Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ideo.si

Ideo.si

Ima kdo izkušnje s to firmo?So zanesljivi in se držijo rokov dobave? Je dobavljen material nepoškodovan?
Nabavili bi si novo kopalnico preko njih.
Hvala za odgovore.

Pri nas smo pri njih nabavili tuš kabino ter kad kolpasan.
Vse brez problemov in v dogovorjenem roku pa še dodatni popust so dali.

Karkoli kupila preko njih, vse bp. Najprej vedno pri njih pogledam če kaj rabim ker so malo cenejši, če greš pa k njim osebno prevzet pa sploh.

res so super. Meni so uredili brezplačen servis-popravilo stroja, čeprav sem izgubila garancijski list…mega so, veliiiiika pohvala!!!! odlični!!

Hvala vsem za odgovore.

Res so top! Zdravo in urejeno podjetje!

Jaz sicer pri njih kupujem bolj zadeve za šport, zaenkrat vedno vse OK. Poskusi vprašat še za kakšen popust, meni so ga vedno dali če sem vprašal, pa če so ga lahko dali.

Žal imamo s podjetjem Ideo zelo slabe Izkušnje. Pri njih smo naročili več gospodinjskih aparatov, ko smo na novo opremljali stanovanje. Nekaj stvari je prišlo pravočasno, za druge smo čakali precej dolgo časa. Rokov dobave se NE držijo! Morda kdaj ja, ampak naše izkušnje niso dobre. Nazadnje smo pri njih naročili manjši hladilnik. Predpisan rok dobave je bil 3-5 delovnih dni. Po pretečenem času, ko hladilnika kar ni in ni bilo, smo jih poklicali po telefonu. Z začudenjem so se nam opravičevali, da je čudno, da hladilnika še ni in da bo naslednji dan zagotovo… naslednji dan klicali ponovno in spet ista zgodba – nihče nič ne ve, vsi so začudeni, kaj se je zgodilo z naročilom in spet – naslednji dan pa res bo…. No, naslednji dan še vedno ni bilo in so nas usmerili kar k dobavitelju, da naj se dogovorimo z njimi, in da naj hladilnik prevzamemo kar pri njih, ker ga imajo na zalogi…??? V glavnem zelo neprofesionalen odnos, dobili smo občutek, da stvari sploh nimajo pod kontrolo in ne vejo kaj delajo.
Razumemo, da se pri dobavnih rokih lahko kdaj kaj zalomi, ampak takšno sprenevedanje po tistem, ko smo jih klicali tri dni zapored… To pa ni ravno sprejemljivo.

takšne spletne trgovine (načeloma) nimajo lastne zaloge, pač pa po tvojem naročilu oddajo naročilo pri dobavitelju, ki (največkrat) namesto njih tudi pošlje robo k naročniku, zato ne vedo točno kaj se z naročenim dogaja.

mi smo bili z nakupom pri njih vedno zadovoljni.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Karkoli smo pri njih kupili, je bilo kot dogovorjeno. V zgoraj omenjenem primeru so bile verjetno težave na strani dobavitelja.

Jaz nimam slabih izkušenj, le to me moti da za osebni prevzem ni možno v soboto, pa še med delavnikih mislim da samo do 16h. Zato raje ponavadi naročim na mimovrste, če mislim osebno prevzemat.

New Report

Close