una ven in ob glasni glasbi odpleše striptease.

Zgoraj brez ga objame, mu da lubčka in darilce.

Možakar si bo dolgo zapomnil tole, verjemi ! :)))))))))

PS
Če rabiš telefonsko od kere me kar pokliči !!!

HVALA! Imeli ste prav! MARICI JE RES PRAVI SAMPION NA PODROCJU GOVOROV IN LEPIH MISLI. Zelo sem ji hvalezen na pomoci!

Hehehe, Sasko verjamem, da ne bi mozakar pozabil taksne predstave.. Posebej, ko bi bil ze ogret s alkoholnimi substancami, pa se ne bi dal iz hitro iz objema.. Problem je v tem, da bo tudi njegova zena zraven in ta je precej ljubosumna, pa mu ne bi rad nakopal tezav…

New Report

Close