Ideje za poročno darilo
Pozdravljeni !
Moja zelo dobra prijateljica se poroči. Z bodočim možem bosta delala svoje stanovanje vendar kasneje , ker imata sedaj stanovanjski problem že rešen . Tako da bosta takrat potrebovala denar. Oba sta situirana in dobro zaslužita.Gospodinjskih pripomočkov in ostalega imata vsega dovolj..Kaj mi svetujtet ? Imate kako idejo ? Koliko denarja se pravzaprav običajno da.. ??
Naslednji mesec imam še eno poroko, ko se poroči sestra in sem ji priča. Iščem predloge za poročna darila..
Za vse ideje bom hvaležna..lep pozdrav
K.
men se zdi najbolj praktično, če se par odloči in odpre skupni račun (v banki, potovalni agenciji) in pol vsi nakazujejo kolikor hočejo. Mislim, da so kuverte na poroki mal mim.
Ena taka primerna tarifa se mi zdi 30 – 50 tisoč sit. Odvisno od tega kolk blizu sta si.
Jest bom svoji sestri za poročno darilo (tut bom priča) podarila vabila, konfere, zahvale in take zadeve, ker tut onadva že vse imata.
katarina
denar je za take pare še najbolši.
Glede na to, da že vse imata tudi kak darilni bon odpade. Ali pač, Najbolš, da ju uprašaš, če je kaj takega, kar še nimata in si želita. Mogoče jima je neprijetno reči za denar. Neni je blo mal smotan, samo kaj češ.
Jaz sem vsem rekla, naj mi prinesejo kar denar, da si bova lahko kupila nova okna. Ker tudi že 6 let skupaj živiva ostala darila odpadejo.
oj!
Tudi midva si najbolj želiva denar, je pa tako, da v stanovanju vedno kaj manka ali je v zadnjem stanju, tako da mi bo brat(priča) kupil pralni stroj, brat od ženina pa hladilnik.
Pomislite mogoče je pa le kaka malenkost, ki je še nimaš ali pa jo želiš imeti.
K. povpraši, kaj si želita, če bo to denar, ga daj lepo arenžirat.
Anja
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/