Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Idiot Modrivrag

Idiot Modrivrag

Zopet pametuje o doktoratih, sam nima oš končane.

Zdravilekus norectumlus si to ti? Kje te je zabubalo?😁

Crkni pezde

Motenec posebnega kova brez dvoma.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 10.11.2024 ob 09:14

Zdravilekus norectumlus si to ti? Kje te je zabubalo?😁

no tole ne prepisuj meni, SE PA STRINJAM

Anonimno 2008, 10.11.2024 ob 09:12

Zopet pametuje o doktoratih, sam nima oš končane.

Če gre tele delat doktorat potem rata sama diplomirano tele, z leti bik.

mofroviharno polarni sralo je bilo na medicini, ni on kr tako, leta 1989 je bilo to…ko je na medicini streho prekrival hehe

Modri ne nosi 100 mask, da se dela svetnika, nosi pa 50 mask, da se dela slabši kot v resnici je.

baje je se en od njegovih otrok na medicini, patologija…sedi v kozarcu ker ima dve glavi hehe

Julij Cezar, 10.11.2024 ob 09:40

baje je se en od njegovih otrok na medicini, patologija…sedi v kozarcu ker ima dve glavi hehe

Evo tut ti ne nosiš maske, da bi se delu svetnika, ampak ti pa nobene ne nosiš, pč tak si.. ..prav je tak!

Julij Cezar, 10.11.2024 ob 09:33

mofroviharno polarni sralo je bilo na medicini, ni on kr tako, leta 1989 je bilo to…ko je na medicini streho prekrival hehe

O lejo lulčo cesarjevo. Kdaj greš spet v Ukrajino, da jim poveš? Praviš da si jim že leta 2014 povedal, da bodo izgubili Krim? Pa se ti je jezik zapletal in te takrat niso dobro razumeli.☝️😁

crazyfrog, 10.11.2024 ob 09:36

Modri ne nosi 100 mask, da se dela svetnika, nosi pa 50 mask, da se dela slabši kot v resnici je.

Slaboooo ga poznas ali ga ne znas precenit, oz. te placa, da tako govoris, kot govoris. 😉

saj vem da rad gleda filme in zamaskirane moske hehe….in se zateka v sanjsk svet mask hehe

A bo spet polna luna ali kaj je vzrok, da imajo idiot norci znova tako hudo trpeč vikend?

Ni res, 10.11.2024 ob 09:46

Slaboooo ga poznas ali ga ne znas precenit, oz. te placa, da tako govoris, kot govoris. 😉

Seveda bajto mi je pisal, poriva me,  plačuje me. Obenem je evnuh, invalid na sociali.. vidim ja zlo dobr ga poznate.

modrivrag, 10.11.2024 ob 09:42

O lejo lulčo cesarjevo. Kdaj greš spet v Ukrajino, da jim poveš? Praviš da si jim že leta 2014 povedal, da bodo izgubili Krim? Pa se ti je jezik zapletal in te takrat niso dobro razumeli.☝️😁

jaz 1x povem, kdor razume razume kdor ne bleje kot ti modroviharni bedak hehe

men ga je pa zabavno brat 🙂

julij cesar

Tole je pa brutalno, priznam kaj takega od tebe nism pricakovala, tud, ko gre za modrega vraga. Mogoce ti bo zdaj nehal najedat, al pa tud ne.

Joj ne, 10.11.2024 ob 09:52

julij cesar

Tole je pa brutalno, priznam kaj takega od tebe nism pricakovala, tud, ko gre za modrega vraga. Mogoce ti bo zdaj nehal najedat, al pa tud ne.

Ne bo nehala lulča ne. Skoz lazi za mano kot polita kuzlica. Ti pa enako.☝️😁

crazyfrog, 10.11.2024 ob 09:41

Evo tut ti ne nosiš maske, da bi se delu svetnika, ampak ti pa nobene ne nosiš, pč tak si.. ..prav je tak!

vse ob svojem casu zaba, vse ob svojem casu….30 let delam z ljudmi in videl in dozivel sem marsikaj…ni potrebe po maski…jebi ga se med korono je skoraj nisem nosil

crazyfrog, 10.11.2024 ob 09:48

Seveda bajto mi je pisal, poriva me,  plačuje me. Obenem je evnuh, invalid na sociali.. vidim ja zlo dobr ga poznate.

FROGICA

Ne gre za to, tega sploh nimam v mislih. Komentarje drugih nimajo nobenega vpliva na mojo presojo.

modrivrag, 10.11.2024 ob 09:54

Ne bo nehala lulča ne. Skoz lazi za mano kot polita kuzlica. Ti pa enako.☝️😁

res je skoz in skoz, zvecer zaspim ob misl nate, sanjam o tebi, zjutraj je prva misel namenjena tebu, cez dan mi skoz uhajajo mislu k tebi…ti si center mojega zivljenja, krog zivljenja, casa nesmrtnosti, le ti, ti , ti hehe….bo zdaj ok modropolarni debil….al ti napisem sonet , balado…dobro prej baladi ker za balado mors bit ti tepec mrtev…in bi mi bili v neizmerno veselje vedet da si odapeo pake kreten zabiti hehe

Julij Cezar, 10.11.2024 ob 10:04

res je skoz in skoz, zvecer zaspim ob misl nate, sanjam o tebi, zjutraj je prva misel namenjena tebu, cez dan mi skoz uhajajo mislu k tebi…ti si center mojega zivljenja, krog zivljenja, casa nesmrtnosti, le ti, ti , ti hehe….bo zdaj ok modropolarni debil….al ti napisem sonet , balado…dobro prej baladi ker za balado mors bit ti tepec mrtev…in bi mi bili v neizmerno veselje vedet da si odapeo pake kreten zabiti hehe

No, no.. to o baladah pa posplošuješ. Ljubezenske balade, balade o družbenih vprašanjih, o pustolovščinah so pa tut zdajčasne 🙂 začetek je bil obetaven o tem krogu življenja in tako, če boš nadaljeval, ti bomo še verjeli. Bravo, daj še meni kaj spiši.

Ne, sam to mora bit res neverjetno hudo trpljenje. Da gre idiot teoretik norec vsakič odpret temo o meni, ko se mu pove tako kot je. In potem za njim takoj pricvilijo še zavožene zgube ala lulča cesarjeva – kophenghen idiothen😁 in ostali teoretik tuml norci.☝️😁….eeehh

modrivrag, 10.11.2024 ob 10:09

Ne, sam to mora bit res neverjetno hudo trpljenje. Da gre idiot teoretik norec vsakič odpret temo o meni, ko se mu pove tako kot je. In potem za njim takoj pricvilijo še zavožene zgube ala lulča cesarjeva – kophenghen idiothen😁 in ostali teoretik tuml norci.☝️😁….eeehh

res je…neizmerno trpljenje je, saj ves dr.trstenjak je lepo napisal smrt v dusi….zato zdruzujemo sile proti tebi, namrec ti si dosegel najvisjo stopnjo debilizma, debil 5 stopnje in proti taki velicini idiotizma en sam ne zmore hehe

New Report

Close