Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ideje za varčevanje

ideje za varčevanje

jezus dobri bog, kolk se je treba pred vami skoz zagovarjat…

okej, naj pojasnim:

– tisto, da požrem vse bonbone sem bolj pesniško povedala; resnica je, da prej nikoli nisem jemala zastonj bonbonov, zdaj pa me ni sram, rada vzamem (če je košarca polna, vzamem 5 bonbonov), zakaj bi me blo sram, a mojega delodajalca ni sram, da denar, ki bi ga moral dati zaposlenim, zapravi za svoje svetovalke uprave, ki jih je nesramno nastavil ene pet, šest (starih frendic z MBA-ja), mene bi pa najraje imel zastonj, da mu delam??? mene naj bo sram??! dober dan, narobe svet!

– frendom, kjer dopustujeva, vedno pomagava in vedno prideva samo na vabilo. v zameno ahtava njihove otroke, pospraviva, špecerijo in stroške si pravično delimo. pa kdo hudiča ste vi, da meni skušate soditi?? sodite sami sebi, gotovo ste precej bolj pokvarjeni, pardon, “iznajdljivi” v življenju od mene!!! Jaz tudi veliko dam od sebe, in ko sem imela veliko denarja, je pol mojih frendov živelo od mene, na veliko sem častila okoli, nikol mi ni bil problem denarnice odpret!

ja, zdaj sva pa že 2 leti midva v riti in….????????? zato sva avtomatično zdaja parazita? ma da ti ne rečem, ti, ki si mi napisala odgovor o zažiranju, da se kavsni v rit! a nam spet nivo debate pada?

Če se ne bi spet žalili, bi vam napisala nekaj mojih fint … tako pa … znajdite se! (:>))

Vino se lahko enako dobro kupi tud v vinotoču namest v trgovini (kakovostno, ne kakšna noname litrca), pir pa je dober tud merkatorjev. Pa hoferjeve čokolade so boljš kot milke pa še cenejše. Pa v krizi se najprej kensla luksuz npr. kulturo, pa ni treba. Vsaj v Ljubljani je kr precej zastonj prireditev (brošura Kam po Ljubljani vsak mesec).

Kje imate še vedno ponoči poceni tok? Pri nas je že dolgo samo ob sobotah in nedeljah po ves dan.[/quote]

Seveda je še ponoči…ukinili so samo popoldansko cenejšo tarifo. Mogoče je problem pri tebi še to, da si kje v bloku in imajo sosedje problem z ropotom!

Tvoje razmišljanje je razmišljanje butastega babšeta : če je men krava crknila, naj pa še sosedu. Zakaj meni moje delodajalec….. pa njega vpraš, kaj se zdej butasto pa nad bonboni znašaš – petimi, ker nimaš jajc, da bi se nad šefom. S tvojim zadnjim postom si pa itak pokazala da si butara, zato je naše pisanje takim butaram – stran metanje pameti. Parazitska pa še butara – najslabša kombinacija. Pa še jajčnikov nima, pa mala maščevanja zganja, ker velikih besed in pameti ne premore. Butara – pravi izraz. Koji si ti meni kur……da boš ti mene nekam pošiljala. Sama si že v …., pa nič bolje ne bo s tabo dokler boš vsa polna besa, jeze – tam jo spusti kjer so te…. torej delodajalcu. Jajc ni, jezik pa itak babi vedno ostane. Edino. Če ni pameti, je pa gobčna.

Svašta! A te PMS daje?! V tem primeru ti oprostim, ampak samo v tem. Domnevam pa, da si ozkosrčna, egocentrična osebica, verjetno hči kakšnega podjetnika, ki misli samo nase in na keš – imela sem tako ‘frendico’, pa sem jo odpisala, ker je znala samo šopingirat in govorit o fuku ter modnih znamkah.

Razloži mi, prosim, z vso tvojo veličastno inteligenco: zakaj bi krava sosedu crknila, če jaz prvič v odraslem življenju jemljem stvari, ki so PONUJENE in ZASTONJ. Za njih ne fehtarim, če pa so gratis, pa rada vzamem. Tega me je bilo včasih sram in zdaj me ni več!

Ne bom se spuščala na tvoj nivo, ti bedna krava. Lahko bi si še mislila, da si TI ena od tistih najetih, glupih, neumnih, blond seksulj, ki jih je najel moj predsednik uprave! Mogoče so dobre za kavsat, podjetje pa vodijo v propad!!

Ja, ja, saj vem: zamenjam naj službo. V redu, ti pa zamenjaj forum, če se ne znaš kulturno obnašat pizda zagamana. Ja, tudi mene daje PMS, čudovito! Dajva se malo žalit! Če misliš da si ti kaj več od mene, ker v tem trenutku zaslužiš več, se prekleto motiš! Jaz sem ŽE BILA NA VRHU IN TOČNO TJA SE TUDI VRAČAM!!! Dokler pa spet ne pride moj moment, bom pa pač jemala zastonj, kar dobim. Kapiš? Če imaš pa jajca – jajčnike – pa povej, kje si doma in se pomeniva ZUNAJ, kot se temu lepo reče.

Če pokadiš eno škatlo Boss je to 2,60 eur X 31 dni = 80 eur[/quote]

Ja, če pokadiš eno. Marsikdo pa pokadi 2 – 3 škatle NA DAN! OK, kakor komu paše.
Je pa fora, ko sodelavci/ke jamrajo, kako je slaba plača (pa ni, glede na zahtevnost dela, 800eur), pa da komaj shajajo iz meseca v mesec. Živijo pa pri starših, kjer ne prispevajo NIČ, ali pa v lastni hiši/stanovanju, kjer so zaposleni vsi člani družine, tako da živijo vse prej kot na pragu revščine. Ko pa komu omenim, naj neha kadit, pa takoj v luft :)))

Jaz sem se znebila ključka za avtomat. Ko sem zračunala, koliko dam za kavice (pa ne le sebi, ampak tudi drugim), pa za kakšen sok, čokoladico, sendvič, … sem se kar zgrozila. Okoli 30€ na mesec. Pač, ko sem jemala kovance iz denarnice, je bil to le drobiž …
Glede na to, da nimam 0 prihrankov, bo teh 30€ romalo vsak mesec v prašička 🙂

Za tako butaro pač ni več idej, PMS, PM, fuck off, butara. Ne štekaš, priklop se. Svoje preber : zakaj ne bi jaz….. če lahko moj delodajalec…., pol pa kokodajsaj. Ah se mi ne da več ne brat te, ne pisat. Ne štekaš, sam bevskaš nazaj. Pa počak še mal bo polna luna čez dva dni – pa lajaj v njo. Izklop se, boš pršparala.

“jaz pa imam par idej ” – a recesija tolče tudi v tvoji glavi, nizka si, nizka. Ne verjamem da s takim besednjakom, toliko jeze – še kdaj prideš na zeleno vejo. Pustite upanje vi……., ki vstopate v njen zamorjeni, nekulturen svet.

S takim besednjakom, bolje da ostaneš doma in na forumu ki te zasluži. Ti na vrhu uprave – kje na anteni mogoče. Šarf – za boljšo sliko. O bog in taki naj bi vodili in delali v neki dobro stoječi firmi. Se ne čudim, da so te znogiral, ali pa te še bodo. Le kako si se zadrževala v službi, ko so prišli konflikti. Evo vam slike današnje povzpetnice, ki ji druga boljša po izgledu povzpetnica, spodmakne stol. Raztrešči se vsa inteligenca in prefinjenost – kot kristalni kozarec /kristal oprosti/.

New Report

Close