Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ideje za popestritev

ideje za popestritev

Rada bi malce popestrila in začinila odnos med mano in možem. Zanimajo me, seveda kakšne igre z ploščo in kocko. Nekaj idej imam, vendar bo vsaka dodatna dobrodošla. Sem jo že naredila, vendar sem naredila preveč polij in mi je zmanjkalo za zadnjih par idej:( predlogi?!

Dobro bi bilo vedeti kaj že imaš, da ne bomo ponavljali…

Hmm kocka in plošča. Predlagam monopoli ali človek ne jezi se 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Hmm kocka in plošča. Predlagam monopoli ali človek ne jezi se :)[/quote]

lahko tudi:) ampak za zaciniti odnos, pa imam v mislih se vedno kaksne intimne igrice:)

Hmm kocka in plošča. Predlagam monopoli ali človek ne jezi se :)[/quote]

lahko tudi:) ampak za zaciniti odnos, pa imam v mislih se vedno kaksne intimne igrice:)[/quote]
Saj razumem… dobiš mislim da v Venera shopu kao kocke, na katerih so različne ali nalogice ali poze ali kaj podobnega.
Kot pa sem ti že zgoraj vprašal, plošča in kocka je ok, manjka ti par idej za polja. Sprašujem katera že imaš, da ne bomo ponavljali

Poljubckanje, masaze,bozanje, oralni ter analni;)
Striptiz, dirty talk, nevem kaj se?!

Huuuh tole boš pa tvojega spravila v nebesa 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Lahko tudi kaj bolj predrznega, sex na kakšnem bolj neobičajnem mestu.. kino, park,… če te zanima. Igranje navideznega zmenka ali spoznavanja v kakem lokalu.
Morda smetana, čokolada na telesu in seveda čiščenje le tega z jezičkom. Erotično mučenje, vezanje… do meja ki so vama všeč…. še kaj? 🙂

Huuuh tole boš pa tvojega spravila v nebesa :)[/quote]
Njen je kar srečnež ….

In kaj je tu novega? Pa saj to je na programu non stop v različnih intervalih. Ali pač ne?

Lahko tudi kaj bolj predrznega, sex na kakšnem bolj neobičajnem mestu.. kino, park,… če te zanima. Igranje navideznega zmenka ali spoznavanja v kakem lokalu.
Morda smetana, čokolada na telesu in seveda čiščenje le tega z jezičkom. Erotično mučenje, vezanje… do meja ki so vama všeč…. še kaj? :)[/quote]

No tole pa je recimo boljše mmmm

In kaj je tu novega? Pa saj to je na programu non stop v različnih intervalih. Ali pač ne?[/quote]
Očitno ne! Šele zdaj vidim, da njen ni srečnež ampak “teslo” 🙂

Morda smetana, čokolada na telesu in seveda čiščenje le tega z jezičkom. Erotično mučenje, vezanje… do meja ki so vama všeč…. še kaj? :)[/quote]

No tole pa je recimo boljše mmmm[/quote]
Ne bi bilo nič narobe, če še ti nekaj dodaš… 🙂

No tole pa je recimo boljše mmmm[/quote]
Ne bi bilo nič narobe, če še ti nekaj dodaš… :)[/quote]
Meni je recimo všeč, da si brez sp hlačk, ga pokličeš in mu to poveš. Ti povem čez pol ure že ima prost termin 🙂

Ne bi bilo nič narobe, če še ti nekaj dodaš… :)[/quote]
Meni je recimo všeč, da si brez sp hlačk, ga pokličeš in mu to poveš. Ti povem čez pol ure že ima prost termin :)[/quote]
Nisem dvomil vate. Tole zažiga.
Še bolj nagajivo pa je, da gresta skupaj, ne vem zabava, koncert, tekma… pač nekam, od koder veš, da se ne moreta kar preprosto izmuznit. In ko sta tam, mu tko diskretno zašepetaš na uho… ljubi, pozabila sem hlačke. In potem uživaš v gledanju njegove face 🙂

Kakšna patetika, da morate o tem osveščati druge. Kdor nima tolk domišljije ali spretnosti, da gre v knjižnico po kamasutro in se raje obrača na forum…ma tak ni vreden sexa:)). Al pa uživate v nažiganju med sabo, ker v reali tega primankjuje…kill me.

Z veseljem ti ustrežem, glede zadnjega, gospa popolna….

goldfish, eni znajo že z besedami zrajcat, eni z dejanji, enim pa nikakor ne rata. kaj češ, taki smo, vsi krvavi pod kožo…no skor:-))

goldfish, eni znajo že z besedami zrajcat, eni z dejanji, enim pa nikakor ne rata. kaj češ, taki smo, vsi krvavi pod kožo…no skor:-))[/quote]
Krvavi že, le eni imajo modro kri. 🙂

Tudi predlog za omenjeno knjigo, je osveščanje. 🙂

Ledene kocke, če so ti všeč, glede na to, da bo v naslednjih tednih očitno bolj vroče. Meni niso…
Priporočam pa obvezane oči med vsemi pripravami, ko ne ve, kaj se dogaja. Se človeku popolnoma izostrijo drugi čuti in popolnoma drugače doživlja okolje, dotike, vonje, glasbo, …

Aja, pa ples ob drogu … ampak to je že projekt, na katerega se moraš pripraviti, da se ne ubiješ ali padeš na glavo … 🙂

Tisto je izolacija. Ti bi to moral vedeti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

goldfish, eni znajo že z besedami zrajcat, eni z dejanji, enim pa nikakor ne rata. kaj češ, taki smo, vsi krvavi pod kožo…no skor:-))[/quote]
Krvavi že, le eni imajo modro kri. 🙂

Tudi predlog za omenjeno knjigo, je osveščanje. :)[/quote]

Kar hitro pot pod noge:)).

In on ti bo odgovoril. Ali ponovno nagaja pralni stroj 🙂
Tudi sama imam večkrat oz. imela dilemo pa sem jo rešila preprosto. Eni to odobravajo drugi ne ( stvar posameznika ) z erotično aromo poppers. Po evropi so zelo razširjeni poppers shop-i in tudi pri nas je. Nama osebno paše in se res sprostiva polek šepetanja 🙂

igre s ploščo in čim manj polji??? ……………. ti njega z valarjem v rit on tebe s kuhinjsko desko po pi.z.di

Osebno mi je neka igra z ploščo in kocko totalno mim,spominja me na mladinska leta na neke slači pokre in podobne finte,sploh pa si ne znam predstavljati da vržeš 6 in začneš analno….
Če sta poročena imata že najbrž neki kilometrine,bi vama jst priporočal najprej sex izven domače spalnice,lahko v stanovanju,pozneje v naravi,morju ,in od časa do časa nč naj ne manjka kakšen hiter…
…samo osli še seksajo samo v domači spalnici,,,:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close